با گذشت بیش از پنج سال از انتشار The Last of Us Part 2 توسط استودیو ناتیداگ، شایعات درباره نسخه سوم این فرنچایز همچنان ادامه دارد. با وجود اینکه هنوز خبری رسمی درباره ساخت The Last of Us Part 3 منتشر نشده، کریگ مازین شورانر سریال موفق The Last of Us به تازگی صحبت های درباره احتمال ادامه این سری انجام داده.
مازین در گفتگو با بفتا اعلام کرده.
مازین همچنین افزودبا برخی از مفاهیم و ایده ها که نیل برای قسمت سوم دارد آشنا هستم. اما اطلاع ندارم که او تصمیم گرفته روی یکی از آن ها تمرکز کند یا نه. شاید هیچ وقت این بازی ساخته نشود و این هم اشکالی ندارد.
در ادامهبعضی وقتا باید خوشحال بود از اینکه چنین اثری وجود داره. ناراحت نباش که تموم شده، خوشحال باشی که چنین اثری رو تجربه کردی .
در پایانمیتونم خودخواه باشم از دراکمن بخوام که قسمت سوم را بسازه، اما احساس میکنم که با این کار فرصت ساخت عناوین بزرگ دیگری را از این استودیو خواهم گرفت.
مهم نیست من چی میخوام. آنها کار خودشون رو میکنند و تنها چیزی که میدونم اینه که روز اول انتشار، من آنجا خواهم بود تا بازی Intergalactic رو تجربه کنم. اگه Uncharted جدیدی ساخته بشه، بازی میکنم. اگه The Last of Us Part 3 بیاد، باز هم بازی میکنم.