چرا STEAM به تبليغات روي نياورده است ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
[FONT=&amp]آيا تبليغات راه خود را به [/FONT][FONT=&amp]STEAM [/FONT][FONT=&amp] پيدا خواهد نمود؟ طبق نظر مسئولين [/FONT][FONT=&amp]VALVE [/FONT][FONT=&amp] جواب يك نه ساده است.

20110620steam.jpg

[/FONT]
[FONT=&amp]شايد متوجه شده باشيد كه در [/FONT][FONT=&amp]STEAM [/FONT][FONT=&amp] برخلاف [/FONT][FONT=&amp]PSN [/FONT][FONT=&amp]و [/FONT][FONT=&amp]XBL[/FONT][FONT=&amp] هيچ گونه تبليغاتي وجود ندارد. تمامي لينك‌هاي مورد نظر در صفحات [/FONT][FONT=&amp]STEAM[/FONT][FONT=&amp] مستقيماً شما را به صفحه مربوطه به محتواي مورد نظر متصل مي‌كنند كه هيچ جايي براي تبليغات اسپانسر ها نمي‌گذارد.[/FONT]

[FONT=&amp]همانظور كه انتظار مي‌رود، [/FONT][FONT=&amp]VALVE[/FONT][FONT=&amp] هم گزينه‌ي تبليغات را در نظر داشته اما در نهايت به اين نتيجه رسيده‌اند كه اين تصميم هيچ گونه ارزشي از طرف كاربران براي [/FONT][FONT=&amp]STEAM [/FONT][FONT=&amp] به ارمغان نخواهد آورد.[/FONT]
[FONT=&amp]Erik Johnson[/FONT][FONT=&amp] از [/FONT][FONT=&amp]VALVE[/FONT][FONT=&amp] در مصاحبه‌ايي با سايت [/FONT][FONT=&amp]GameSpot[/FONT][FONT=&amp] علاوه بر موارد ذكر شده اضافه نمود كه: « تبليغي كه ناگهان به شما بگويد [/FONT][FONT=&amp]Doritos [/FONT][FONT=&amp] ، شما را مجاب به خريد يك[/FONT][FONT=&amp]Doritos [/FONT][FONT=&amp] نخواهد كرد » ( توضيح مترجم – [/FONT][FONT=&amp]Doritos[/FONT][FONT=&amp] نام يكي از برندهاي صنعت چيپس تورتيلا است - )[/FONT]

[FONT=&amp]طبق نظر [/FONT][FONT=&amp]VALVE[/FONT][FONT=&amp] اين مدل تبليغات اثر خوبي در روابط بلند مدت خود با مشتريان نخواهد داشت و در واقع يك نگاه منفي براي مصرف كننده ايجاد خواهد نمود.[/FONT]
[FONT=&amp]Robin Walker[/FONT][FONT=&amp] يكي ديگر از اعضاي [/FONT][FONT=&amp]VALVE [/FONT][FONT=&amp] نيز تصريح كرد كه: « تبليغات در موضوع مورد بحث ما، هيچ خدمت با ارزشي به مشتري نخواهد نمود. »

منبع
[/FONT]

دوست عزیز اکثر ملت یعنی اکثر مردم دنیا که دارن از این افزونه استفاده می کنن و نه قشر معمولی جامعه ! افرادی که روزانه از اینترنت استفاده می کنن سر کارشون با اینترنت هست.

موضوع adblock به حدی رسیده که خیلی از یوتوبر ها و سایت هایی که منبع درامدشون از تبلیغات هست یک ویدیو و یک پست حداقل راجع به این قضیه دارن. پس حرف من مسخره نیست از پشت کوه هم نیومدم که بگم این قضیه مخصوص مردم ایران هست و یا دوستانم یا غیره

من یه چیز کلی رو در برابر این جمله که "تبلیغات باعث زیبایی و زنده بودن میشه" گفتم. نه گفتم خوبه نه گفتم بده ، گفتم پس دلیل این که مردم دارن از adblock استفاده می کنن اینه؟ (یا به طور دیگه مردم از زیبایی بدشون میاد که از adblock استفاده می کنن؟)

من به شخصه متنفرم وقتی سایت تورنت رو باز می کنم 10 تا سایت باهاش باز میشه ، یا روی هر لینکی کلیک می کنم باید 10 بار skip رو بزنم که صفحه مورد نظرم برسم. من ترجیح میدم تبلیغات مذخرف پیتزای 12$ رو نبینم چون اگه میخواستم سرچ می کردم.
خیلی ساده هست ! اگه یه سایتی من رو مجبور به این کنه که من تبلیغات رو ببینم و یا روش کلیک کنم من یا از adblock استفاده می کنم و یا دیگه به اون سایت سر نمی زنم.

