چرا روی هارد Portable ویندوز نصب نمیشه ؟

..............

کاربر سایت
سلام . من 83 تومن پول دادم واسه یه هارد 500 گیگ که چون تجربه نداشتم تو خرید هارد بعدا فهمیدم هارد Portable هست ! خلاصه رفتم روش ویندوز سون رو نصب کنم که تو setup نوشت که setup هاردی که از طریق USB متصل شده رو ساپورت نمیکنه !!!

روی پک خود هارد نوشته سازگار با ویندوز سون ! پس من چیکار کنم ! اگه نشه روش ویندوز نصب کرد پس به چه دردی میخوره ؟

شما بطور مستقیم نمیتونی ویندوز معمولی رو روی storageیی که از طریق usb متصل شده نصب کنی در مورد خرید هارد هم شما احتمالا هارد internal رو با هارد external اشتباه گرفتی که الان به مشکل خوردی ، در مورد حل مشکلت هم تنها راهش باز کردن قاب هارد و اتصال مستقیم اون به یکی از پورت های sataی مینت هستش و چون پرتابل یا همون "2.5یی هستش نمیتونی تو اسلاتای "3.5یی پیچش کنی یا همین جوری باید باهاش سر کنی (یعنی رو هوا بمونه) که توصیه نمیشه یا باید تبدیل "2.5 به "3.5 رو بگیری (یجور اسلات هستش) که بتونی تو کیست پیچش کنی همین.

پس با این حساب بهتره واسه نصب ویندوز یه هارد جدا بگیرم ؟ یه هارد خیلی خیلی کم حجم باشه و فقط برای ویندوز باشه . و بقیه فایل هام رو بریزم رو این هارد external . کسی یه همچین هاردی سراغ داره که SATA 2 باشه اما حجمش خیلی خیلی کم باشه ! مثلا 160 گیگ یا کمتر ...

این بستگی به خودت داره ، کمترین حجمی که الان تو بازار پیدا میشه فک میکنم 250gb باشه که اختلاف ناچیزی با 500 داره و پیشنهاد من اینه که همون 500gb رو بگیری.

یه سوال دیگه هم که دارم اینه که مگه نمیگن USB3 نزدیک 10 برابر سریع تر از SATA 1 یا USB 2 هست ؟ پس چرا من از روی همین هارد که USB3 هست میخوام مثلا 4 گیگ و منتقل کنم رو یه درایو دیگش خیلی طول میکشه ؟

البته سریع تر از هارد قبلیم هست اما 10 برابر نیست

یه سوال دیگه هم که دارم اینه که مگه نمیگن USB3 نزدیک 10 برابر سریع تر از SATA 1 یا USB 2 هست ؟ پس چرا من از روی همین هارد که USB3 هست میخوام مثلا 4 گیگ و منتقل کنم رو یه درایو دیگش خیلی طول میکشه ؟

البته سریع تر از هارد قبلیم هست اما 10 برابر نیست

اون 10 برابر در تئوری هستش و بیانگر حداکثر افزایش سرعتی هستش که تکنولوژی روی کاغذ می تونه بهتون بده. وگرنه در عمل هیچ وقت انقدرها سریع تر نمیشه.

به نظر من هم هاردت رو بفروش و یه هارد اینترنال به جاش بگیر ، چون هر جوری حساب کنی بعدا یه جوری از این که تنها هاردت یه هارد اکسترنال باشه ضرر می کنی.

یا این که یه کار خوب دیگه این که یه هارد ارزون دست دوم اینترنال بگیر که هزینه اش خیلی پایین در بیاد، و فقط برای ویندوز ریختن و ریختن برنامه ها ازش استفاده کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or