Danteppc کاربر سایت Jul 26, 2009 #1 این گفتگو رو برا این راه انداختم که هیچکس نیست که درست بگه چجوری میشه key drive رو یافت و بعدش بشه درایو رو عوض کرد لطفا کسی کامل میدونه بگه
این گفتگو رو برا این راه انداختم که هیچکس نیست که درست بگه چجوری میشه key drive رو یافت و بعدش بشه درایو رو عوض کرد لطفا کسی کامل میدونه بگه
MaysaM کاربر سایت Jul 27, 2009 #3 نوشته شده توسط danteppc: یعنی هیچکس نمیدونه؟؟؟ بیشتر... سلام دو تا تاپيك هست براي درايوهاي لايت آن و بنكيو ولي براي هيتاچي و سامسونگ هنوز تاپيكي نيست. شايد اگه توي تاپيك مشكلات به صورت يه پست مطرح ميكردي زودتر به نتيجه ميرسيدي.مثلا ميپرسيدي: چجوري ميشه كي درايو سامسونگ يا هيتاچي رو درآوورد؟ يا حق
نوشته شده توسط danteppc: یعنی هیچکس نمیدونه؟؟؟ بیشتر... سلام دو تا تاپيك هست براي درايوهاي لايت آن و بنكيو ولي براي هيتاچي و سامسونگ هنوز تاپيكي نيست. شايد اگه توي تاپيك مشكلات به صورت يه پست مطرح ميكردي زودتر به نتيجه ميرسيدي.مثلا ميپرسيدي: چجوري ميشه كي درايو سامسونگ يا هيتاچي رو درآوورد؟ يا حق
babak9 کاربر سایت Aug 10, 2009 #4 نوشته شده توسط maysam: سلام دو تا تاپيك هست براي درايوهاي لايت آن و بنكيو ولي براي هيتاچي و سامسونگ هنوز تاپيكي نيست. شايد اگه توي تاپيك مشكلات به صورت يه پست مطرح ميكردي زودتر به نتيجه ميرسيدي.مثلا ميپرسيدي: چجوري ميشه كي درايو سامسونگ يا هيتاچي رو درآوورد؟ يا حق بیشتر... بچه ها این کی درایو های هیتاچی رو با برنامه جانگر فلش چطور میشه در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط maysam: سلام دو تا تاپيك هست براي درايوهاي لايت آن و بنكيو ولي براي هيتاچي و سامسونگ هنوز تاپيكي نيست. شايد اگه توي تاپيك مشكلات به صورت يه پست مطرح ميكردي زودتر به نتيجه ميرسيدي.مثلا ميپرسيدي: چجوري ميشه كي درايو سامسونگ يا هيتاچي رو درآوورد؟ يا حق بیشتر... بچه ها این کی درایو های هیتاچی رو با برنامه جانگر فلش چطور میشه در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MaysaM کاربر سایت Aug 10, 2009 #5 نوشته شده توسط babak9: بچه ها این کی درایو های هیتاچی رو با برنامه جانگر فلش چطور میشه در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر... ورژن درايوت چيه؟
نوشته شده توسط babak9: بچه ها این کی درایو های هیتاچی رو با برنامه جانگر فلش چطور میشه در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر... ورژن درايوت چيه؟
babak9 کاربر سایت Aug 10, 2009 #6 نوشته شده توسط maysam: ورژن درايوت چيه؟ بیشتر... اقا میثم ورژن رو چطور بفهمم که چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من با همه درایو ها کار کردم الا هیتاچی
نوشته شده توسط maysam: ورژن درايوت چيه؟ بیشتر... اقا میثم ورژن رو چطور بفهمم که چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من با همه درایو ها کار کردم الا هیتاچی