Batsy “Tots Units Fem Força” «Més que un club» کاربر سایت Feb 26, 2010 #1 ميخواهيم در اين تاپيك ببينيم كه چه كساني لپ تاپ-PS3 دارند و آيا ازش راضي هستيد؟وچه مدليشو داريد؟
AMIR MGS کاربر سایت Feb 26, 2010 #2 ببخشید منظورتون رو اصلا نمیفهمم یعنی ps3 رو به شکل لپ تاپ دارند؟؟؟من که تا حالا اصلا ندیدم فقط چند تای توی سایت های خارجی دیدم که fake بود عزیز
ببخشید منظورتون رو اصلا نمیفهمم یعنی ps3 رو به شکل لپ تاپ دارند؟؟؟من که تا حالا اصلا ندیدم فقط چند تای توی سایت های خارجی دیدم که fake بود عزیز
God_of_game کاربر سایت Feb 26, 2010 #3 نوشته شده توسط AMIR MGS: ببخشید منظورتون رو اصلا نمیفهمم یعنی ps3 رو به شکل لپ تاپ دارند؟؟؟من که تا حالا اصلا ندیدم فقط چند تای توی سایت های خارجی دیدم که fake بود عزیز بیشتر... Spoiler
نوشته شده توسط AMIR MGS: ببخشید منظورتون رو اصلا نمیفهمم یعنی ps3 رو به شکل لپ تاپ دارند؟؟؟من که تا حالا اصلا ندیدم فقط چند تای توی سایت های خارجی دیدم که fake بود عزیز بیشتر... Spoiler
AMIR MGS کاربر سایت Feb 26, 2010 #4 ممنون دوست خوبم هم که من رو کمک کرد منظور من رو رسوند دست درد نکنه بله همش FAKE هستند عزیز
God_of_game کاربر سایت Feb 26, 2010 #5 نوشته شده توسط AMIR MGS: ممنون دوست خوبم هم که من رو کمک کرد منظور من رو رسوند دست درد نکنه بله همش FAKE هستند عزیز بیشتر... Spoiler xbox 360: ps3 : پیدا نکردم
نوشته شده توسط AMIR MGS: ممنون دوست خوبم هم که من رو کمک کرد منظور من رو رسوند دست درد نکنه بله همش FAKE هستند عزیز بیشتر... Spoiler xbox 360: ps3 : پیدا نکردم
I imankazami کاربر سایت Feb 26, 2010 #7 نوشته شده توسط AMIR MGS: ممنون دوست خوبم هم که من رو کمک کرد منظور من رو رسوند دست درد نکنه بله همش FAKE هستند عزیز بیشتر... اول تحقیق کن بعد این حرفو بزن اینا هیچ کدوم FAKE نیست
نوشته شده توسط AMIR MGS: ممنون دوست خوبم هم که من رو کمک کرد منظور من رو رسوند دست درد نکنه بله همش FAKE هستند عزیز بیشتر... اول تحقیق کن بعد این حرفو بزن اینا هیچ کدوم FAKE نیست
AL1R3ZA کاربر سایت Feb 26, 2010 #8 فکر نکنم هنوز تو ایران آورده باشن. البته کنسول های نسل قبل مثل PS2 رو تو پاساژ لباف داشتن.
T-Bag کاربر سایت Feb 27, 2010 #9 نوشته شده توسط AL1R3ZA: فکر نکنم هنوز تو ایران آورده باشن. البته کنسول های نسل قبل مثل PS2 رو تو پاساژ لباف داشتن. بیشتر... اورده باشن !! شما فکر کردی اینا تولید انبوه شده نه فقط از هرکودوم تا اونجایی که من میدونم 1 ساخته شده
نوشته شده توسط AL1R3ZA: فکر نکنم هنوز تو ایران آورده باشن. البته کنسول های نسل قبل مثل PS2 رو تو پاساژ لباف داشتن. بیشتر... اورده باشن !! شما فکر کردی اینا تولید انبوه شده نه فقط از هرکودوم تا اونجایی که من میدونم 1 ساخته شده
ARMiiiN کاربر سایت Feb 27, 2010 #11 ای کاش تولید انبوه میشد ... اونوقت میشد تو مسافرت یا تو ماشین هم PS3 بازی کرد هیف که نشده... کسی اطلاع داره که کلا چند تا تو دنیا وجود داره ..؟؟؟ حدود قیمتش چند ؟
ای کاش تولید انبوه میشد ... اونوقت میشد تو مسافرت یا تو ماشین هم PS3 بازی کرد هیف که نشده... کسی اطلاع داره که کلا چند تا تو دنیا وجود داره ..؟؟؟ حدود قیمتش چند ؟
\\|NIMA|//// The provocateur کاربر سایت Feb 27, 2010 #12 احتمالا 1000 دلار میشه حدودا چون باید سفارشی بگی بیارن