Z ziro کاربر سایت Feb 7, 2009 #1 سلام من میخوام برم کیش میخواستم بدونم کدوم مین های psp هک نمبشه تا بهم نندارن و روش تشخیصش چیه مرسی
ვეფხისტყაოსანი کاربر سایت Feb 7, 2009 #2 نوشته شده توسط ziro: سلام من میخوام برم کیش میخواستم بدونم کدوم مین های psp هک نمبشه تا بهم نندارن و روش تشخیصش چیه مرسی بیشتر... مادر بورد TA-08 v3 و بالاتر . فریمویر 4.01 دارند . یه کپی خور شده بگیر خودت رو راحت کن .
نوشته شده توسط ziro: سلام من میخوام برم کیش میخواستم بدونم کدوم مین های psp هک نمبشه تا بهم نندارن و روش تشخیصش چیه مرسی بیشتر... مادر بورد TA-08 v3 و بالاتر . فریمویر 4.01 دارند . یه کپی خور شده بگیر خودت رو راحت کن .
ვეფხისტყაოსანი کاربر سایت Feb 7, 2009 #4 نوشته شده توسط ziro: چطوزی میشه فریمور دستگاه تشخیص داد بیشتر... Settings>System Settings>System Information>System Software
نوشته شده توسط ziro: چطوزی میشه فریمور دستگاه تشخیص داد بیشتر... Settings>System Settings>System Information>System Software
Z ziro کاربر سایت Feb 7, 2009 #5 be nazare shoma hamonja ke kharidam bedam copy khor kone khialam rahat tar nemishe
ვეფხისტყაოსანი کاربر سایت Feb 7, 2009 #6 نوشته شده توسط ziro: be nazare shoma hamonja ke kharidam bedam copy khor kone khialam rahat tar nemishe بیشتر... من که همون بالا گفتم . همین کار بهترینه .
نوشته شده توسط ziro: be nazare shoma hamonja ke kharidam bedam copy khor kone khialam rahat tar nemishe بیشتر... من که همون بالا گفتم . همین کار بهترینه .