کارمندان Oculus VR تهدید به مرگ شدند !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

گیمرهای زیادی از خریداری شدن Oculus VR توسط فیسبوک عصبانی شدند ; حال Palmer Luckey در reddit اعلام کرده است که افراد شاغل در Oculus با تماس هایی مزاحمت آمیز برای خود و خانوادهـ شان تهدید به مرگ شدند !
Oculus-Rift-Development-Kit-2-feature-672x372.jpg
Palmer Luckey افزود :

" ما انتظار بازخورد منفی در کوتاه مدت را داشتیم اما انتظار نداشتیم خود و خانواده مان با این تماس ها تهدید به مرگ شویم ! " " ما خودمان را با کار ثابت می کنیم نه با کلمات , اما این اتفاق واقعا توجیه شدنی نیست چون دارد افرادی را که هیچ ارتباطی با Oculus ندارند تحت تاثیر قرار می دهد ! "‌

باید دید که آیا سونی هدست واقعیت مجازی خود را به PC می آورد یا خیر .

منبع + لینک reddit

اینا دیدن vr سونی هیچ اینده ای نداره و به سرنوشت موو دچار میشه سونی هم چند وقت دیگه بیشتر موجودیت نداره امیدشون به oculus بود ... که اونم رفت طرف فیسبوک امیدهاشون برای تجربه گیم های بزرگ با واقعیت مجازی کمرنگ شد و این طوری ناراحتیشون رو بروز دادن

چند وقت پیش یه شرکت دیگه هم یه هدست واقعیت مجازی منتشر کرد ، طبق شایعات احتمالش هست که MS هم هدست خودش رو معرفی کنه
تاوقتی که Oculus تنها بود ، توجه زیادی به خودش جلب کرد و موفقیت های اولیه خوبی هم داشت ، Morpheus هم تونست رقیب شایسته ای باشه ولی در یه بازاری که اصلا
معلوم نیست با استقبال عمومی مردم مواجه بشه یا نه ! این تعداد رقیب اصلا جالب بنظر نمیرسه ! :|

کارمندای اکیولوس دارن جو میدن.
کجا انتظار اول گیمر ها بود ؟
اکیولوی همون به درد سایت آب دوغ خیار میخوره.:d
البته سونی هم چیز کاملی نتونسته بزنه ولی خوب موفیوس کجا و اکیولوس کجا ؟

Mike Abrash و برنامه نویس افسانه ای Jhon Carmack هم به درد سایت آبدوغ خیار میخورن ! :|

در این فروم های ایرانی واقعا یه سری استعداد های نهفته ای وجود داره که در این حق اینها ظلم شده :))

قبل از اینکه خیلی از این استعداد های نوشکفته متولد بشن ، امثال Carmack و Abrash افتخار های زیادی کسب کرده بودن

حالا پدر سبک شوتر و یکی از برنامه نویسان اصلی DirectX و Windows بدرد سایت آبدوغ خیار میخورن

با چه جماعتی شدیم 75 میلیون ؟ :|

آخرین ویرایش:
Mike Abrash و برنامه نویس افسانه ای Jhon Carmack هم به درد سایت آبدوغ خیار میخورن ! :|

در این فروم های ایرانی واقعا یه سری استعداد های نهفته ای وجود داره که در این حق اینها ظلم شده :))
این استعداد نهفته سایت ما هم استاد جوگیر شدنه، هم واقعا یه همچین نظری داره، کلا اوجوبه ای هست واسه خودش:|

اینا دیدن vr سونی هیچ اینده ای نداره و به سرنوشت موو دچار میشه سونی هم چند وقت دیگه بیشتر موجودیت نداره امیدشون به oculus بود ... که اونم رفت طرف فیسبوک امیدهاشون برای تجربه گیم های بزرگ با واقعیت مجازی کمرنگ شد و این طوری ناراحتیشون رو بروز دادن
خود درگیری که میگن این ها...

من یه دستگاهی دیدم گوشی موبایل رو به جای صفحه نمایش داخلش قرار میدادی و سنسورهای گوشی کار همین دستگاههای واقعیت مجازی رو انجام میدادن به نظر من ایده اون دستگاه بهتر از خریدن یک دستگاه مجزا هست.

من یه دستگاهی دیدم گوشی موبایل رو به جای صفحه نمایش داخلش قرار میدادی و سنسورهای گوشی کار همین دستگاههای واقعیت مجازی رو انجام میدادن به نظر من ایده اون دستگاه بهتر از خریدن یک دستگاه مجزا هست.
اون چیزی که شما دیدی AR بوده, این VRـه و نیاز به پردازش 3D و رزولوشن و فریم ریت بالا داره که (فعلا") رو موبایل امکان پذیر نیست.
VR:
watch?v=EhTcAvbjwjg

فکر کنم از ایرانی ها یاد گرفتن!!!:d

توی این زمینه ما سابقه درخشانی داریم...(نمونش مسی):|
اتفاقا من فک میکنم از ژاپنی ها یاد گرفتن :d چون انیمه سازا و مانگاکا های ژاپنی روزی یه بار تهدید به مرگشون نکنن اصلا بلد نیستن کار کنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or