چند خبر از 360

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
suda 51 سازنده بازي هاي killer 7 و no more heros ابراز علاقه كرده كه بازي بعديش روي 360 باشه احتمال اين كار زياد دونسته
بازي the precursors كه توسط play ten براي اولين بار e3 2006 معرفي شد ولي بعد از اون ديگه خبري ازش نشد با فرستادن چند عكس جديد معلوم شد cancel نشده
tem xbox طي خبري 10 بازي برتر fps سال 2008 معرفي كرد كه عنوان 10 بازي haze بود ؟
steel monkeys شركت سازنده بازي two days to vegas اعلام كرد اين بازي در اواخر 2008 عرضه ميشه

suda 51 سازنده بازي هاي killer 7 و no more heros ابراز علاقه كرده كه بازي بعديش روي 360 باشه احتمال اين كار زياد دونسته
:punk::thumbsup::groupwave::clap:
یکی از بهترین و هنری ترین بازی های ساخته شده به امروز همین Killer 7 بود :love:.

اميدوارم سبك بازيش مثل no more heros باشه چون killer 7 رو كه ادم بازي ميكرد سر درد ميگرفت
البته اين نظر شخصي وگرنه killer 7 خيلي طرفدار داره

tem xbox طي خبري 10 بازي برتر fps سال 2008 معرفي كرد كه عنوان 10 بازي haze بود ؟

Killer 7 واقعا با حال بود . من 4 بار تا اخر با PS2 رفتم . با داستانش خیلی حال کردم و نوع هنر خاصش که با خشونت ترکیب شده بود .

م فکر نمیکنم بازی HAZE برای PC-XBOX360 کنسل بشه و احتمالا توی یکی از روزهای گرم یا سرد سال 2008 منتشر میشه !

HAZE هم همچون چیزی نیست که منتظرش باشیم..
بهتره منتظر Army of Two باشیم...

اگه دموهای چند ماه پیش قبل از E3 رو دیدی و این حرف رو زدی خب حق داری .
ولی اگه دموهای E3 2007 به بعد رو دیدی و این حرف رو میزنی . واقعا برای من جای بسی تعجب و شگفتی داره :eek::eek::eek:

hazeدر برابر بازي هاي ps3 شايد چيزي باشه ولي در برابر بازي هاي 360 هيچي نيست
سليقه با سليقه فرق ميكنه ولي طي تريلرها و نمايشها , بازي Haze بازي توپي به نظر مياد...اين حرف هم كه مقابل بازيهاي ps3 شاخه ولي جلوي بازيهاي 360 هيچي نيست هم از اون حرفهاي فنبويي-ست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or