چقدر به این حرفها می شه اطمینان کرد

• Thread starter Thread starter arena
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

arena

کاربر سایت
چند روز پیش وقتی داشتم مجله ی بازی زایانه رو می خوندم به یه اخباری بر خوردم که واقعا من رو نگران کرد . که چرا شرکت های به اصطلاح بزگ کم کاری خودشون رو به گردن یکی دیگه می ندازن

توی یکی از این خبر ها اومده که شرکت telltale که بازی tales of monkey island رو واسه ی wii درست کرده اعلام کرده که قدرت پردازشی wii از iphone هم پائین تره

اخه کدوم خری این حرفو قبول می کنه اگه شما این بازی رو اجرا کرده باشید می بیند که به خاطر فریم پائین بازی اصلا نمی شه اون رو بازی کردو می ره رو اعصاب ادم با توجه به اینکه گرافیک بازی هم اصلا بالا نیست پس یعنی کم کاری از سازنده هاست

نظر شما دوستان چیه ؟

اینکه شرکت ها واسه تبلیغات و یا منافع دیگه خودشون از این جور حرفا می زنن که اینن کنسول این قدر قدرت داره و ما هم از اتمام قدرت فلان کنسول استفاده کردیم تا تبلیغات براب بازی خودشون باشه ولی می بینه بازی میاد و گند زده توی بازی

الان هم می رم و قدرت هر دو دستگاه رو در میارم تا دوستان iphone دار الکی دور بر ندارن

خب بهتر بود قبل از موضع گیری کردن خودت هم بری اطلاعات فنی هر دو دستگاه رو در بیاری و در تاپیک ارائه کنی تا احیانا حرف خودت بعدا نقض نشه.
بنظر من مقایسه ی مستقیم ایندو درست نیست اما گوشی Iphone شاید از لحاظ قدرت پردازنده ی اصلی و اجرای برنامه های همزمان بالاتر باشه ولی Wii بعنوان کنسول بازی باید از پس رزولوشن های بالاتر از صفحه ی Iphone و بیشتر هم برای بازی بربیاد.

اون خبر هم بیشتر از محدودیت حافظه ی Wii که 88 مگابایت هست در مقایسه با Iphone دلیل ضعفش عنوان کرده.

خب بهتر بود قبل از موضع گیری کردن خودت هم بری اطلاعات فنی هر دو دستگاه رو در بیاری و در تاپیک ارائه کنی تا احیانا حرف خودت بعدا نقض نشه.
بنظر من مقایسه ی مستقیم ایندو درست نیست اما گوشی Iphone شاید از لحاظ قدرت پردازنده ی اصلی و اجرای برنامه های همزمان بالاتر باشه ولی Wii بعنوان کنسول بازی باید از پس رزولوشن های بالاتر از صفحه ی Iphone و بیشتر هم برای بازی بربیاد.

اون خبر هم بیشتر از محدودیت حافظه ی Wii که 88 مگابایت هست در مقایسه با Iphone دلیل ضعفش عنوان کرده.

خوب اره الام درم می گردم یه سری اطلا عات دقیق پیدا کنم که حرفی توش نباشه iphone نه تنها نمی تونه چند برنامه رو هم زمان اجرا کنه بلکه قدرت پردازشی پائین تری هم داره و فرمانس cpu هم 400 هرتز بیشتر نیست

در مورد حافظه هم باید به عرضتون برسونم که free memory رم iphone چیزی در حدود 20 mb هست پس بحث رم هم رو نمی شه توجیه کرد

اینجا فقط موضوع ناتوانی در برنامه نویسی و عقل ناقص هست

عزیز من شما این بازی رو اگه رو PC هم اجرا کنی فرق چندانی نداره.(به غیر از رزولوشن)
ببین من این صحبت رو از رو تجربه می گم.
بعدش هم اصلا کار درستی نیست یه کنسول خونگی رو با یه گوشی مقایسه کنیم. ثانیا همه خوبی های یه دستگاه که به بالا بودن قدرت سخت افزاری نیست. مثلا تو نسل قبل PS2 سخت افزار پایین تری نسبت به XBOX داشت ولی به خاطر تنوع بازی همه می دونیم کی برنده شد.
خدایی iPhone کجا و Wii کجا. من صد تا کارتن Wii رو با یه iphone عوض نمی کنم.
بعدش یه نکته دیگه هست اینکه شما دقت کن شاید یک سری اخبار قصد و غرضی توش هست. هم کسی که این حرف رو زده هم جایی که این خبر رو گذاشته. شما زیاد جدی نگیر، قضیه صفحه پر کن بوده.

خوب اره الام درم می گردم یه سری اطلا عات دقیق پیدا کنم که حرفی توش نباشه iphone نه تنها نمی تونه چند برنامه رو هم زمان اجرا کنه بلکه قدرت پردازشی پائین تری هم داره و فرمانس cpu هم 400 هرتز بیشتر نیست

در مورد حافظه هم باید به عرضتون برسونم که free memory رم iphone چیزی در حدود 20 mb هست پس بحث رم هم رو نمی شه توجیه کرد

اینجا فقط موضوع ناتوانی در برنامه نویسی و عقل ناقص هست
گشتنت زیاد طول کشید و دوباره بدون مدرک جواب دادی،حالا بزا من بگم:

پردازنده ی اصلی Wii بنام Broadway از شرکت IBM هست و با فرکانس 729 مگاهرتز کار میکنه و در مقایسه ،پردازنده ی Xbox قدیمی از Intel و معماری متفاوت(معماری Pentum III و کش کمتر) و فرکانس 733 مگاهرتز بود
پردازنده ی گرافیکی Wii هم بنام Hollywood و از شرکت AMD هست که 243 مگاهرتز سرعت داره و در مقایسه،پردازنده ی گرافیکی Xbox قدیمی ازNvidia و فرکانس 233 مگاهرتز بود
با XBOX قدیمی مقایسه کردم چون از لحاظ قدرت به اون نزدیکتره تا کنسولهای نسل جدید

اما آخرین سری Iphone یعنی 3GS از پردازنده ی Cortex-A8 و فرکانس 620 مگاهرتز و پردازنده ی گرافیکی PowerVR SGX و فرکانس 200/332 مگاهرتز استفاده میکنه
بازم میگم که فرکانسها بتنهایی ملاک مقایسه نیست و معماریها و مقدار حافظه و کش هم در راندمان نهایی تاثیر داره.

