D delasofus کاربر سایت Jun 14, 2019 #1 سلام... من خریدار یه کابل کامپوننت پلی استیشن 3 (5 فیش) که ترجیحا اورجینال و با کیفیت باشه هستم، لطفا راهنمایی کنید که از کجا میتونم تهیه کنم ؟
سلام... من خریدار یه کابل کامپوننت پلی استیشن 3 (5 فیش) که ترجیحا اورجینال و با کیفیت باشه هستم، لطفا راهنمایی کنید که از کجا میتونم تهیه کنم ؟
D delasofus کاربر سایت Jun 14, 2019 #2 این دو مورد رو میخوام، اگه کسی اطلاع داره ار کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم ؟
rosgod کاربر سایت Jun 15, 2019 #3 نوشته شده توسط delasofus: این دو مورد رو میخوام، اگه کسی اطلاع داره ار کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم ؟ View attachment 109314View attachment 109315 بیشتر... سلام به نظرم همون کامپوننت بگیری بهتره چون تا 1080p رو ساپورت میکنه بدون مشکل . زیاد به این تبدیل ها اعتباری نیست. Reactions: delasofus
نوشته شده توسط delasofus: این دو مورد رو میخوام، اگه کسی اطلاع داره ار کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم ؟ View attachment 109314View attachment 109315 بیشتر... سلام به نظرم همون کامپوننت بگیری بهتره چون تا 1080p رو ساپورت میکنه بدون مشکل . زیاد به این تبدیل ها اعتباری نیست.