کارگردان بازی The Last Of Us: Part 2 سه ماه تأخیر بازی را تایید کرد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
کارگردان بازی آقای Neil Druckmann امروز در توئیت جدیدی اعلام کرده است که زمان انتشار بازی The Last Of Us: Part 2 تغییر کرده است و این عنوان با 3 ماه تأخیر منتشر خواهد شد.
TWEET-300x242.jpg

اخیرا استودیوی ناتی داگ (Naughty Dog) تاریخ انتشار بازی The Last Of Us: Part 2 را دوم اسفندماه 1398 اعلام کرد. اما گویا این تاریخ انتشار دیگر اعتباری ندارد و طبق توئیت جدید کارگردان بازی قرار است این عنوان با 3 ماه تأخیر عرضه شود.
امروز کارگردان بازی در اتفاقی غیرمنتظره و در نامه‌ای به طرفداران بازی ، این موضوع را اعلام کرده است. خلاصه‌ای از این بیانیه را در ادامه مشاهده می‌کنید :

این را میدانم که حدود یکماه پیش ما آخرین ساختۀ خود را معرفی کردیم و اجازه دادیم تا رسانه‌ها 2 ساعت از آن را تجربه کنند. همچنین یک تریلر داستانی از بازی منتشر کردیم و زمان انتشار آن را 2 اسفند 1398 اعلام کردیم.
واکنش طرفداران بسیار مثبت...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
خبر تاخیر همیشه بد هستش اما اگه موجب بشه بازی بهتر بشه چرا که نه همیشه موافق این موضوع بودم و هستم اما اینکه بگن برای کرانچ این کار کردن قابل تحمل نیست اگه حتی میگفتن میخوایم بخش انلاین به برسونیم من با خوشحالی بیشتر این موضوع تایید میکردم هرچند بازم چند وقت بیشتر روی بازی ND حکم پیشرفت حساب میشه .

• Like
Reactions: Coma BlacK
خبر تاخیر همیشه بد هستش اما اگه موجب بشه بازی بهتر بشه چرا که نه همیشه موافق این موضوع بودم و هستم اما اینکه بگن برای کرانچ این کار کردن قابل تحمل نیست اگه حتی میگفتن میخوایم بخش انلاین به برسونیم من با خوشحالی بیشتر این موضوع تایید میکردم هرچند بازم چند وقت بیشتر روی بازی ND حکم پیشرفت حساب میشه .
ناتی داگ میخواد بازی از هر لحاظ کامل باشه... و در درجۀ اول خودشونو راضی کنه

• Like
Reactions: vivanred

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or