چه جوری psp اسلیم بگیرم؟؟؟

Omidhiphop

کاربر سایت
بچه ها تو یه جهنم دره ای(یکی از شهر های آذربایجان غربی)گیر کردم و نمی تونم بیام تهران
(تا یه سال دیگه تابستون باید اینجا بمونم) میخواستم بدونم بنظر شما چه جوری پی اس پی بگیرم؟؟؟بنظرتون خرید اینترنتی از فروشگاه هایی مثل کنج یا پرتو گیمز می ارزه یا نه؟؟؟؟
اگه پیشنهاد بهتری داشتید دریغ نکنید تو رو خدا:((:((:((

بچه ها تو یه جهنم دره ای(یکی از شهر های آذربایجان غربی)گیر کردم و نمی تونم بیام تهران
(تا یه سال دیگه تابستون باید اینجا بمونم) میخواستم بدونم بنظر شما چه جوری پی اس پی بگیرم؟؟؟بنظرتون خرید اینترنتی از فروشگاه هایی مثل کنج یا پرتو گیمز می ارزه یا نه؟؟؟؟
اگه پیشنهاد بهتری داشتید دریغ نکنید تو رو خدا:((:((:((

تنها راه همینه که گفتید ولی من پیشنهاد میکنم از نکست جن بگیری و یا از دوستانی که توی بازارچه کنسول میفروشن ولی بازم ممکنه به مشکل بربخوری بهر حال بچه های نکست جن ادمای خوبین و اگه کنسولت مشکل داشته باشه پس میگیرن .

من یه چند تا دوست تو تهران دارم که میتونن برام بگیرن ولی از psp چیزی سرشون نمیشه بنظر شما فروشگاه هایی مثل یگانه یا کنج ممکنه پی اس پی پیکسل سوخته بهشون بندازن یا .....؟؟؟؟

آقا شما که توی آذربایجان غربی هستی چرا یک سری به مهاباد یا بانه نمی زنی ؟
فکر کنم اگر هم موجود نباشه به یکی ازبچه های اونجا بسپری برات از اون طرف به قیمت مفت بیارن
خلاصه فکر کنم همون کنسول هایی که توی یگانه یا کنج می فروشن هم از این طریق وارد کشور بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or