شما گفتی مگه اونجا ایرانه که مردم مشارکت redbull رو با بازی Destiny مسخره کنن؟ نه عزیزم اونجا ایران نیست ولی این تبلیغات انقد bullshit و بی ربط بود که کمپانی سازنده Dying light برای اینکه quest جدید بازیش رو Promote کنه از همین به عنوان یک جک استفاده کرد و مسخرشون کرد اونم با یک لیوان آب ! ( شاید اونام ایرانی هستن و ما نمیدونیم)

درکل جالبه که از یک جمله به اون سادگی همچین برداشت هایی کردین ، که فک کنم 90% از تخیلات هست و توی دنیای امروزی استفاده نمیشه ! دنیای امروزی دنیای روشنفکری هست خیلی از کمپانی های بزرگ حتی روی فیسبوکشون هم دیگه سرمایه گذاری نمی کنن چون میدونن مردم با دیدن یک تبلیغات روی شبکه تلویزیونی و اینترنت دیگه گول نمی خورن ، دنیای امروزی بر پایه بحث و نقد و بررسی توی محیط های اجتماعی هست کیفیت بالاتر و "تبلیغات خلاقانه" باعث میشه نسل جدید روی یک تبلیعات کلیک کنه و یا یک محصول رو بخره ! نه offer 85% OFF بازی مذخرف درجه 3 روی استیم !

ببخشید قشر معمولی جامعه همون اکثر ملت هستن شما اول معنی اکثر ملت بدونین بعد استفاده کنید پس قشر معمولی جامعه جزو اکثر ملت حساب نمیشن با تعریف شما خوب داریم چیزای جدید یاد میگیریم . افرادی که روزانه با اینترنت سرو کار دارن مشخصا همون اکثر ملت که تعریف شما قشر معمولی جامعه هستن نکنه اونها چیز دیگه ای استفاده میکنن . دوست عزیز داری روی یک چیز اشتباه الکی پافشاری میکنی اینها بخشی از جامعه هستن که دارن از Add block استفاده میکنن نه اکثر جامعه هستن نه اینکه میشه گفت اینها خوره های کامپیوتر هستن نه میشه چیز دیگه ای به این اشخاص نسبت داد پس لطفا بیخودی دسته بندی نکنید .

چرا حرف الکی میزنید دوست عزیز من دارم میگم تبلیغات به حد نرمال درسته شما خودت داری میگی یوتوبر ها که از راه تبلیغات پول در میارن یه ویدیو در این مورد دارن خوب این چی نشون میده میگه ملت تبلیغ نکنید حرف میزنی یا میگه جلو تبلیغات ما رو بگیرین ؟ چرا اخه روی یه چیز مشخص الکی پافشاری میکنید ؟ کسی راجب وجود Add blcok یا استفاده کردن از اون صحبت نمیکنه لطفا الکی موضوع پیچیده نکنید برای خودتون شما میگی تبلیغ بده من میگم تبلیغات به حد نرمال تا جایی که روی اعصاب ملت راه نره خوبه خیلی هم مفید میتونه باشه بعضی وقت ها .

خوب این مشکل شماست کسی اینجا از torrent حرفی نزده شما یا فرق تبلیغات در PSN و Steam متوجه نشدی در خبر که ما داریم راجب تبلیغات درست صحبت میکنیم شما میگی torrent آخه اینها چه ربطی به هم دارن انقدر سایت دراینترنت هستش که شما فقط جلو پای خودت داری مبینی گفتم با سایت های که شما میری کاری نداشته باش با سایت های کلی در اینترنت که همه دارن کارشون به صورت عمومی انجام میدن و تبلیغات مناسب هم انجام میدن کار داشته باش .

