کارگردان بازی Dead Island 2 به استودیو Guerrilla Games پیوست

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
img_55ffe77eb666a.jpg

درود

اقای Bernd Diemer کارگردان عنوان Dead island 2 به استودیو خوشنام Guerrilla Games سازنده سری موفق کیلزون پیوست.

اقای Bernd Diemer در توییتر رسمی خود این موضوع را اعلام کرد و اشاره کرد که بسیار هیجان زده و خوشحال است که به استودیو Guerrilla Games پیوسته است.

هنوز مشخص نیست که اقای Bernd Diemer چه سمتی در استودیو Guerrilla Games دارد اما با توجه به اشاره ی او به نام Robosaurs میتوان گفت که او نقش مهم و اساسی در ساخت عنوان جدید استودیو Guerrilla Games یعنی Horizon: Zero Dawn دارد.

اقای Bernd Diemer در سال ۲۰۱۲ به استودیو Yager پیوست و به مدت ۴ سال در آنجا مشغول به کار بود. Diemer قبل از آن، به عنوان تولید کننده و مدیر طراحی در استودیو Crytek فعالیت می‌کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
فک کنم Guerrilla Games بانکی چیزی زده لامصب مثل جاروبرقی بازیساز میبلعه:|
دوستان کارنامه ایشون چجوریاست ؟
اخ من نه با استودیو Crytek حال میکنم نه با تریلرا dead island 2 :d

Dead island 2 چنان فاجعه ي از آب در اومد كه ناشرش پروژه رو Pause كرد تا سازنده جديد براش پيدا كنه!. اميدوارم روي يه گيم ديگه كار كنه بجز Horizon:دي

Dead island 2 چنان فاجعه ي از آب در اومد كه ناشرش پروژه رو Pause كرد تا سازنده جديد براش پيدا كنه!. اميدوارم روي يه گيم ديگه كار كنه بجز Horizon:دي

فکر میکنم KZ بعدی رو بدن ایشون بسازه!:دی بعیده تو این مرحله از ساخت بیاد تو تیم هورایزن!

فکر میکنم KZ بعدی رو بدن ایشون بسازه!:دی بعیده تو این مرحله از ساخت بیاد تو تیم هورایزن!

تو خبر که ینطور گفته :اما با توجه به اشاره ی او به نام Robosaurs میتوان گفت که او نقش مهم و اساسی در ساخت عنوان جدید استودیو Guerrilla Games یعنی Horizon: Zero Dawn دارد.
ولی خدا کنه نقش اساسی نداشته باشه در حد چایی اووردنی ، جارویی چیزی باشه و ....:d

کلآ فکر کنم دو تیم شن رو چند ip کار کنن
شاید GG میخواد ریمستر KZ2 رو خودش بسازه
فردا پس فردا هم یهو دیدی کوجیما سر از GG در اورد
فقط امیدوارم در آینده این تعداد کارمند باعث مشکلات مالی GG نشه حداقل پروژه ی قرار داد ببندن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or