*نقل قول عنوان تایپک*
دوست عزیزم جناب ARENA به نظر من زیاد خودشو ناراحت نکن:biggrin1:
چیزی که واضح هست اینه که WII پر فروش و پر ترفدار ترین کنسول حال حاضر هست و چیزه دیگه که IPHONE یه گوشی هست و تازه به عرصه کنسول شدن (یا همون براش بازی ساختن) وارد شده و در این مورد جوجس:baby:
شما به این فکر کن که وقتی کوانتم بازی میکنی بیشتر حال میده یا وقتی اون MGS رو روو IPHONE بازی میکنی:bash::smile::bash:
تازه این روزا جنگ روانی زیاد مد چده و یه نفر برای اینکه معروف بشه میاد به یه چیز بزرگ گیر میده و همه ی دنیا رو به سوی خودش میچرخونه

تازه به این فکر کن که کنسولی رو داری که پایه گذار یه دنیای جدیدی تو دنیای بازی های رایانه ای شد:camera:

خبر اینکه Iphone از Wii قوی تره تاپیکش تو بخش اخبار هم هست...
موضوع از این قراره که یکی از برنامه نویسان بازی قابل دانلود!! tales of monkey island در اظهار نظری تاریخی فرموده بودند برای ساخت محیطهای بازی قابل دانلودشون با مشکل محدویت سخت افزاری Wii مواجه شده اند!!
و گفته بودند که تعجب می کنند که چطور نینتندو برای Wii بازی می سازه!
خودتون قضاوت کنید:
چنین حرفی اصلا" با عقل جور در میاد؟
Wii که سخت افزارش از Xbox و PS2 قویتره و بازی های مثل با گرافیکی مثل The Conduit براش اومده یه بازی قابل دانلود با گرافیک PS1 رو نتونه اجرا کنه؟
بعدش اگه بازی سازی برای Wii سخته پس چرا EA الان داره Dead Space رو با گرافیک خفن برای Wii می سازه؟
سخت افزار Iphone جدید و حتی Iphone نسل بعد که از پردازنده دو هسته ای استفاده می کنه در مقایسه با Wii ضعیفتره...(چون Iphone یه موبایله و نمی تونند توش مثل یه کنسول خانگی از قطعاتی استفاده کنند که نیاز به فن و کولینگ داشته باشه!مگه اینکه 20 سال بگذره و علم پیشرفت کنه!!)
دلیل این اظهار نظر هم تبلیغ شرکت سازنده ی tales of monkey island برای Iphone بوده...
اپل در آینده قصد داره که یه کنسول خانگی هم عرضه کنه و این کارها رو برای رقابت با نینتندو انجام می ده...غافل از اینکه شرکت نینتندو سالیان ساله که در صنعت بازیسازی بوده و هست،و شرکتهای سونی و مایکروسافت هم با قدرت در این صنعت حضور دارند و تلاش اپل در این زمینه از قبل شکست خورده است...

خبر اینکه Iphone از Wii قوی تره تاپیکش تو بخش اخبار هم هست...
موضوع از این قراره که یکی از برنامه نویسان بازی قابل دانلود!! tales of monkey island در اظهار نظری تاریخی فرموده بودند برای ساخت محیطهای بازی قابل دانلودشون با مشکل محدویت سخت افزاری Wii مواجه شده اند!!
و گفته بودند که تعجب می کنند که چطور نینتندو برای Wii بازی می سازه!
خودتون قضاوت کنید:
چنین حرفی اصلا" با عقل جور در میاد؟
Wii که سخت افزارش از Xbox و PS2 قویتره و بازی های مثل با گرافیکی مثل The Conduit براش اومده یه بازی قابل دانلود با گرافیک PS1 رو نتونه اجرا کنه؟
بعدش اگه بازی سازی برای Wii سخته پس چرا EA الان داره Dead Space رو با گرافیک خفن برای Wii می سازه؟
سخت افزار Iphone جدید و حتی Iphone نسل بعد که از پردازنده دو هسته ای استفاده می کنه در مقایسه با Wii ضعیفتره...(چون Iphone یه موبایله و نمی تونند توش مثل یه کنسول خانگی از قطعاتی استفاده کنند که نیاز به فن و کولینگ داشته باشه!مگه اینکه 20 سال بگذره و علم پیشرفت کنه!!)
دلیل این اظهار نظر هم تبلیغ شرکت سازنده ی tales of monkey island برای Iphone بوده...
اپل در آینده قصد داره که یه کنسول خانگی هم عرضه کنه و این کارها رو برای رقابت با نینتندو انجام می ده...غافل از اینکه شرکت نینتندو سالیان ساله که در صنعت بازیسازی بوده و هست،و شرکتهای سونی و مایکروسافت هم با قدرت در این صنعت حضور دارند و تلاش اپل در این زمینه از قبل شکست خورده است...
احسنت.
خداوکیلی یه احسنت داری شما اینجا.
100% موافقم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or