چه فیلمهایی باعث اشک ریختن شما شده اند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

vahid_ba

کاربر سایت
میخواستم بدونم چه فیلمهایی باعث اشک ریختن شما شده

من کلا واسه یه فیلم اشک نمیریزم اما خوب وقتی اون صحنه ای از فیلم شجاع دل brave heart
رو که اخرش میخوان یارو رو اعدام کنن بلند داد میزنه ازادی واقعا تکان دهنده بود

من به شما فیلم The Patriot رو با شرکت مل گیبسون پیشنهاد میکنم ؟ خوداییش مل گیبسون جون میده واسه این فیلم حماسیا ؟

میخواستم بدونم چه فیلمهایی باعث اشک ریختن شما شده

من کلا واسه یه فیلم اشک نمیریزم اما خوب وقتی اون صحنه ای از فیلم شجاع دل brave heart
رو که اخرش میخوان یارو رو اعدام کنن بلند داد میزنه ازادی واقعا تکان دهنده بود

ایول.منم اخر شجاع دل گریه کردم:((واقعا اون صحنه اش خیلی تکون دهنده است بعد اونهمه شکنجه جلاد میاد گردنش رو قطع کنه تو لحظه ی اخر می گه ازادی...و زنشو می بینه...:((

اما غم انگیزتر از شجاع دل اخر گلادیاتوره که امپراتور نامرد میزنه ماکسیموس(راسل کرو )رو زخمی می کنه بعد باهاش مبارزه می کنه...موقعی که ماکسیموس تو حال خودش نبود و داشت امپراتور رو میزد(در حال مردن بود و داشت می دید از اون علفزار داره بر می گرده خونه اش) بدجور گریه کردم...:((همینطور موقعی که میمیره و میره پیش زن و بچه اش...

بعدیش که ممکنه یکم واسه تون عجیب باشه اخر فیلم کره ای چلچله ی ابی بود...فیلمش در مورد یه دختر کره ای بود که در زمانی که کره تو جنگ جهانی دوم مستعمره ژاپن بود تو ژاپن داشت خلبانی یاد می گرفت...تو همون دوران با یه پسر کره ای که تو ارتش ژاپن افسر بود اشنا میشه و با هم نامزد میشن اما خیلی زود ژاپنیها نامزدش رو به جرم خیانت اعدام می کنند(بعد از کلی شکنجه:(()اخرش دختره تو یکی از پروازهاش که می خواست رکورد پرواز بین ژاپن و کره رو بزنه همراه با خاکستر نامزدش که تو هواپیما بود هواپیماشو تو خاک کره منفجر می کنه...:((
اخر فیلم کره ای منطقه مشترک حفاظت شده هم ناراحت کننده بود داستانش در مورد چهار تا افسر تو مرز دو کره بود که دو تاشون شمالی بودند دوتا جنوبی.این چهار نفر از طریق یه تونل که تو مرز دو کره بود باهم دوست میشن اما یه شب موقعی که دو تا سرباز کره جنوبی تو خاک کره شمالی بودند لو میرن و مجبور میشن به دوستان شمالی شون شلیک کنند...:((

دو نفرشون تو در گیری درجا می میرند و دو نفر دیگه شون هم اخر خودکشی می کنند...:((

اخر امپراتور دریا(خودم میدونم سریاله:cheesygri)خصوصا مرگ یوم جانگ هم خیلی دراماتیک تموم شد...واقعا اون صحنه کشته شدن یوم جانگ در حالی که داشت جانگهوا رو تماشا می کرد خیلی دراماتیک بود...:((
اون صحنه ی کشته شدن جانگ گوبو که یوم جانگ بی هوا چاقو رو بهش زد واقعا زجر اور بود...:((بعدش هم اونجا که جانگ نیون اومد بالا سر جنازه اش داد زد بدجور اشکم رو دراورد...:((
البته از اینها بدتر مرگ قهرمانانه ی جانگ نیون و استاد بود...:((یه لشکر محاصره شون کردند و نامردانه جانگ نیون رو از پشت زدند...:((
چی ری یانگ هم خیلی نامردی کشته شد...اصلا نمی فهمم چرا با اینکه هنرهای رزمی بلد بود از خودش دفاع نکرد...:((

از اینا بدتر چیزی که جیگرم رو سوزوند زنده موندن کیم ریانگ خائن و اون جانگدان بدجنس و نوکرش بود...:((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or