kaletopol کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2007 #1 با سلام خدمت همگی دوستان یه کابل Real دارم که باز شده و 1-2 روز استفاده شده و حالا می خوام بفروشمش سالم سالم به شرط قیمت پیشنهادی : 000/20 تومان البته قابل دوستان رو نداره اگه کسی خواست به ID زیر PM بده Kaletopol با تشکر موفق باشید
با سلام خدمت همگی دوستان یه کابل Real دارم که باز شده و 1-2 روز استفاده شده و حالا می خوام بفروشمش سالم سالم به شرط قیمت پیشنهادی : 000/20 تومان البته قابل دوستان رو نداره اگه کسی خواست به ID زیر PM بده Kaletopol با تشکر موفق باشید
Mojtaba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 18, 2007 #3 خوب اگه هیچ مشکلی نداشته باشه من خریدارم لطفا هر چه زودتر هم خبر بده
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Rating - 0% 0 0 0 Jul 18, 2007 #4 اگه واقعا 1- 2 روز استفاده شده قیمتش خوبه چون نوش امروز خریدم 28 تومن
Mojtaba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 18, 2007 #5 حالا کسی از دوستان کابل Real نو یا دسته دوم سالم واسه فروش نداره؟
*Mohammad* کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 18, 2007 #6 نوشته شده توسط mojtabafisher: حالا کسی از دوستان کابل Real نو یا دسته دوم سالم واسه فروش نداره؟ بیشتر... ------------------------------------------------------------------------------- من یه دونه دارم .اگه خواستی زنگ بزن :cheesygri
نوشته شده توسط mojtabafisher: حالا کسی از دوستان کابل Real نو یا دسته دوم سالم واسه فروش نداره؟ بیشتر... ------------------------------------------------------------------------------- من یه دونه دارم .اگه خواستی زنگ بزن :cheesygri
Mojtaba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 19, 2007 #8 من که فکر میکنم فروشنده یا پشیمون شده یا کلا فروختتش !