چطور کد 2 رو آنلاین بازی کنم؟

با سلام خدمت همه ی دوستان
چند نفر هستیم می خواهیم call of duty 2 اون قدیمیه نه مدرن وار ، می خواهیم بازی کنیم آنلاین. رو پی سی همه ی ما نصب هست. مشکل اینجاست نمیونم چرا وقتی من سرور می سازنم بچه ها نمی تونن کانکت شن.
نمی دونم چطور بچه ها باید تو کنسول آی پی منو بدن و وصل شن به سرور من؟
تو ساخت سرور آپشن خاصی باید تیک بخره؟
یا نیاز به patch دارم؟ یا سایر دوستام؟
ممنون می شم کمکم کنین
با تشکر

چون بچه ها اینجا CoD2 بازی نمیکنن. به نظر من شما تو Xfire همدیگرو add کنین، بعد بقیه به اونی که سرور شده از طریق Right click رو اسم طرف تو Xfire و انتخاب گزینه Join، بهش وصل بشن.
CoD2 تو دنیا خیلی محبوبه، یه گوگل کن.

پچ ها باید عین همدیگه باشند ...اگه میخواید آنلاین توی سرور های دیگه بازی کنید باید پچ 1.3 باشه که از سایت Xfire میتونید بگیرید(30Mb).
سرور که میخواید بزنید Dedicated رو Internet بزنید.
بقیه تنظیمات زیاد مهم نیستند.
بعد برای وصل شدن توی کنسول اینو بزنید : Connect IP:Port

خیلی لطف کردین
فقط یه سوال
الان من برنامه رو دانلود کردم نصب کردم رجیستر کردم تو سایتش.
پچ در صورتی لازم هست که بخواهییم از سرور های اونها استفاده کنیم درسته؟
حالا که ما خودمون چند نفریم می خواهیم با هم بازی کنیم شرایطش چیه؟ برم تو بازی کال مولتی پلیر سرور بسازم بعدش چی؟بعدش تو این برنامه ایکس فایر اونی که سروره رایت کلیک کنیم جوین بشیم؟ قاعده این برنامه رو نمی فهمم.پس کی آی پی پورت باید بدم؟
این هم راهنماییم کنین خیلی ممنون

خیلی لطف کردین
فقط یه سوال
الان من برنامه رو دانلود کردم نصب کردم رجیستر کردم تو سایتش.
پچ در صورتی لازم هست که بخواهییم از سرور های اونها استفاده کنیم درسته؟
حالا که ما خودمون چند نفریم می خواهیم با هم بازی کنیم شرایطش چیه؟ برم تو بازی کال مولتی پلیر سرور بسازم بعدش چی؟بعدش تو این برنامه ایکس فایر اونی که سروره رایت کلیک کنیم جوین بشیم؟ قاعده این برنامه رو نمی فهمم.پس کی آی پی پورت باید بدم؟
این هم راهنماییم کنین خیلی ممنون
با این برنامه میتونین توی بازیها Chat داشته باشید ...عکس و فیلم بگیرید زمان رو هم ثبت میکنه ...
واسه شما زیاد مهم نیست!
شما با همین بازی خودتون میتونید بازی کنید فقط واسه این گفتم که اگر خواستید سرور های خارجی بازی کنید بدونید که از چه پچی استفاده کنید!
شما با همون دستور Connect IP:Port میتونید وصل شید به سرور خودتون نیازی به Xfire نیست!

با این برنامه میتونین توی بازیها Chat داشته باشید ...عکس و فیلم بگیرید زمان رو هم ثبت میکنه ...
واسه شما زیاد مهم نیست!
شما با همین بازی خودتون میتونید بازی کنید فقط واسه این گفتم که اگر خواستید سرور های خارجی بازی کنید بدونید که از چه پچی استفاده کنید!
شما با همون دستور Connect IP:Port میتونید وصل شید به سرور خودتون نیازی به Xfire نیست!

برادر ما همین کار رو انجام دادیم اما Awaiting میاد و تایمر داره میشماره و میره و هیچ خبری نمیشه! صد بار سرور ساختم به دوستام دادم به این صورت :
connect 91.184.77.XXX:28960
اما هیچ چیز عوض نمیشه
آیا باید صبر کنیم چند دقیقه تا دوستم وصل شه به سرورم؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟
Dedicated رو هم وقتی میزارم رو Internet می خوام سرور بسازم از بازی بیرون میآد میره تو کنسول و یه سری log میده که کاری نمیکنه!!!!
ای بابا موندم والا

برادر ما همین کار رو انجام دادیم اما Awaiting میاد و تایمر داره میشماره و میره و هیچ خبری نمیشه! صد بار سرور ساختم به دوستام دادم به این صورت :
connect 91.184.77.XXX:28960
اما هیچ چیز عوض نمیشه
آیا باید صبر کنیم چند دقیقه تا دوستم وصل شه به سرورم؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟
Dedicated رو هم وقتی میزارم رو Internet می خوام سرور بسازم از بازی بیرون میآد میره تو کنسول و یه سری log میده که کاری نمیکنه!!!!
ای بابا موندم والا
خوب آره دیگه!
اون پنجره باید باز باشه!
بعد دوباره Cod2 رو Run کن و وصل شو!
اون پنجره اولی باید تا آخر بازی باز باشه!

داداش الان از سریال من مشکل نمیگیره
الان رو Awaiting connection میمونه و میشماره میره بالا تا 1 دقیقه هم موندم اما نرفت تو سرور دوستم.اما خودش تو سروری که ساخته میره و تو بازی....
کار خاصی باید انجام بدم در این مرحله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or