کابل component برای ps2

از فروشگه کیان بگیر فردا تلفن رو برات میزارم
کیفیت تصویر 10 برابر بهتر میشه اگه تلوزیون خوب داشته باشی
من خودم از کیان خیلی وقت پیش 9 یا 8 گرفتم الان نمیدونم
این کابل که میگی چی هست
یه کابل 5 فیشه هست که به کنسول وصل میشه کیفیت رو خیلی خوب میکنه اگه تلوزیونcomponentداشته باشه

تلویزیون ما معمولیه ولی component می خوره به نظر شما تا چه حد کیفیت بالا می ره؟
این کابل در ps2 در اصل برای دیدن فیلم های DVD هست ولی خوب به علت کیفیت بالایی که داره در وضوح تصویر بازی ها هم تاثیر داره و کیفیت بالا می ره ولی نه اونطوری که فکر کنی الان تصویر بازی یه چیز دیگه می شه.

این کابل در ps2 در اصل برای دیدن فیلم های DVD هست ولی خوب به علت کیفیت بالایی که داره در وضوح تصویر بازی ها هم تاثیر داره و کیفیت بالا می ره ولی نه اونطوری که فکر کنی الان تصویر بازی یه چیز دیگه می شه.

جناب Lich King اين كابل فقط براي ديدن فيلم DVD نيست ديدن فيلم DVD يكي از كارهاي جنبي ps2 هست ، با نظر Triple H موافقم كيفيت تصوير رو 10 برابر ميكنه به شرط اينكه در تنظيمات ps2 خروجي تصوير رو از حالت RGB به حالت Y Cb Cr تغيير بديد . در بعضي بازيها مثل Shadow Of Colossus در تنظيمات تصوير يك حالت پروگرسيو داره كه فقط در اين حالت قابل دسترسي هستش اونم به شرط اينكه TV شما از اين حالت پشتيباني كنه

• Like
Reactions: The Nostalgic Gamer
جناب Lich King اين كابل فقط براي ديدن فيلم DVD نيست ديدن فيلم DVD يكي از كارهاي جنبي ps2 هست ، با نظر Triple H موافقم كيفيت تصوير رو 10 برابر ميكنه به شرط اينكه در تنظيمات ps2 خروجي تصوير رو از حالت RGB به حالت Y Cb Cr تغيير بديد . در بعضي بازيها مثل Shadow Of Colossus در تنظيمات تصوير يك حالت پروگرسيو داره كه فقط در اين حالت قابل دسترسي هستش اونم به شرط اينكه TV شما از اين حالت پشتيباني كنه
اگه دقت کنید من نگفتم که فقط برای فیلم دیدن هست ولی کارایی اصلی این کابل برای فیلم dvd هست و در این مسئله شکی نیست. در ضمن این کیفیت 10 برابر هم اغراقی بیش نیست;) چون من خودم با تمام این کابلا و با tv های مختلف کار کردم.
در مورد حالت پروگرسیو گفته شما صحیحه و فقط component هست که می تونه 480p رو نشون بده ولی بازی هایی که این قابلیت رو داشته باشن تعدادشون نسبتا کمه.
-----------------------------------
دلیل اینکه مثلا می گن وقتی 360 رو با کابل vga یا فلان کابل وصل می کنی کیفیت خیلی بالاتر می ره این نیست که مثلا vga کاره فوق العاده ای انجام می ده، این به خاطر اینه که وقتی مثلا 360 رو با کابل vga به مانیتور و یا با component به hdtv وصل می کنید رزولوشن بازی ها خیلی بالاتر می ره و کیفیت به طور بسیار محسوس افزایش پیدا می کنه. ولی شما 10 نوع کابل رو هم به ps2 وصل کنید رزولوشن بازی ها همون 640x480 هست و فقط تنها کاری که component می کنه به دلیل داشتن کیفیت ساخت و تکنولوژی بالاتر نسبت به composite نویز های زائد بسیار کمتری تولید می کنه.

نه این طور نیست یه سری تلویزیونها ورودی مخصوص dvd دارن که ورودی component هست ولی progressive نیستن
می شه مدل اون tvها برای ما بنویسی؟ اگه قرار باشه progressive نباشه یعنی اون فیش های component رو دکوری تو tv گذاشتن چون نمی شه ازش استفاده بهینه کرد.

