با سلام و صد درود خدمت همه بچه های خوب بازی سنتر.
من این نظر سنجی رو در مورد سبک هنری بازی ها زدم که بیشتر با سلایق شما ها و همین طور شما با سلیقه ی بقیه ی دوستانتون در مورد سبک های هنری در گرفیک اشنا بشید.
در مورد چگونگی انتخاب هم باید بگم که موضوع سره ساختار گرافیکیست نه کمیت یا کیفیت گرافیکی اگر بتونید به صورتی که من انتخاب می کنم انتخاب کنید ممنون میشم چون هر چه تاپیک نظم بیشتری داشته باشه بازدید از اون راحت تره.
مثال برای انتخاب
پیشاپیش از همه ی دوستان کمال تشکر رو دارم.
من این نظر سنجی رو در مورد سبک هنری بازی ها زدم که بیشتر با سلایق شما ها و همین طور شما با سلیقه ی بقیه ی دوستانتون در مورد سبک های هنری در گرفیک اشنا بشید.
در مورد چگونگی انتخاب هم باید بگم که موضوع سره ساختار گرافیکیست نه کمیت یا کیفیت گرافیکی اگر بتونید به صورتی که من انتخاب می کنم انتخاب کنید ممنون میشم چون هر چه تاپیک نظم بیشتری داشته باشه بازدید از اون راحت تره.
مثال برای انتخاب
بازم برای هزارمین نفر و برای هزارمین بار تقاضای عاجزانه دارم از بحث های مقایسه ای تا جای ممکن بپرهیزید و فقط نظر خودتون را با احترام به یکدیگر بیان کنید.من از سبک گرافیکیه بازی Mass Effect خیلی خوشم میومد که یه نوع بسیار زیبا در زمانی تقریبا اینده رو به تصویر کشیده بود
پیشاپیش از همه ی دوستان کمال تشکر رو دارم.