چرا شرکتی به جز کونامی وEA بازی فوتبال نمی سازه

گائودی

کاربر سایت
من همیشه این سوال برام وجود داشته که با توجه به فروش خوب بازی فوتبال چرا به جز شرکتهای کونامی و ea شرکت دیگه ای بازی فوتبال نمی سازه یعنی ساختن بازی فوتبال خیلی هزینه بر و سخته ؟
با توجه به فروش بازی های فوتبال مثلا فروش بالای هشت میلیونی فیفا 09 و فروش حدود هفت میلیونی پرو 09 که این یکی واقعا با توجه کیفیت پائین ساخت بازی و تعقیرات بسیار ناچیز نسبت به نسخه های قبلی در مقابل دیگر بازی کونامی که خیلی روند ساختش طولانی تر و هزینه برتر بودش یعنی متال گیر که حدود 4/5 میلیون فروش کرد میبینیم که کونامی سودی که از بازی پرو 09 در میاره خیلی بیشتر از بازی متال گیر هستش پس چرا شرکتهای بزرگ بازی سازی برای ساخت بازی فوتبال اقدام نمیکنند مثل یوبی سافت ؟

خب چند تا علت میتونه داشته باشه. فکر میکنم مهمترینشون قضیه لیسانس هست. یعنی حتی شرکتی به شهرت Konami هم توی این مسآله میمونه و خیلی از تیمها یا بازیکنها با اسمهای غیرواقعی توی بازی دیده میشن.
البته توی نسل PlayStation1,2 یه سری بازیهای دیگه ای هم بود مثل This Is Football که برای خود سونی بود و سری بدی هم نبود. یا مثلآ Libero Grande برای PS1 بود که زاویه جالب سوم شخص رو توی فوتبال معرفی کرد !
ولی این نسل نه خبری از This Is Football هست , نه اون بازی Love Football شرکت Namco به سرانجام رسید ! یادمه قرار بود یه بازی فوتبال جدید هم از طرف خود سونی برای PSP , PS3 ساخته بشه که اونم فراموش شد !
کلآ به نظر میاد مشکل همون لیسانس و وسعت این سبک باشه که کمتر کسی میتونه با این همه لیگ و تیم و بازیکنی که EA توی بازیهاش داره رقابت بکنه.

فروش حدود هفت میلیونی پرو 09 که این یکی واقعا با توجه کیفیت پائین ساخت بازی و تعقیرات بسیار ناچیز نسبت به نسخه های قبلی در مقابل دیگر بازی کونامی که خیلی روند ساختش طولانی تر و هزینه برتر بودش یعنی متال گیر که حدود 4/5 میلیون فروش کرد میبینیم که کونامی سودی که از بازی پرو 09 در میاره خیلی بیشتر از بازی متال گیر هستش پس چرا شرکتهای بزرگ بازی سازی برای ساخت بازی فوتبال اقدام نمیکنند مثل یوبی سافت ؟
دوسته عزيز پرو2009 فقط روي PS3 اينقد فروش كرد؟ اگه جوابت نه است خوب خيلي طبيعيه كه بيشتر باشه چون پرو 2009 واسه ي اكثر پلتفرم ها هستش در صورتي كه MGS4 فقط در انحصاره PS3 هستش:love:

دوسته عزيز پرو2009 فقط روي PS3 اينقد فروش كرد؟ اگه جوابت نه است خوب خيلي طبيعيه كه بيشتر باشه چون پرو 2009 واسه ي اكثر پلتفرم ها هستش در صورتي كه MGS4 فقط در انحصاره PS3 هستش:love:

درسته پرو رو دو تا پلتفورم اومده ولی به نظر من کونامی واقعا برای پرو09 کار خاصی نکرده بر خلاف فیفا 09 که کاملا یه نسل پیشرفت کرده ولی با این حال میبینیم که پرو باز هم خوب فروش کرده

خب چند تا علت میتونه داشته باشه. فکر میکنم مهمترینشون قضیه لیسانس هست. یعنی حتی شرکتی به شهرت Konami هم توی این مسآله میمونه و خیلی از تیمها یا بازیکنها با اسمهای غیرواقعی توی بازی دیده میشن.
البته توی نسل PlayStation1,2 یه سری بازیهای دیگه ای هم بود مثل This Is Football که برای خود سونی بود و سری بدی هم نبود. یا مثلآ Libero Grande برای PS1 بود که زاویه جالب سوم شخص رو توی فوتبال معرفی کرد !
ولی این نسل نه خبری از This Is Football هست , نه اون بازی Love Football شرکت Namco به سرانجام رسید ! یادمه قرار بود یه بازی فوتبال جدید هم از طرف خود سونی برای PSP , PS3 ساخته بشه که اونم فراموش شد !
کلآ به نظر میاد مشکل همون لیسانس و وسعت این سبک باشه که کمتر کسی میتونه با این همه لیگ و تیم و بازیکنی که EA توی بازیهاش داره رقابت بکنه.
البته در این نسل شاهد یه فوتبال بودیم!
ماریو استریکر!:biggrin1::-"

الان فوتبال توی دست EA و Konami هست.... قاعدتاً الان هيچ شرکتی ريسک نميکنه...

همينطور اريا جان اشاره کرد قضيه license ... من با اين موافق هستم...

همينطور پياده کردن تمام چيز ها از 0 و تا به سر انجام رسوندن به خصوص فوتبال کار سختی هست و هزينه زيادی داره...

من هيچوقت به اين موضوع فکر نکرده بودم... بابت تاپيک ممنون...چون واقعاً به فکر رفتم ... الان دارم search ميکنم ...

تاپيک جالبيه

منظور ایشون بازی ها مولتی پلتفرم هست احتمالا که خوب محبوبیت زیادی پیدا کنه!اگه اینجوری باشه منم میتونم بگم Tecmo Cup یک بازی فوتبال خیلی محبوب بود :دی
آریا هم که اون اول هر چیزی که باید میگفت گفت!
فقط یه چیزی!مگه توی نسخه های کنسول ها این اسمها واقعی نبودن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or