اگه دقت کنید من نگفتم که فقط برای فیلم دیدن هست ولی کارایی اصلی این کابل برای فیلم dvd هست و در این مسئله شکی نیست. در ضمن این کیفیت 10 برابر هم اغراقی بیش نیست;) چون من خودم با تمام این کابلا و با tv های مختلف کار کردم.
در مورد حالت پروگرسیو گفته شما صحیحه و فقط component هست که می تونه 480p رو نشون بده ولی بازی هایی که این قابلیت رو داشته باشن تعدادشون نسبتا کمه.
-----------------------------------
دلیل اینکه مثلا می گن وقتی 360 رو با کابل vga یا فلان کابل وصل می کنی کیفیت خیلی بالاتر می ره این نیست که مثلا vga کاره فوق العاده ای انجام می ده، این به خاطر اینه که وقتی مثلا 360 رو با کابل vga به مانیتور و یا با component به hdtv وصل می کنید رزولوشن بازی ها خیلی بالاتر می ره و کیفیت به طور بسیار محسوس افزایش پیدا می کنه. ولی شما 10 نوع کابل رو هم به ps2 وصل کنید رزولوشن بازی ها همون 640x480 هست و فقط تنها کاری که component می کنه به دلیل داشتن کیفیت ساخت و تکنولوژی بالاتر نسبت به composite نویز های زائد بسیار کمتری تولید می کنه.

دوست عزيز براي اينكه بدوني كار فوق العاده اي انجام ميده يا نه ميتوني يه فيلم DVD رو با خروجي هر دو كابل ملاحظه كني ، همچنين يه بازي رو ، شما خودت مدعي هستي كه اين كابل نویز های زائد بسیار کمتری تولید می کنه خوب آيا اين معنيش اين نيست كه كيفيتش بهتر ميشه ؟ مگه كيفيت از نظر شما به چه معنيه ، فقط رزلوشن؟ تكنولوژي ارسال اطلاعات تصوير و رنگ در DVD با AV متفاوته و داراي جزئيات بيشتر و دامنه و طيف رنگ وسيعتريه ، و در اصل پردازنده گرافيكي PS2 براي خروجي DVD طراحي شده همونطور كه PS3 براي خروجي HD

دست مريزاد به همه دست اندر كاران خوب اين سايت ، خسته نباشيد و به اميد فرداهايي بهتر

آخرین ویرایش:
دوست عزيز براي اينكه بدوني كار فوق العاده اي انجام ميده يا نه ميتوني يه فيلم DVD رو با خروجي هر دو كابل ملاحظه كني ،
شما اصلا پست های منو می خونی یا فقط تا می بینی نقل قول رو می زنی؟ فکر کنم گزینه دوم درست باشه!;)
خود من دارم 10 دفعه می گم که این کابل مال فیلم های dvd هست بعد شما به من می گی برو این کابلو روی فیلم های dvd امتحان کن تا تفاوشتو ببینی؟! واقعا جالبه!
فیلم dvd با بازی های ps2 فرق دارن! شما فکر می کنی چون هر دوش روی dvd هستن پس یکی هستند؟ شما برای اینکه از کیفیت واقعی dvd برروی ps2 بهره ببری باید حتما از component استفاده کنی ولی در مورد بازی هاش اصلا اینطور نیست. بازی های ps2 انقدر کیفیت پایین هستند که کابل av کاملا براشون مناسبه. بازی ای که با 640x480 بدون هیچ گونه aa اجرا می شه component می خواد چیکار؟ component تنها کاری که تو بازی ها می کنه اینه که وضوح تصویر رو بالاتر می بره یکم و لرزش تصویر رو هم تا حدودی می گیره که این دو نکته در تلویزیون های با سایز بزرگتر بیشتر محسوس هستند.
تكنولوژي ارسال اطلاعات تصوير و رنگ در DVD با AV متفاوته و داراي جزئيات بيشتر و دامنه و طيف رنگ وسيعتري
100% ولی برای فیلم های DVD نه بازی های ps2!

این بحث رو هم بیخود خواهشا کش ندید و اگر فکر می کنید این کابل معجزه براتون تو بازی ها می کنه حتما خریداری کنید و لذتشو ببرید. چون من اینجا نه فروشنده هستم نه خریدار فقط می خواستم اطلاع بدم در این مورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or