خیلی جالب بود چی به چی ربط دادی من برای چی گفتم مگه ایرانه اول از همه گفتم برای اینکه وقتی جایزه میزارن نمیدن 90% موارد شما برنده ای پیدا نمیکنی بعدشم ملت ایران انقدر سایت های که میرن چیپ و چرت هستش هم از نظر طراحی و تبلیغات هم برنامه نویسی شما به torrent سر میزنی جزو سایت های هستن که بیشتر از این روش برای هک و کش رفتن کریدیت کارت های ملت استفاده میکنن شما هنوز فرق سایت های مثل torrent و تبلیغات قانونمند و هدفمند تشخیص نمیدی این دیگه مشکل شماست .

راجب این کار کمپانی Redbull هم بگم اون شرکت هزار تا بازاریاب با تجربه و ... داره که در زمینه تبلیغات کمپانی سازنده Dying light که بازیساز هستش در حدی نیست که بخواد نظر بده همون جوری که Redbull در حدی نیست که بخواد در بخش بازیسازی نظر بده .

کلا اینکه خودتون اکثر ملت میدوینن خود بزرگ بینی بد دردیه دوست عزیز بهتره یکم بزرگتر فکر کنی شما هنوز نمیدونی اگه تبلیغات نباشه شما با 90% چیزای ساخت بشر اشنا نمیشدی و هنوز فرق تبلیغات درست با تبلیغات بد و بیش از حد نمیدونی .

آخرین ویرایش:
ببخشید قشر معمولی جامعه همون اکثر ملت هستن شما اول معنی اکثر ملت بدونین بعد استفاده کنید پس قشر معمولی جامعه جزو اکثر ملت حساب نمیشن با تعریف شما خوب داریم چیزای جدید یاد میگیریم . افرادی که روزانه با اینترنت سرو کار دارن مشخصا همون اکثر ملت که تعریف شما قشر معمولی جامعه هستن نکنه اونها چیز دیگه ای استفاده میکنن . دوست عزیز داری روی یک چیز اشتباه الکی پافشاری میکنی اینها بخشی از جامعه هستن که دارن از Add block استفاده میکنن نه اکثر جامعه هستن نه اینکه میشه گفت اینها خوره های کامپیوتر هستن نه میشه چیز دیگه ای به این اشخاص نسبت داد پس لطفا بیخودی دسته بندی نکنید .

چرا حرف الکی میزنید دوست عزیز من دارم میگم تبلیغات به حد نرمال درسته شما خودت داری میگی یوتوبر ها که از راه تبلیغات پول در میارن یه ویدیو در این مورد دارن خوب این چی نشون میده میگه ملت تبلیغ نکنید حرف میزنی یا میگه جلو تبلیغات ما رو بگیرین ؟ چرا اخه روی یه چیز مشخص الکی پافشاری میکنید ؟ کسی راجب وجود Add blcok یا استفاده کردن از اون صحبت نمیکنه لطفا الکی موضوع پیچیده نکنید برای خودتون شما میگی تبلیغ بده من میگم تبلیغات به حد نرمال تا جایی که روی اعصاب ملت راه نره خوبه خیلی هم مفید میتونه باشه بعضی وقت ها .

خوب این مشکل شماست کسی اینجا از torrent حرفی نزده شما یا فرق تبلیغات در PSN و Steam متوجه نشدی در خبر که ما داریم راجب تبلیغات درست صحبت میکنیم شما میگی torrent آخه اینها چه ربطی به هم دارن انقدر سایت دراینترنت هستش که شما فقط جلو پای خودت داری مبینی گفتم با سایت های که شما میری کاری نداشته باش با سایت های کلی در اینترنت که همه دارن کارشون به صورت عمومی انجام میدن و تبلیغات مناسب هم انجام میدن کار داشته باش .

