این کابل در ps2 در اصل برای دیدن فیلم های DVD هست ولی خوب به علت کیفیت بالایی که داره در وضوح تصویر بازی ها هم تاثیر داره و کیفیت بالا می ره ولی نه اونطوری که فکر کنی الان تصویر بازی یه چیز دیگه می شه.تلویزیون ما معمولیه ولی component می خوره به نظر شما تا چه حد کیفیت بالا می ره؟
این کابل در ps2 در اصل برای دیدن فیلم های DVD هست ولی خوب به علت کیفیت بالایی که داره در وضوح تصویر بازی ها هم تاثیر داره و کیفیت بالا می ره ولی نه اونطوری که فکر کنی الان تصویر بازی یه چیز دیگه می شه.
اگه دقت کنید من نگفتم که فقط برای فیلم دیدن هست ولی کارایی اصلی این کابل برای فیلم dvd هست و در این مسئله شکی نیست. در ضمن این کیفیت 10 برابر هم اغراقی بیش نیست چون من خودم با تمام این کابلا و با tv های مختلف کار کردم.جناب Lich King اين كابل فقط براي ديدن فيلم DVD نيست ديدن فيلم DVD يكي از كارهاي جنبي ps2 هست ، با نظر Triple H موافقم كيفيت تصوير رو 10 برابر ميكنه به شرط اينكه در تنظيمات ps2 خروجي تصوير رو از حالت RGB به حالت Y Cb Cr تغيير بديد . در بعضي بازيها مثل Shadow Of Colossus در تنظيمات تصوير يك حالت پروگرسيو داره كه فقط در اين حالت قابل دسترسي هستش اونم به شرط اينكه TV شما از اين حالت پشتيباني كنه
یعنی اگه تلویزیون ما progressive نداره و فقط ورودی component داره این کابلو نخریم؟
نه این طور نیست یه سری تلویزیونها ورودی مخصوص dvd دارن که ورودی component هست ولی progressive نیستنتلویزیونی که ورودی component داره 100% پروگرسیو هست.
می شه مدل اون tvها برای ما بنویسی؟ اگه قرار باشه progressive نباشه یعنی اون فیش های component رو دکوری تو tv گذاشتن چون نمی شه ازش استفاده بهینه کرد.نه این طور نیست یه سری تلویزیونها ورودی مخصوص dvd دارن که ورودی component هست ولی progressive نیستن
اگه دقت کنید من نگفتم که فقط برای فیلم دیدن هست ولی کارایی اصلی این کابل برای فیلم dvd هست و در این مسئله شکی نیست. در ضمن این کیفیت 10 برابر هم اغراقی بیش نیست چون من خودم با تمام این کابلا و با tv های مختلف کار کردم.
در مورد حالت پروگرسیو گفته شما صحیحه و فقط component هست که می تونه 480p رو نشون بده ولی بازی هایی که این قابلیت رو داشته باشن تعدادشون نسبتا کمه.
-----------------------------------
دلیل اینکه مثلا می گن وقتی 360 رو با کابل vga یا فلان کابل وصل می کنی کیفیت خیلی بالاتر می ره این نیست که مثلا vga کاره فوق العاده ای انجام می ده، این به خاطر اینه که وقتی مثلا 360 رو با کابل vga به مانیتور و یا با component به hdtv وصل می کنید رزولوشن بازی ها خیلی بالاتر می ره و کیفیت به طور بسیار محسوس افزایش پیدا می کنه. ولی شما 10 نوع کابل رو هم به ps2 وصل کنید رزولوشن بازی ها همون 640x480 هست و فقط تنها کاری که component می کنه به دلیل داشتن کیفیت ساخت و تکنولوژی بالاتر نسبت به composite نویز های زائد بسیار کمتری تولید می کنه.
شما اصلا پست های منو می خونی یا فقط تا می بینی نقل قول رو می زنی؟ فکر کنم گزینه دوم درست باشه!دوست عزيز براي اينكه بدوني كار فوق العاده اي انجام ميده يا نه ميتوني يه فيلم DVD رو با خروجي هر دو كابل ملاحظه كني ،
100% ولی برای فیلم های DVD نه بازی های ps2!تكنولوژي ارسال اطلاعات تصوير و رنگ در DVD با AV متفاوته و داراي جزئيات بيشتر و دامنه و طيف رنگ وسيعتري