qx_roham_xp کاربر سایت Jul 19, 2007 #1 سلام بچه ها من می خواستم در مورد کارت گرافیک در لپتاب ها اطلاعات پیدا کنم و آیا می شه تعویض کرد یا مدل اکسترنال وجود داره یا نه ؟؟؟؟ ممنون
سلام بچه ها من می خواستم در مورد کارت گرافیک در لپتاب ها اطلاعات پیدا کنم و آیا می شه تعویض کرد یا مدل اکسترنال وجود داره یا نه ؟؟؟؟ ممنون
A AAKH1361 کاربر سایت Jul 19, 2007 #2 سلام یک مدل کارت گرافیک اکسترنال Ati زده بود اسمش یادم نیست یک سرچ کنی پیدا می کنید
Hashem کاربر سایت Jul 19, 2007 #3 فرق CPU لپ تاب با pc در چیه؟ مثلا CPU لپ تاب رهام با pc های ما چه فرقی داره؟
qx_roham_xp کاربر سایت Jul 19, 2007 #4 بچه ها من توتال ممری گرافیکم رو می زنه 287 اما موقع بازی 64 مگ می گه هست !!! می خوام ببینم می تونم کارت گرافیک جدا بهش نصب کنم ؟؟؟
بچه ها من توتال ممری گرافیکم رو می زنه 287 اما موقع بازی 64 مگ می گه هست !!! می خوام ببینم می تونم کارت گرافیک جدا بهش نصب کنم ؟؟؟
H hemat_gamer کاربر سایت Jul 19, 2007 #5 در عموم لپ تاپ ها نميشه كه قطعات رو ارتقا داد.(به جز رم و هارد) ولي در بعضي لپ تاپ ها اين قابليت وجود داره.
در عموم لپ تاپ ها نميشه كه قطعات رو ارتقا داد.(به جز رم و هارد) ولي در بعضي لپ تاپ ها اين قابليت وجود داره.
ه هادی007 کاربر سایت Sep 24, 2007 #7 سلام آقا من درایور کارت گرافیک لپ تاپ توشیبا ستلایت نوع زیر رو چطوری میتونم پیدا کنم ؟ اگه کسی داره واسم ایمیل کنه ممنون میشم. TOSHIBA - Satellite - A105
سلام آقا من درایور کارت گرافیک لپ تاپ توشیبا ستلایت نوع زیر رو چطوری میتونم پیدا کنم ؟ اگه کسی داره واسم ایمیل کنه ممنون میشم. TOSHIBA - Satellite - A105