خیلی جالب بود چی به چی ربط دادی من برای چی گفتم مگه ایرانه اول از همه گفتم برای اینکه وقتی جایزه میزارن نمیدن 90% موارد شما برنده ای پیدا نمیکنی بعدشم ملت ایران انقدر سایت های که میرن چیپ و چرت هستش هم از نظر طراحی و تبلیغات هم برنامه نویسی شما به torrent سر میزنی جزو سایت های هستن که بیشتر از این روش برای هک و کش رفتن کریدیت کارت های ملت استفاده میکنن شما هنوز فرق سایت های مثل torrent و تبلیغات قانونمند و هدفمند تشخیص نمیدی این دیگه مشکل شماست .

راجب این کار کمپانی Redbull هم بگم اون شرکت هزار تا بازاریاب با تجربه و ... داره که در زمینه تبلیغات کمپانی سازنده Dying light که بازیساز هستش در حدی نیست که بخواد نظر بده همون جوری که Redbull در حدی نیست که بخواد در بخش بازیسازی نظر بده .

کلا اینکه خودتون اکثر ملت میدوینن خود بزرگ بینی بد دردیه دوست عزیز بهتره یکم بزرگتر فکر کنی شما هنوز نمیدونی اگه تبلیغات نباشه شما با 90% چیزای ساخت بشر اشنا نمیشدی و هنوز فرق تبلیغات درست با تبلیغات بد و بیش از حد نمیدونی .
دوست عزیز شما هنوز نمیدونید add block درسته یا adblock ما چرا داریم این بحث رو ادامه میدیم؟

از ماست که بر ماست یه کمپانی هم که پیدا میشه و به شعور و حق مشتریش احترام میذاره یکی تبلیغ رو عامل زنده تر شدن محیط میدونه (ظاهرا با باغ و دشت و دمن طرفیم) یکی میگه واسه تبلیغه خوراکی و سوپر مارکت و... خیلی هم خوبه اون یکی میگه بنراش خیلی شیک و لاکچریه اصلا مهم نیست !!!!!!! چرا چون psn تو مثلاها بوده و همه قوانین تبلیغات و بدبودن و مزاحمتاش فرتی تغییر کرد اینرو بدونید این سیاست استیمه یعنی پدر بزرگ psn و xbl کسی که عامل ایجاد دنیای شبکه های منسجم بازی شد پس حتما عقل و شعورش میرسه وگرنه از پول بدش نمیاد

واقعا متاسفم. چون هنوز درک نکردی نظر یک مسئله خصوصیه و اجازه داره بیان بشه و شما اجازه نداری مسخرش کنی. چند بار گفتم به نظرم باز هم می گم بله به نظر من تبلیغ حساب شده محیط را زنده تر نشان می ده. این بحث هم ادامه نمی دم.
چون شما از خودت فکر نداری که من بخوام راجع به فکرم باهات بحث کنم.
من بهت حق می دم که فکر می کنی چون تو مثال خبر اسم psn اومده این نظر را دادم:d چون بر اساس سطح فکر خودت حرف های مردم را نقد می کنی. بحثی که داشت راجع به تکنولوژی فروش شکل می گرفت را چسبوندی به steam vs psn:d مشکلی نیست.
حداقل من خودم فکر کردم. مثل شما از فکر دیگران استفاده نکردم. حالا می خواد عامل پدر بزرگ فلان بیسار هم باشه.
الان فکر میکنی خعلی با قضیه با درک و فکر باز برخورد کردی ؟!!!! الان توهم زدی خیلی سطح فکر و افق دید وسیعی داری ؟!!!!
نظر اشتباه و بدوی و غلط یک مسئله خصوصی نیست بلکه نشانه ای از جهله و نادانیست و باید در مقابلش دانش و علم قرار بگیره تا اصلاحی صورت بگیره

واقعا متاسفم. چون هنوز درک نکردی نظر یک مسئله خصوصیه و اجازه داره بیان بشه و شما اجازه نداری مسخرش کنی. چند بار گفتم به نظرم باز هم می گم بله به نظر من تبلیغ حساب شده محیط را زنده تر نشان می ده. این بحث هم ادامه نمی دم.
من بهت حق می دم که فکر می کنی چون تو مثال خبر اسم psn اومده این نظر را دادم:d چون بر اساس سطح فکر خودت حرف های مردم را نقد می کنی. بحثی که داشت راجع به تکنولوژی فروش شکل می گرفت را چسبوندی به steam vs psn:d مشکلی نیست.
حداقل من خودم فکر کردم. مثل شما از فکر دیگران استفاده نکردم. حالا می خواد عامل پدر بزرگ فلان بیسار هم باشه.

