pspbaz کاربر سایت Sep 5, 2008 #1 من می خوام از wii sports ایمیج بگیرم اما درایوم اونو نمی شناسه یه samsung dvd rw و یک asus dvd r دارم لطفا cios رو نگید
من می خوام از wii sports ایمیج بگیرم اما درایوم اونو نمی شناسه یه samsung dvd rw و یک asus dvd r دارم لطفا cios رو نگید
Naughty Kitty کاربر سایت Sep 5, 2008 #2 امیج گرفتن از بازی اصل به این سادگی ها نیست؛ بعد مثل اینکه یه سری درایو خاص میخواد که بتونه دیسک رو بخونه. LG این مدل ها: * LG-8164b * LG-8163b * LG-8162b * LG-8161b آموزشش اینجا هست: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/471073 بعد مگه الان ISO ی Wii Sports رو نداری ؟! :confused:
امیج گرفتن از بازی اصل به این سادگی ها نیست؛ بعد مثل اینکه یه سری درایو خاص میخواد که بتونه دیسک رو بخونه. LG این مدل ها: * LG-8164b * LG-8163b * LG-8162b * LG-8161b آموزشش اینجا هست: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/471073 بعد مگه الان ISO ی Wii Sports رو نداری ؟! :confused:
pspbaz کاربر سایت Sep 5, 2008 #3 ایزوشو از کجا بیارم بازی اورجینالشو دارم می خوام ازش رایت بکنم البته ژاپنی کپیشو دارم اما اینگیلیسی که میکنم WII نمیوتونه بخونش
ایزوشو از کجا بیارم بازی اورجینالشو دارم می خوام ازش رایت بکنم البته ژاپنی کپیشو دارم اما اینگیلیسی که میکنم WII نمیوتونه بخونش
Naughty Kitty کاربر سایت Sep 5, 2008 #4 ایزوشو از کجا بیارم بازی اورجینالشو دارم می خوام ازش رایت بکنم البته ژاپنی کپیشو دارم اما اینگیلیسی که میکنم WII نمیوتونه بخونش بیشتر... یه سوال: واسه چی میخوای ازش image بگیری؟ مگه نمیگی که اصلش رو داری؟ خب پس مشکل کجاس الان ؟! :biggrin1: فوقش یکی از این کپی ها رو بخر خب!
ایزوشو از کجا بیارم بازی اورجینالشو دارم می خوام ازش رایت بکنم البته ژاپنی کپیشو دارم اما اینگیلیسی که میکنم WII نمیوتونه بخونش بیشتر... یه سوال: واسه چی میخوای ازش image بگیری؟ مگه نمیگی که اصلش رو داری؟ خب پس مشکل کجاس الان ؟! :biggrin1: فوقش یکی از این کپی ها رو بخر خب!
pspbaz کاربر سایت Sep 5, 2008 #5 نوشته شده توسط psxgamer: یه سوال: واسه چی میخوای ازش image بگیری؟ مگه نمیگی که اصلش رو داری؟ خب پس مشکل کجاس الان ؟! :biggrin1: فوقش یکی از این کپی ها رو بخر خب! بیشتر... من مشهدم میخوام یک کپی از رو بزنم
نوشته شده توسط psxgamer: یه سوال: واسه چی میخوای ازش image بگیری؟ مگه نمیگی که اصلش رو داری؟ خب پس مشکل کجاس الان ؟! :biggrin1: فوقش یکی از این کپی ها رو بخر خب! بیشتر... من مشهدم میخوام یک کپی از رو بزنم
Naughty Kitty کاربر سایت Sep 5, 2008 #6 من مشهدم میخوام یک کپی از رو بزنم بیشتر... خب اگه اون آموزش بالا راست گفته باشه غیر از چندتا درایو خاص نمیتونن این دیسک ها رو بخونن؛ پس یعنی نمیتونی ازشون ایمیج بگیری! اگه خیلی لازم داری این وست فکر کنم بازی بفرسته شهرستان...
من مشهدم میخوام یک کپی از رو بزنم بیشتر... خب اگه اون آموزش بالا راست گفته باشه غیر از چندتا درایو خاص نمیتونن این دیسک ها رو بخونن؛ پس یعنی نمیتونی ازشون ایمیج بگیری! اگه خیلی لازم داری این وست فکر کنم بازی بفرسته شهرستان...
pspbaz کاربر سایت Sep 5, 2008 #7 پسر عمم DVD رام و رایتزر LG داره ببینم همین مودله؟ راستی یه سر اینجا بیاین
Black Hand کاربر سایت Sep 6, 2008 #8 با Gecko region free اون بازیه J ت رو تست کردی ؟ برای منم یه بازی بود که هر کاری کردم اجرا نشد ولی با این تونستم
با Gecko region free اون بازیه J ت رو تست کردی ؟ برای منم یه بازی بود که هر کاری کردم اجرا نشد ولی با این تونستم
pspbaz کاربر سایت Sep 6, 2008 #9 اصلا بازی اصلی که j هست اجرا می شه وقتی که تروچا میکنم همینطوری دیسک رو میخونه ولی نمی تو تشخیص ش بده
اصلا بازی اصلی که j هست اجرا می شه وقتی که تروچا میکنم همینطوری دیسک رو میخونه ولی نمی تو تشخیص ش بده