1- داشتن دسترسی به یه اینترنت بیسیم یا Wireless یا داشتن Wifi router و یه ADSL معمولی.
2- داشتن Nintendo Wi-Fi dongle که یه دستگاه usb کوچیک هستش و همون کار بالایی رو انجام میده, من 40 دلار خریدم.
اتفاقا وصل شدن به اینترنتش بسیار برای من عجیبه. من با Dial up میتونم با DS بازیهای FPS بازی کنم مثله Metroid ولی با هیچ کنسول دیگه ای شدنی نیست. ضمنا آنلاینش مجانی هستش.
نه دوست عزیز اینطور نیست؛ شما میتونید با همون بازی (ROM) ـهایی که دانلود میکنید و توی فلشکارتتون میریزید، به صورت انلاین بازی کنید.
در حقیقت اون کد خاصی که بهش Friend Code گفته میشه، بعد از متصل شدن شما به اینترنت از طریق بازی، از ترکیبی از سریال DS شما، بازی (یا ROM) و... تولید میشه و ذخیره میشه؛ حالا یا در فایل ذخیره (Save) فلشکارتها یا در EEPROM بازی اصلی و حتی اگر شما فایل Save رو پاک کنید و دوباره با اون بازی به اینترنت متصل بشید میبینید که Friend Code جدیدی برای شما تولید میشه.
در کل شما برای بازی با DS به صورت انلاین همونطور که دوست عزیزم test84 در پستهای قبل گفته فقط به اینترنت بیسیم نیاز داری و به بازی اصل نیازی نیست.
اما برای دیدن صفحات وب با DS Lite یا Phat حتما به (Memory Pak (Pack احتیاجی نداری.
نرم افزارهایی برای DS نوشته شده که اصطلاحا به این نرم افزارها (Homebrew) گفته میشه مانند Bunjalloo که یه مرورگر وب و بدون نیاز به مموری پک اجرا میشه.
البته برتری Nintendo DS Browser به این نوع مرورگرها اینه که چون اون از رم بیشتری با توجه به مموری پک برخورداره انعطاف بیشتری داره (نمایش عکسها، اسکرول کردن صفحات،...).