بله بله. پست تو هم پر از علم و دانش حتما؟ این که چون استییم گفته پس درست گفته علم دانش محسوب می شه؟؟ اتفاقا کار تو خود جهله. مثل 2000 سال پیش که نفر اول یک کشور یک تز می داد و همه بدون کوچک ترین فکر مستقلی به به چه چه می کردند. مثل شما که همچنان بدون کوچک ترین فکر مستقلی به به چه جه می کنی. جالب این جاست این کارت را علم هم میدونی:)) ببین عزیزم "نظر" جز حریم شخصی محسوب می شه. و البته بهت حق می دم که درک نکنی طبیعیه. چون درکی از "حریم شخصی" نداری که تو جامعه ما هم عادیه.

من و تو الان داریم بحث می کنیم. فقط به این دلیل که به نظر شخصی به حریم شخصی ذهن من احترام نزاشتی و تجاوز کردی که البته در واقع خودت را نشان دادی. وگرنه من هیچ وقت با شما مکالمه نمی داشتم.

من در پست اول این تاپیک "نظر شخصی" خودم را بیان کردم. نه تنها به شما بلکه به هیچ کس هم ربط نداره. جز کسانی که با فرهنگ می پرسند "چرا این نظر را داری؟" "چرا اینطوری فکر می کنی" . نه شما که در کمال فرهنگ(!) مسخره می کنی حق هم داری کاریه که یاد گرفتی . از همه جالب تر اسم این برخوردتم میزاری علم و دانش:d
----
بزرگ ترین اشتباه من این بود که اومدم تو این تاپیک نظر دادم. که بعدش چند بار مجبور بشم جواب دوستانی مثل تو که بهم پریدند را بدم و وارد مکالمه های گروه سنی 3+ سال بشم.
گاهی اوقات ادم یادش میره که کجا و بین چه ادم هایی زندگی می کنه.

7xg4_f3fco.gif

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]آن کس که بداند و بداند که بداند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]آن کس که بداند و نداند که بداند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]آگاه نمایید که بس خفته نماند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]آن کس که نداند و بداند که نداند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]لنگان خرک خویش به منزل برساند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]آن کس که نداند و نداند که نداند
[/TD]

[TD="class: b, colspan: 3, align: justify"]در جهل مرکب ابدالدهر بماند
[/TD]

آخرین ویرایش:
این چه بحثیه آخه خب معلومه که adblocking خیلی خیلی رایج شده؛ تا آگوست 2015 تقریبا 200میلیون نفر تو سراسر دنیا از adblock استفاده میکردن(منبع) که مطمعنا الان بیشتر هم شده. لطفا بیهوده از یه چیزی دفاع نکنید.

واقعا فوق العادس این valve همه چیرش متفاوت،خاص و در خدمت مشتریه..........کسی هم که قدرشو بدونه و بخواد بهش احترام گذاشته بشه میره سمتش و لحظه ای دریغ نمی کنه.
اینکارشون هم فوق العادس

.

واقعا فوق العادس این valve همه چیرش متفاوت،خاص و در خدمت مشتریه..........کسی هم که قدرشو بدونه و بخواد بهش احترام گذاشته بشه میره سمتش و لحظه ای دریغ نمی کنه.
اینکارشون هم فوق العادس

.

البته ساپورت استیم ـشون خیلی کلنگ تشریف داره!:دی

اینکارشون هم فوق العادس

.

این باگ های افتضاح مثل این که وسط دانلود بازی آپدیت بیاد pause کنی resume کنی از اول دانلود می شه و این ساپورت بسیار مضخرفشون که بعد از 1 هفته چرت و پرت جوابت رو می ده رو درست کنن خیلی در خدمت مشتری می شه :d

البته ساپورت استیم ـشون خیلی کلنگ تشریف داره!:دی

این باگ های افتضاح مثل این که وسط دانلود بازی آپدیت بیاد pause کنی resume کنی از اول دانلود می شه و این ساپورت بسیار مضخرفشون که بعد از 1 هفته چرت و پرت جوابت رو می ده رو درست کنن خیلی در خدمت مشتری می شه :d

منم نگفتم که کاملا بدون ایراد و از بهشت اومده:d
مسأله اینجاس این سرویس با فاصله زیادی از رقیباش در خدمت مشتریه و همین تبلیغاتم یک نمونشه......حالا اینکه باید برای رفع ایراداتشم تلاش کنه یه بحث دیگس

.

