کارت 6200 چطوره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mehrtash

کاربر سایت
سلام به دوستان عزیزم.
بچه ها geforce 6200 چطور کارتی آیا بازم مثل 5200 در سری fx ؟
یا نه از اون بهتره ؟آیا الان دیگه ارزش خریدن داره؟

واسه ي چه كاري ميخواي؟
اگه واسه ي گيم ميخواي كه يك كلام بگم اشغاله و بدتر از 5200 در سريه خودش:دي
حداقل چيزي كه واسه ي گيم ميشه استفاده كرد 7300 جي تي هست كه اونم بدست 6600 جي تي outperform ميشه

اگه منظورت outperform هست به زبونه خودموني يعني ديگه از رده و ارزش خريد ساقطش ميكنه :دي
يعني تا با اون قيمت 6600 جي تي هست چرا بريم سراغ 7300 جي تي ؟

واسه ي چه كاري ميخواي؟
اگه واسه ي گيم ميخواي كه يك كلام بگم اشغاله و بدتر از 5200 در سريه خودش:دي
حداقل چيزي كه واسه ي گيم ميشه استفاده كرد 7300 جي تي هست كه اونم بدست 6600 جي تي outperform ميشه

تا حالا باهاش کار کردی چرتو پرت میگی؟ من fear رو با رزولوشن 1024.768 بازی کردم آخ هم نگفت پس لطفا زر نزن

تا حالا باهاش کار کردی چرتو پرت میگی؟ من fear رو با رزولوشن 1024.768 بازی کردم آخ هم نگفت پس لطفا زر نزن

اینجا مثل بعضی سایتا نیست که شما هر چی از دهنت در بیاد به دیگران بگی بقیه هم شما رو فقط نگاه کنن! بنابراین امیدوارم آخرین بار باشه.

در مورد کارت شما هم مگه وقتی کسی می گه کار ضعیفه یعنی اینکه نمی تونه هیچی رو اجرا کنه؟! 6200 جز سری های پایینه و تقریبا قدیمی شده خیلی راحت برای اینکه بدونی ایشون بیخود هم زیاد حرف نزده می تونی بری بازی های خیلی جدید مثل splinter cell double agent و ... رو بگیری ببینی با چه سرعت و گرافیکی اجرا می کنه!

آقا جون من خودم دارم خیلی بی خود و آشغال و... هست
تو بازی های جدیدم کم میاره اینم جواب دوستمون

دوستان از پاسختون خیلی ممنون هستم.به سرم زده بود که بخرم.نمی خوام دوباره مثل 5200 پولم رو دور بریزم.

دوستان از پاسختون خیلی ممنون هستم.به سرم زده بود که بخرم.نمی خوام دوباره مثل 5200 پولم رو دور بریزم.
کار درست رو تو کردی!
ببین یه 7600 بگیر اگه pci میخوای و یه 6800 بگیر اگه agp میخوای
83.gif

سلام pandora خسته نباشی.
سیستم من athlon xp 2200 با 512mb رمه.
کارتم باید AGP باشه.حوصله و پول update کردن کامپیوترم رو ندارم.آیا با خریدن مثلا 6600 یا 6800 از چاله کارت ضعیف به چاه سیستم ضعیف نمی یفتم؟

سلام pandora خسته نباشی.
سیستم من athlon xp 2200 با 512mb رمه.
کارتم باید AGP باشه.حوصله و پول update کردن کامپیوترم رو ندارم.آیا با خریدن مثلا 6600 یا 6800 از چاله کارت ضعیف به چاه سیستم ضعیف نمی یفتم؟
نه عزیزم کارت 6800 کارت خوبیه و بازیهای جدید هم به خوبی میاره!;)
بهترین agp بازار هست البته در رده ی قیمتهای پایین!:) (140 تومنه)
رمت رو اگه بکنی 1 گیگ خیلی بهتره خب .
سی پی یوت هم بد نیست البته خب بالا نیست ولی واسه بازی سی پی یو چندان تاثیر نداره البته نکه نداشته باشه ولی تاثیرش مثل کارت گرافیک نیست!
بای

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or