چهارمین نسخه از سری Black OPS معرفی شد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
ub2xzch1yw5coojb1lig-1.jpg

«Call of Duty: Black Ops 4» (یا Black OPS IIII)، توسط شرکت اکتیویژن به صورت رسمی معرفی شد. هنوز هیچ اطلاعاتی از بازی منتشر نشده ولی همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، رونمایی کامل در تاریخ 17 می و تاریخ عرضه برای 12 اکتبر در نظر گرفته شده است. در حال حاضر خبری از نسخه Switch این عنوان اعلام نشده و پلتفرم‌های در نظر گرفته شده، PC، Xbox One و PS4 هستند.

Read the whole post here.

حساب كتاب COD ها ديگه از دست همه در رفته! :D اون اوايل هر ٤ سال يكبار يه نسخه ى خفن ميومد و فك همه ميفتاد، الان تقريبا هر ٦ ماه يكبار يه COD جديد داره مياد كه سر جمع از ١٠ تا نسخه ى قبلى كه تابحال اومده كلا ٢ تاش ارزش بازى كردن داره. اميدوارم اين يكى ام مث نسخه ى قبلى خووب باشه.

حساب كتاب COD ها ديگه از دست همه در رفته! :D اون اوايل هر ٤ سال يكبار يه نسخه ى خفن ميومد و فك همه ميفتاد، الان تقريبا هر ٦ ماه يكبار يه COD جديد داره مياد كه سر جمع از ١٠ تا نسخه ى قبلى كه تابحال اومده كلا ٢ تاش ارزش بازى كردن داره. اميدوارم اين يكى ام مث نسخه ى قبلى خووب باشه.
در مورد COD داریم صحبت می کنیم دیگه؟ از سال 2005 و COD2 هر سال یک نسخه از COD اومده. تازه بین COD 1 و 2 هم خیلی فاصله ای نبود، 2 سال فاصله داشتن کلا:|

در مورد COD داریم صحبت می کنیم دیگه؟ از سال 2005 و COD2 هر سال یک نسخه از COD اومده. تازه بین COD 1 و 2 هم خیلی فاصله ای نبود، 2 سال فاصله داشتن کلا:|
مثال زدم. منظورم اين بود قبلنا كمتر ميومد اما همشون خووب بودن. الان مث نقل و نبات كال اف مياد. البته با توجه به اسم و رسم و قدرت اقتصادى اين بازى حقم دارن دائم ازش بسازن.

از مدرن وارفر 2 به این سمت من فقط سینگل پلیر های این سری بازی کردم، امیدوارم سینگل پلیر این نسخه مثل BO3 خواب آور نباشه.
مطمئنا چیزی مثل B.Ops اول نمیبینیم که بعد تموم کردنش مغزم ترکید از داستان فوق العادش ولی همین که از شماره سوم بهتر باشه من راضیم.

wwiiواقعا نا امیدم کرد
من همزمان cod , bf1 بازی میکردم وقتی از bf میومدم رو cod واقعا اعصابم به هم میریخت از بس که گیم پلی خشک بود بزور تونستم سینگلشو تموم کنم
انیمیشن ها از همون بدو تولد cod هنوز تغییر نکردن
صدا گذاری های مسخره صدای تموم انفجار ها یکی بود
دیالوگ های فوق خز و قهرمان بازی امریکایی
صدای zussman:-&

• Like
Reactions: IMANOKA
عاشق وقتاییم که بتلفیلد فن میاد تو تاپیکایcodنظر میده.. حداقل بقیه متوجه میشن نوب کیه!
استاد بتل فن کجا بود همه دارن میگن کالاف تبدیل به یه چیز گندیده ای شده که اکتی هرسال روش یه روکش جدید میزاره اگه متوجه نمیشی اینجوری بگم :D

به فونتش ميخوره زمان اينده باشه
اتفاقا اینطور نیست!
فونتش دقیقا کپی black ops اول هست و از اون حالت پیشرفته و آینده نگرانه نسخه دوم و سوم خبری نیست....که این نکته من رو خوشحال کرده و به زمان حال و اون شایعات امیدوارتر شدم |-):)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or