ببخشید این آماری که شما دادی حتی اگه بگیم 50 میلیون آدم هم استفاده کنن بازم اکثر مردم دنیا که دارن از اینترنت استفاده میکنن نیستن به خاطر اینکه تعداد افرادی که در دنیا از اینترنت و ... استفاده میکنن خیلی بیشتر از این حرف ها هستش که یه تعداد 50 میلیونی اکثر افراد حساب بشن.

من از تبلیغات درست و قانون مند و هدف مند و مفید برای ملت دفاع میکنم به خاطر اینکه چیزیه که بدرد ملت میخوره اگه تبلیغات وجود نداشته باشه شما با 90 % چیزای که میخری آشنا نمیشدی و انتخاب نمیکردی حتی همین خبر هم تبلیغات برای Steam هستش پس لطفا تبلغات درست با تبلیغات بیخودی اشتباه نگیر .
شما پیام بازرگانی وسط برنامه مورد علاقتو دوس داری؟
وقتی میری برای دانلود بازی,هدف دانلود بازیه
حالا چنتا عکس و نوشته بیان جلوت که مزاحمت بشن چیز خوبیه؟
شما چیزایی که خریدی از رو تبلیغات بوده؟خودت پرس و جو نمیکنی؟منابع اطلاعاتی؟دوستان؟
تبلیغات مفید و هدف مند؟هدف اینه که شما جنس طرف رو بخری
سود سرمایه گذار مهمه و هدف تبلیغات کسب درامد بیشتره

از ماست که بر ماست یه کمپانی هم که پیدا میشه و به شعور و حق مشتریش احترام میذاره یکی تبلیغ رو عامل زنده تر شدن محیط میدونه (ظاهرا با باغ و دشت و دمن طرفیم) یکی میگه واسه تبلیغه خوراکی و سوپر مارکت و... خیلی هم خوبه اون یکی میگه بنراش خیلی شیک و لاکچریه اصلا مهم نیست !!!!!!! چرا چون psn تو مثلاها بوده و همه قوانین تبلیغات و بدبودن و مزاحمتاش فرتی تغییر کرد اینرو بدونید این سیاست استیمه یعنی پدر بزرگ psn و xbl کسی که عامل ایجاد دنیای شبکه های منسجم بازی شد پس حتما عقل و شعورش میرسه وگرنه از پول بدش نمیاد

الان فکر میکنی خعلی با قضیه با درک و فکر باز برخورد کردی ؟!!!! الان توهم زدی خیلی سطح فکر و افق دید وسیعی داری ؟!!!!
نظر اشتباه و بدوی و غلط یک مسئله خصوصی نیست بلکه نشانه ای از جهله و نادانیست و باید در مقابلش دانش و علم قرار بگیره تا اصلاحی صورت بگیره

بله بله. پست تو هم پر از علم و دانش حتما؟ این که چون استییم گفته پس درست گفته علم دانش محسوب می شه؟؟ اتفاقا کار تو خود جهله. مثل 2000 سال پیش که نفر اول یک کشور یک تز می داد و همه بدون کوچک ترین فکر مستقلی به به چه چه می کردند. مثل شما که همچنان بدون کوچک ترین فکر مستقلی به به چه جه می کنی. جالب این جاست این کارت را علم هم میدونی:)) ببین عزیزم "نظر" جز حریم شخصی محسوب می شه. و البته بهت حق می دم که درک نکنی طبیعیه. چون درکی از "حریم شخصی" نداری که تو جامعه ما هم عادیه.

من و تو الان داریم بحث می کنیم. فقط به این دلیل که به نظر شخصی به حریم شخصی ذهن من احترام نزاشتی و تجاوز کردی که البته در واقع خودت را نشان دادی. وگرنه من هیچ وقت با شما مکالمه نمی داشتم.

