کارهایی که برای طول عمر کنسول

amin8speed

کاربر سایت
هر کاری که میتونه طول عمر کنسول رو بیشتر کنه رو بگیم اما روی کنسول هیچ دستکاری نکنیم

مثلا 4تا استکان زیر کنسول بزاری تا از سطح زمین بیاد بالاترو جریان گردش هوا بهتر بشه

اگه ارکید دارید کنسول را افقی بگذارید تا فشار کمتری روی درایو بیاد:wallbash:

اگه الایت دارید عمودی بگذارید تا جریان مکش فنها بهتر شود (چون بازی هارو روی هارد میریزید)

هر 7.8ماه یک بار کنسول را باز و گردگیری کنید

بعد از چند ساعت بازی 20الی30 دقیقه به کنسول استراحت بدید#:-s:sleeping:

وقتی دیسک داخل دستگاهه بهیچ عنوان دستگاه رو چه روشن و چه خاموش حرکت ندید

حتی الامکان دیسکها خش دارو تابدار رو استفاده نکنید ( که کپی ها همشون قربونش برم ...)

دوستان من کنسولم ارکید هست و در بعضی از بازی ها مثل L.A Noire فریز می کنه. مشکل چیه؟ یه نکته هم که من بهش توجه کردم انه که وقتی هاردو از روی کنسول بر می دارم کنسول داخل بازی L.A Noire فریز نمی کنه . چی کار کنم؟

دوستان من کنسولم ارکید هست و در بعضی از بازی ها مثل L.A Noire فریز می کنه. مشکل چیه؟ یه نکته هم که من بهش توجه کردم انه که وقتی هاردو از روی کنسول بر می دارم کنسول داخل بازی L.A Noire فریز نمی کنه . چی کار کنم؟

نميدونم چرا تو LA Noire برا منم فريز ميكنه
ولي رو هارد ميريزم درست ميشه شماهم بهتره همه ي بازهارو از روي هارد اجرا كنيد

Sent from my iPod touch using Tapatalk

نمیدونم
هر جوری دوست داری بذار
ولی در حالت عمودی به درایو فشار بیشتری وارد میشود و مکش فنها بهتر است
در افقی فشار کمتر به درایو وفنها مکش خیلی خوبی ندارند
واگه هارد به کنسول گرفتی کنسول رو عمودی بذار چون بازی ها روی هارد اجرا میشود و درایو کاری انجام نمیده

اگه کنسولتون برد جاسپر نیست میتونین روی کنسول کارهای دیگه ای انجام بدید ولی باید روی کنسول دستکاری کنید
که دوستان زحمتش رو کشیدن مثل
12 ولت کردن فن های XBOX360
گذاشتن سینک روی چیپ رم و Southbridge
آموزش پیاده سازی روش های Airflow Mod

به نظرک کنسول را کلا افقی بزارید و زیرش پایه بزارید بهترین حالت هست چون اینکه حالا شما عمودی بزاری هر دفعه برای نصب بازی افقی کنی بدتر هست همون افقی با پایه تراز هم باعث میشه تمام منافظ باز باشه هم دیگه نیازی به تغییر مداوم وضعیت از افقی به عمودی نیستید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or