چرا The Witcher 3 فقط برای نسل بعد می آید ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
the-witcher-3.jpg

بازیهای بسیار زیادی وجود دارد که در کنار نسل بعد برای نسل حاضر هم خواهند آمد. به هر حال بنیان گذار استودیو CD Projekt RED یعنی آقای Marcin Iwinski اعتقاد دارد که این قضیه برای عنوان بعدی آنها صادق نیست. ایشان در مصاحبه ای که اخیرا با Edge داشته اند در مورد اجرا نشدن The Witcher 3 بروی سخت افزار فعلی کنسول ها بیان کرده اند :

"The Witcher 3 بسیار بزرگ است... دنیایی بزرگ تر از Skyrim دارد و تمام چیزهایی که ما میخواهیم در آن قرار دهیم راهی را برای عرضه بروی کنسول های نسل حاضر نگذاشته است.
اگر ما تمام تجریبات بازیسازی چند سال اخیر خود را بروی نسخه های 360وPS3 بازی بگذاریم آن وقت با چیزی خیلی خیلی ...
نه نه ما هیچ وقت چنین کاری را انجام نمیدهیم."

او معتقد است که کمپانی هایی که فرانچایزهای بزرگ خود را برای هر دو نسل عرضه میکنند, مجبورند نسخه نسل فعلی عنوان خود را به شدت ضعیف کنند و این کار لزوما به سود گیمران نیست.
در هر صورت The Witcher 3 برای PC و PS4 تایید شده است و مسلما برای کنسول نسل بعد مایکروسافت هم تایید خواهد شد.

احساس شما نسبت به تصمیم CD Projekt RED چیست ؟

منبع

دوستان این اولین ترجمه ای بود که درش از هیچ فرهنگ لغت یا سایت مترجمی استفاده نکردم :d

چه گیری دادن به اسکایریم حالا؟! :|
دوستان این اولین ترجمه ای بود که درش از هیچ فرهنگ لغت یا سایت مترجمی استفاده نکردم :d
اولین خبری هم بود که نسبتا بلند بود:دی
من هر چی ازت دیده بودم نهایتا 4 خط بود:دی

اره جون خودش چرا نمیگه چون ناشرتون قدرت نداره برای دو نسل عرضه نمیکنید من مطمئنم بعد از یه مدتی برای کنسول های همین نسل هم عرضه میشه بزاز بازی خوب فروش کنه اون وقت میبینیت اقایه
Marcin Iwinski و بهت قول میدم اون وقت رو موبایل های اندرویدی هم بازیو عرضه میکنی
:d:))

اره جون خودش چرا نمیگه چون ناشرتون قدرت نداره برای دو نسل عرضه نمیکنید من مطمئنم بعد از یه مدتی برای کنسول های همین نسل هم عرضه میشه بزاز بازی خوب فروش کنه اون وقت میبینیت اقایه
Marcin Iwinski و بهت قول میدم اون وقت رو موبایل های اندرویدی هم بازیو عرضه میکنی

در حال حاضر هیچ ناشری برای The Witcher 3 وجود نداره و این بازی به صورت Self-funded و با پول خود CDPR در حال ساخت هست (که طبق گفته‌ی Adam Badowski 85 میلیون دلاره)
CDPR اندازه‌ی Ubisoft کارمند نداره که برای هر دو نسل عرضه کنه، و از طرفی این نسل برای انتظارات گرافیکی و تکنولوژی CDPR کافی نیست.

آخرین ویرایش:
ناشرتون ؟! در حال حاضر هیچ ناشری برای The Witcher 3 وجود نداره و این بازی به صورت Self-funded و با پول خود CDPR در حال ساخت هست (که طبق گفته‌ی Adam Badowski 85 میلیون دلاره)
CDPR اندازه‌ی Ubisoft کارمند نداره که برای هر دو نسل عرضه کنه، و از طرفی این نسل برای انتظارات گرافیکی و تکنولوژی CDPR کافی نیست.

عزیزم منم میدونم ولی احتمالا دوباره همون نامکو میشه دیگه مگه یادت نیست چقدر میگفتن ماز از پشتیبانیی این بازی خوشحالیم منظورم ویچر 2 هست
بعدشم من میگم از این حرف زیاد میزنن ولی کیه که از پول بدش میاد؟ (من یکی عاشقه پولم:d) بعدشم شما چیکار به کارمند داری وقتی بودجه باشه همه چیز حله فوقش یک سال یا دو سال طول میکشه

شايد جاهاي ديگه صددرصد درست بگي ولي در اين مورد صددرصد اشتباه ميكني=)) چون CD Projekt RED رو نميشناسي.
اگه قرار باشه اختلاف بازي هاي نسل بعد و اين نسل كم باشه، كلا فلسفه نسل بعد رو برام توضيح بده!:))

جان؟؟ موبايل؟؟ :-&

[/RIGHT]

شايد جاهاي ديگه صددرصد درست بگي ولي در اين مورد صددرصد اشتباه ميكني=)) چون CD Projekt RED رو نميشناسي.
اگه قرار باشه اختلاف بازي هاي نسل بعد و اين نسل كم باشه، كلا فلسفه نسل بعد رو برام توضيح بده!:))

