چند تصویر منتشر شده جدید و احتمالاتی از وقایع بازی Call of Duty: Ghosts

A.R.A.$.H

کاربر سایت
به تازگی تصاویر جدیدی در سایت سایت رسمی Call of Duty که پیرامون سری جدید آن Call of Duty: Ghosts می باشد مشاهده شده که شامل سه تصویر رمز آلود می باشد که نگاهی به آنها میندازیم :
نکته : تصاویر فیک نیستند اما توضیحات احتمالی می باشند و هنوز 100 درصد تایید نشده.

Call-of-Duty-Ghosts_teaser_01.jpg

اولین تصویر را همانطور که مشاهده می کنید شامل یک سری مختصات می باشد.اگر این مقادیر را در Google Maps به شما پایتخت کشور ونزوئلا یعنی Caracas را نشان خواهد داد.این مورد زیاد هم غیر عادی نیست زمانی که میبینیم این شهر آمار قتل بسیار زیادی حتی بیشتر از شیکاگو دارد.مناطق بسیار زیادی در Caracas وجود دارد که گزارشات قتل های فراوان از آن موجود است.این می تواند با Ghosts مرتبط باشد و شاید چنین معنی دهد : محافظت از افرادی که نمی توانند از خود محافظت کنند

Call-of-Duty-Ghosts_teaser_02.jpg

اعدادی که مشاهده می کنید اعلام شده که مربوط عنصر اتمی تنگستن (Tungsten) می باشد.این ماده گزارش شده که بسیار قوی و خطرناک است و از آن می توان در جنگ افزار ها به عنوان جایگزین بمب های اتم استفاده کرد.

Call-of-Duty-Ghosts_teaser_03.jpg

آخرین عکس کمی عجیب تر است شامل جمله ای است که ترجمه آن می شود : "توشروع به فراموش کردن چیزهایی را که باید به یاد بیاری می کنی" .شاید بدین معنی است که مجرمان نمی توانند بگریزند!
کمپانی Activision قول یک رونمایی کامل در هنگام رونمایی XBOX بعدی داده است.
آیا نظری درباره این عکسها دارید؟
Gamingbolt

مایکروسافت که لال شده هیچی در مورد کنفرانس نمیگه، حداقل Activision یه کم هایپ راه بندازه :دی البته اینا هم نامردی نکردن و تا حالا یه عکس خشک و خالی هم از گیم پلی نشون ندادن :دی

^^
من اون تاریخ رو تو گوگل سرچ کردم به این رسیدم :دی
In the village of Trujillo (Venezuela), Simon Bolivar signed the Decree of War to the Death
بازی بره طرف های همون ونزوئلا اینجاها بهتره تا بیاد این طرفا :دی

بچه ها شاید بی ربط باشه :

تو متن خبر گفته 183 - 84 عنصر اتمیه : اما با جستجویاین عدد به یه بزرگراه به اسم زیر رسیدم ! :

6525 Highway 84 E# 183, Early, TX 76802

با جستجوی ادرس بالتا تو گوگل مپ هم به عکس زیر رسیدم !

IS-1b5wp283ihwm5.jpg
IS-mwsgg4qvyjbx.jpg
IS-mwsggcn0er8d.jpg

شایدم اشتباه کردم ! ولی این خونه رو فک کنم تویکی از سری های CALL OF تو یه عملیات ویژه دیده بودم !

البته این عدد کد هگزا دسیمال رنگ زیرهم هست :

#B75447

عدد بالا رو تو فوتوشاپ بزنید یا تو گوگل ببینید چه رنگی میاد ! شاید معنی خاصی داشته باشه !
=====================

ادرس گوگلش هم درآوردم :d

06451065373030090481.jpg

احتمالا ربطی به داستان ونزوئلا داره ! شاید کارخونه مواد باشه ! :d

رمز گشایی :d

Dia de la Federacion” و “El 15 de Junio”

در ترجمه اول نوشته شده "روز فدراسیون" یا روز موعود در ترجمه دوم هم نوشته در "15 ژوئن خواهید دید."

چیزی که این پوستر میخواد به مانشون و بگه، وقایع 15 ژوئن سال 1813 هست یا به زبان خودشون "Decreto de Guerra a Muerte" (به انگلیسی Decree of War to the Death صفحه ویکیپدیا )

و ترجمش می‌شه "فرمان جنگ برای مرگ" تمام این ها بر میگرده به همون کشور ونزوئلا و شورشی که این کشور توسنت در قبال اسپانیا بکنه و اولین قدم برای تبدیل شدن به یک کشور فدرال رو روبرداره. دراصل Decreto de Guerra a Muerte یک فرمان بود که توسط رهبر جدایی طلب آمریکای جنوبی به نام Simón Bolívar صادر شد مبنی بر کشتن غیر نظامیان اسپانیا را می داد؛ حتی ان هایی که به دنیا اومده بودند. و تمام این اتفاقات زمانی رخ داد که ونزوئلا در جنگ با اسپانیا برای گرفتن استقلال خودش بود.

همه نشون از این داره تاریخ و محل بازی در این کشور ودر محوریت این رویداد هست.

آخرین ویرایش:
عجب رمز گشایی میکنن دوستان تو تاپیک:d
دمتون گرم هرچی که این اکتیویژن داره بریزید بیرون
پس چی ؟ دست کم گرفتی بودی بچه هارو؟ :d
============ === ===========
خداکنه تو جنگل و از این جور جاها نباشه که اصلا حال نمیکنم با لوکیشن های اینجوری . تو BO2 هم یه جایی بود باید میرفتیم تو village اون menendez رو میگرفتیم ، واسه زمانی که woods میشد کاراکتر اصلی ، از لوکیشن های اینجوری که فکر کنم ونزوئلا هم همینجوری باشه بدم میاد.

آخرین ویرایش:
پس چی ؟ دست کم گرفتی بودی بچه هارو؟ :d
============ === ===========
خداکنه تو جنگل و از این جور جاها نباشه که اصلا حال نمیکنم با لوکیشن های اینجوری . تو BO2 هم یه جایی بود باید میرفتیم تو village اون menendez رو میگرفتیم ، واسه زمانی که woods میشد کاراکتر اصلی ، از لوکیشن های اینجوری که فکر کنم ونزوئلا هم همینجوری باشه بدم میاد.
سلام
اتفاقا تا دلت بخواد من عاشق بازی توی محیط جنگل و اینجور جاهای خفن هستم به نظرم بازی تو این محیط میتونه قدرت کامل و گرافیک واقعی بازی را نشون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or