من در پست اول این تاپیک "نظر شخصی" خودم را بیان کردم. نه تنها به شما بلکه به هیچ کس هم ربط نداره. جز کسانی که با فرهنگ می پرسند "چرا این نظر را داری؟" "چرا اینطوری فکر می کنی" . نه شما که در کمال فرهنگ(!) مسخره می کنی حق هم داری کاریه که یاد گرفتی . از همه جالب تر اسم این برخوردتم میزاری علم و دانش:d
----
بزرگ ترین اشتباه من این بود که اومدم تو این تاپیک نظر دادم. که بعدش چند بار مجبور بشم جواب دوستانی مثل تو که بهم پریدند را بدم و وارد مکالمه های گروه سنی 3+ سال بشم.
گاهی اوقات ادم یادش میره که کجا و بین چه ادم هایی زندگی می کنه.

آخرین ویرایش:
میشه یه توضیح بدین راجب این موضع اول از همه که این اکثر ملت کی هستن ؟

دوم تبلیغات حد حدود داره اینکه شما سایت های میری که شما رو خفه میکنه با تبلیغات الکی و شما رو مجبور به استفاده از Add block میکنه دلیل بر بد بودن یا دلیل بر نباید بودن تبلیغات نیست .

بیشتر این مشکل هم اینکه شما سایت های میری که تبلیغات انجام شده اصلا برای شما مفید نیست اما سایت های داریم که وقتی شما میری و ADD block استفاده میکنی تبلیغات مفید و مناسب شما و offer های با قیمت مناسب کالاها و سایت ها و فروشگاه های مطرح دنیا تبلیغ میکنن که شما میتونی ازش استفاده کنی و کلی در خرید و ... صرفه جویی کنی پس حرف شما بی ربط میشه چون اکثر ملت که مشخص نیست منظرو شما چیه اگه ایران و دوستان شما و ... برای جلو گیری از مصرف اینترنت بیشتر و یا جلو گیری از خفه شدن از دست سایت های ایرانی از Add block استفاده میکنن هم معیار مناسبی برای بودن یا نبودن تبلیغ نیست .

اینکه Steam نمیخواد تبلیغ کنه دلیل بر درست بودن حرفش در اینکه تبلیغات اثر نداره چرته یه مثال میزنم شما داری بازی میکنی یا HOT PIZZA دوست داری یا نداری اگه داری که وقتی میای تو منو و شام نخوردی یا وسوسه میشی سفارش بدی بیاره یا از جای دیگه که دوست داری سفارش میدی میبینی که خودش هم شما رو وسوسه کرده که سفارش از اون فروشگاه بدی یا اینکه از جای دیگه ای چیزی که دوست داری بخری کسی نگفت بیاد پوشک بچه تبلیغات کنه همیشه تبلیغات به اندازه و مفید و چیزی که شما رو خفه نکنه از چیزای الکی مفیده و محیط شادی به وجود میاره حال این مثال من برای پیتزا بود شما هر تبلیغ که مفید باشه برای ملت حساب کن چه چیپس باشه خوب بیاد یه Offer بزنه چیپس بخر یا کد بازی بگیری یا اینکه کنسول برنده بشی اول از همه اونجا ایران نیست که ملت مسخره کنن میدن یا تبلیغات redbull که میاد کد Destiny quest میده خودش مفیده هم برای Redbull که ملت میخرن هم برای Destiny هم اینکه شما اون کد میگیری بازی میکنی حالش میبری به قولی 1نوشیدنی خریدی یه کد گرفتی یه نوشیندی هم حالش بردی .
دوست عزیز شما جدی هستی یا داری کَمَکی شوخی می کنی!
من واقعا در تعجب هستم که شما موافق تبلیغات هستی! :|
دوست عزیز، اگر تبلیغی در راستای محتویات سایت باشه و به عنوان مثال در اون تبلیغ ذکر بشه که با خرید فلان بازی از چند درصد آف لذت ببرید، مطمئن باشید این نوع تبلیغات ارتباط مستقیمی با خود سایت داره و اون تبلیغ رو به صورت لینک و به شکل های دیگه حتما نشون خواهند داد. مثل سونی، مایکروسافت، سایت ها و خیلی شرکت های دیگه که وقتی تبلیغ رو ملاحضه می کنید، ارتباطش رو با سایتی که واردش شدید حس می کنید!
منظور دوستانِ مخالفی مثل من، تبلیغ های آبکی و دست و پا گیر هست!
شاید از نظر تجاری و بازاری درست نباشه بنده این رو عرض کنم، اما شخصا علاقه ای ندارم وقتی وارد یک سایت "نجوم" می شم، تبلیغاتِ "بازی رایگان" و یا "دستگاه های جدید ورزشی" رو مشاهده کنم! این ها ارتباطی با سایتی که بنده واردش شدم نداره!
پس، این نوع تبلیغ می شه مزاحمت!
در کل، تبلیغ کردن سایت ها با توجه به این سرعت اینترنت و هزینه هاش حداقل برای ما ایرانی از چند نظر آزار دهنده ست و شخصا مخالف تبلیغ های آبکی و آزاد دهنده هستم!