جان؟؟ موبايل؟؟ :-&

درمورد موبایل یعنی واقعا نفهمیدی دارم شوخی میکنم؟

ولی شاید حق با شما و اون دوستمون باشه من از روی تجربه که از EA دارم اینارو گفتم حالا اگه
CD Projekt RED کارش در سته من دیگه خفه میشم
:d

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

[/RIGHT]

---------- نوشته در 07:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

[/RIGHT]

درسته ولی تازه اول نسله مثلا شما دموی بازیه bf4 دیدی؟ حالا bf4 رو با crysis3 با pc که bf4 روش اجرا شده اجرا کن یا دان کن ببین اون وقت میفهمی که خیلی هم تفاوت ندارن باهم

عزیزم منم میدونم ولی احتمالا دوباره همون نامکو میشه دیگه مگه یادت نیست چقدر میگفتن ماز از پشتیبانیی این بازی خوشحالیم منظورم ویچر 2 هست
بعدشم من میگم از این حرف زیاد میزنن ولی کیه که از پول بدش میاد؟ (من یکی عاشقه پولم:d) بعدشم شما چیکار به کارمند داری وقتی بودجه باشه همه چیز حله فوقش یک سال یا دو سال طول میکشه

CDPR سازنده TW3 هست و اون داره هزینه بازی رو میده و اون تصمیم میگیره که برای چه پلتفرم هایی عرضه بشه. شرکتی که بعدا به عنوان ناشر TW3 انتخاب میشه بیشتر نقش بازاریاب و توزیع کننده رو داره تا یه ناشر به معنای سنتی.
شاید شما شبیه Bobby Kotick باشید:d اما شرکتی که یه DLC با هزینه‌ی یکی دو میلیون دلاری رو به رایگان عرضه میکنه و احترام زیادی برای مخاطبش قائله مسلما پول براش در اولویت اول نیست.
یعنی چی وقتی بودجه باشه همه چی حله ؟! مثل این میمونه که یه استودیو 10 نفری بخواد یه بازی AAA بسازه.

ok حق با شماست من نمی دونستم حالا جدی dlc رایگان داده؟
yahoo_4.gif

ولی درمورد اون شرکت 10 نفره یه معادله ی ساده هست
yahoo_4.gif
وقتی بودجه داشته باش میتونی کلی نیرو برای ساخت بازی استخدام کنی
yahoo_21.gif
آره. نسخه های Enhanced Edition هر دو شماره رو به رایگان عرضه کرده.
خب اونطوری میرسیم به همون "کارمند". که مسئله‌اش فقط بودجه نیست. فضای اداری (ساختمون) هم هست. و کلا اینها نمیخوان برای نسل بعد عرضه کنند:d

آخرین ویرایش:
CDPR سازنده TW3 هست و اون داره هزینه بازی رو میده و اون تصمیم میگیره که برای چه پلتفرم هایی عرضه بشه. شرکتی که بعدا به عنوان ناشر TW3 انتخاب میشه بیشتر نقش بازاریاب و توزیع کننده رو داره تا یه ناشر به معنای سنتی.
شاید شما شبیه Bobby Kotick باشید:d اما شرکتی که یه DLC با هزینه‌ی یکی دو میلیون دلاری رو به رایگان عرضه میکنه و احترام زیادی برای مخاطبش قائله مسلما پول براش در درجه اول نیست.
یعنی چی وقتی بودجه باشه همه چی حله ؟! مثل این میمونه که یه استودیو 10 نفری بخواد یه بازی AAA بسازه.

ok حق با شماست من نمی دونستم حالا جدی dlc رایگان داده؟:d
ولی درمورد اون شرکت 10 نفره یه معادله ی ساده هست:d وقتی بودجه داشته باش میتونی کلی نیرو برای ساخت بازی استخدام کنی:))

تضمیم عالی و بسیار محترمیه. :d حمایت میشه. :x
به هر حال ماکه رو PC بازی میکنیم:d ولی بهتره بخاطره سوده بیشتر الکی کیفیت رو فدا نکنن. فوقش یه چند سال دیرتر رو کنسولم بازی میکنیم :d

یعنی تو این ی سال هر وقت خواستن حرف بزنن اسم اسکایرم رو هم اوردن !! نمی دونم ب عنوان تبلیغ استفاده می کنن ! اگه واقعا کارتون خوبه ک دیگه با عنوان خودتون بیاین بالا چرا با اسکایرم !

اولاً باید تبریک بگم با این حجم مصاحبه و خبر و حرافی،بچه های CDP رفتن تو تیم یرلی-کیج :-bd
The Witcher 3 بسیار بزرگ است... دنیایی بزرگ تر از Skyrim دارد و تمام چیزهایی که ما میخواهیم در آن قرار دهیم راهی را برای عرضه بروی کنسول های نسل حاضر نگذاشته است.
از ثانیه اولی که بازیشون رو معرفی کردن همیشه یه چی در مورد Skyrim یا حتی Fallout گفتن 8-|

"The Witcher 3 بسیار بزرگ است... دنیایی بزرگ تر از Skyrim دارد و تمام چیزهایی که ما میخواهیم در آن قرار دهیم راهی را برای عرضه بروی کنسول های نسل حاضر نگذاشته است.
اخ اخ اخ اخ....
CD Projekt RED راهی که داری میری درسته مثل بعضی شرکتا نشو و خودتو با این موضوعات و این صحبت ها خراب نکن خواهش میکنم ازت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or