کارگردان بازی Driveclub استدیو Evolution را ترک کرد

MR.Blonde

کاربر سایت
Driveclub-Director-Leaves-Sony.jpg

آقای Col Rodgers طبق گفت و گویی با سایت VideoGamer اعلام کرد که استدیو Evolution را ترک کرده است.رفتن او از این استدیو ربطی به اخراج برخی کارکنان استدیو های ندارد.اخیرا برخی کارکنان استدیو های Guerrilla Cambridge،SCE London Studio و Evolution استدیو خود را ترک کرده اند.آقای Rodgers استدیو Evolution را ترک کرد تا در استدیو Big Red Switch Games مشغول به کار شود.

با تشکر از gematsu

من خواهش می کنم که جو ندید و جو رو به هم نریزید
کاملا طبیعیه فصل نقل و انتقالاته ، منتها سونی فعلا داره فروش هاش رو انجام می ده و در زمینه خرید بازیکنایی که می خواسته رو نتونسته جذب کنه به جز یکی دونفر

با نمکی نه ؟!

نه مثل تو

آخرین ویرایش:
من خواهش می کنم که جو ندید و جو رو به هم نریزید
کاملا طبیعیه فصل نقل و انتقالاته ، منتها سونی فعلا داره فروش هاش رو انجام می ده و در زمینه خرید بازیکنایی که می خواسته رو نتونسته جذب کنه به جز یکی دونفر

با نمکی نه ؟!

فکر کنم میخوان آرسن ونگر رو به خدمت بگیرن که بازی ساز پرورش بده..:d

در کل خبر خوبی نیست این همه رفتن که همشون هم عوامل اصلی هستن..

یوشیدا قول یه ریسینگ فوق العاده رو داده ... و بابت تاخیر ها چند بار گفته ک خیالتون راحت چیزی نشونتون میدیم ک ارزشش تاخیر هارو داره...
بازی ایده ی خلاقانه ای داره... و گرافیک و گیم پلی عالی...
پروژه ی عظیمی هستش... امیدوارم خرابش ندن...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

فكر كنم استديويي كه ملحق شده همون استديو سازنده Sonic Boom باشه.

البته اسم اون استديو Big Red Button Games هستش.من نگاه كردم Big Red Switch پيدا نكردم.

یکی از سخنگویان سونی:
We would like to make it very clear that the development of Driveclub on PS4 is going from strength to strength," a Sony spokesperson said.
The announced studio changes across WWS yesterday have not affected the development of Driveclub or the Driveclub team, which has always had great direction and continues to do so. We have full confidence that the game will deliver on its PS4 promise to be the first truly socially connected racing title and we are very pleased and excited by the calibre of work from Evolution Studios
The progress being made on the game is spectacular, so we're looking forward to sharing an update on development, release date and videos of the game in action in the weeks to come. We thank you for your patience and assure you, it will be worth the wait.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or