دوست عزیز شما جدی هستی یا داری کَمَکی شوخی می کنی!
من واقعا در تعجب هستم که شما موافق تبلیغات هستی! :|
دوست عزیز، اگر تبلیغی در راستای محتویات سایت باشه و به عنوان مثال در اون تبلیغ ذکر بشه که با خرید فلان بازی از چند درصد آف لذت ببرید، مطمئن باشید این نوع تبلیغات ارتباط مستقیمی با خود سایت داره و اون تبلیغ رو به صورت لینک و به شکل های دیگه حتما نشون خواهند داد. مثل سونی، مایکروسافت، سایت ها و خیلی شرکت های دیگه که وقتی تبلیغ رو ملاحضه می کنید، ارتباطش رو با سایتی که واردش شدید حس می کنید!
منظور دوستانِ مخالفی مثل من، تبلیغ های آبکی و دست و پا گیر هست!
شاید از نظر تجاری و بازاری درست نباشه بنده این رو عرض کنم، اما شخصا علاقه ای ندارم وقتی وارد یک سایت "نجوم" می شم، تبلیغاتِ "بازی رایگان" و یا "دستگاه های جدید ورزشی" رو مشاهده کنم! این ها ارتباطی با سایتی که بنده واردش شدم نداره!
پس، این نوع تبلیغ می شه مزاحمت!
در کل، تبلیغ کردن سایت ها با توجه به این سرعت اینترنت و هزینه هاش حداقل برای ما ایرانی از چند نظر آزار دهنده ست و شخصا مخالف تبلیغ های آبکی و آزاد دهنده هستم!
نمیدونم والا فکر کنم من به یه زبان بیگانه بیشتر دارم صحبت میکنم و نوع دیدگاه ما بیشتر با هم انگار تفاوت بیشتر داره تا شوخی باشه تا جدی .:|
اول از همه PSN یا LIVE مثل وب سایت ها نیستن که اصلا تبلیغات آزاردهنده ای داشته که یک نفر بحث Addblock پیش کشید حتی Steam که تبلیغات نداره که اصلا مشخص نیست دوستمون فازش چیه دوم منظور من از تبلیغات چیزی بودش که خودت گفتی :

تبلیغات مفید برای ملت حالا میخواد بازی باشه offer باشه میخواد جایزه بده یک کمپانی خارج از بخش بازی سازی تا جایی که بیش از اندازه نباشه به اندازه 2-3 تبلیغ همین سوم تبلیغاتی که از شرکت های خارج از بازیسازی میشه برای گیمر ها که offer های خوبی دارن چه ایرادی داره شما ببینی ؟ برای مثال سال 2011 بود سونی با کوکاکولا قرارداد بست که کسایی که نوشابه کوکاکولا میخردین شانس برنده شدن Move یا PS3 یا بازی داشتن خوب این تبلیغ سونی کجا بکنه بهتره به نظر شما در PSN افرادی که Move ندارن یا میتونن یه بازی جدید برنده بشن ببینن تا شاید یه وقتی دیدی طرف نوشابه هم دوست داشت بخره یه بازی هم برنده بشه به نظر من این تبلیغ ایرادی نداره حالا شما دوست نداری بحث فرق میکنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or