پیش نمایی از انچه که در راه است ( Assassinss Creed )

MAR*S*HAL

کاربر سایت
با سلام خدمت همه ي شما دوستان گرامي :rose:
بر اين شديم تا پيش نمايشي از بازي معروف ومشهوري که پروژه ي ساخت آن در اواخر سال جاری به پایان خواهد رسيد را به حضور شما عزيزان اراعه دهيم .
MAR*S*HAL
1- مقدمه :
در نمایشگاه E3 امسال در میان جمعیت انبوه و در میان حرفهای زیادی که شنیده میشد غرفه ی Ubisoft تریلری نمایش داد که همگان را مبهوت متحیر خود ساخت و آن چیزی نبود جز عنوان جدید Ubisoft درسال 2007 با نام‌:
ASSASSINS CREED
( یک قاتل کارکشته در آستین Bazinama | Ubisoft |
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
سبک : Action
تاریخ انتشار : اواخر 2007
پلتفروم : PC-PS3-XBOX360

چیزی که Ubisoft در تریلرش عرضه کرد چیزی بود فراتر از یک بازی در سبک Action که بر پایه مبارزه با زامبی ها و هیولاهای و یا انسان های پیشرفته باشد !! یا.....
در تریلر ما شاهد زندگی واقعی یک ادمکش در یک شهر واقعی و با مردمی که نسبت به هر چیز وهر حرکت شما واکنش نشان میدهند روبرو بودیم ‌!‌! Ubisoft قبلا هم با ساخت و عرضه بازیهایی در این ژانر مانند POP ( که هر سه نسخه ان بی شک یکی از یکی زیباتر کار شده اند ) نشان داد که همیشه در چنته خود بازیهایی را دارد که میتوانند با نوآوریهایشان توجه بسیاری از Gamer ها را به خود معطوف کنند یا حتی باعث انقلابی در سبک خود شوند. اما مسعله ای که POP را از ASSASSINS CREED جدا میکند عنصر واقعیت در آن است .

قسمت های بعدی پیشنما را در پست های بعدی بخوانید

Attachments

• ac_concept_big_11.jpg
    ac_concept_big_11.jpg
    52.8 KB · مشاهده: 110
داستان

2- داستان :
داستان بازی زندگی یک ادمکش به نام Altair را به تصویر میکشد که سر دسته گروهیست به نام Hassassin زمان بازی مربوط به دوره ی سوم جنگهای صلیبی است و داستان در سرزمینی منصوب به سرزمین مقدس
( Holy land ) اتفاق میافتد در این دوران از یک سو مردم از جنگ خسته شده اند و از سوی دیگراز ظلم پادشاهان و سردم داران به ستوه امدهان همچنین ما شاهد هستیم که در گوشه هایی از شهر افراد ناراضی یا طرفدار دشمن را دار میزنند
و در نتیجه همین اوضاع زمینه را برای ظهور گروه Hassassins فراهم
می اورد Hassassins یا فداعیون که سردسته انان Altair ( کسی است که ما کنترل ان را در بازی به عهده داریم ) این گروه دست به کار میشوند تا 9 تن از پادشاهان که مصوب اصلی جنگهای صلیبی هستند را به قتل برسانند ومردم را از این زیر این ظلم خارج کنند این گروه از قوانین خاصی پیروی میکنند یک از قوانین این گروه این است که هر شخصی که به گروه وارد میشود انگشت چپ خود را قطع می کند
سازندگان بازی بی دلیل ان کار را انجام نداده اند ودلیل ان هم تعبیه کردن چاقویی است که برای
شخصیت بازی در نظر گرفته شده در واقع چاقو جای انگشت بریده را میگیرد و به جای اینکه چاقو را مستقیم در دست Altair ببینیم در انگشت او چاقو قرار داده شده.
اما در مورد زندگی Altair در بازی ما شاهد دمو هایی هستیم که در عین زیبا بودن هر یک گوشه ای از زندگی گذشته او را بیان میکند که چندان هم شیرین نیست !!
و احتمالا دلیل اصلی پیوستن او به این گروه بوده است در کل داستان بازی و بردن ان به قبل ودوران جنگهای صلیبی بستر مناسبی را به وجود اورده تا داستان بازی گیرا تر شود
( برخلاف بازی های امروزی که داستان انها در سالهای بسیار دور واینده روایت می شود . )

view.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

اقا من هر کاری میکنم نمیدونم چرا نوشته ها اینطوری میشه یعنی فاصله بیینشون میوفته حالا
بگذریم به خوبی خودتون ببخشید :cheesygri :sorry: فکر کنم مال word باشه

آخرین ویرایش:
گرافیک

3- گرافیگ :
خب بعد از نوشتن داستان میرسیم به موضوع گرافیک
Assassins Creed یک از عناوینی بود که در نمایشگاه E3 با صراحت بتواند از نظر گرافیک مورد توجه بسیاری از علاقمندان بازی های سوم شخص قرار گیرد به طوری که هر کس که از جلوی تلویزیون های بزرگ Ubisoft که داشتند تریلر بازی را نمایش میدادند رد میشد حداقل 5 دقیقه ای را به تماشای صحنه های زیبای بازی
می پرداخت و از وجود گرافیک مجذوب کننده ان متیحر میشد . بر همین اساس Ubisoft خود اعلام کرد
که همانطور که هوش مصنوعی بازی از بهترین کارهای انهاست در زمینه گرافیک نیز ما شاهد زیباترین و پر جزعیات ترین گرافیک در بازیهای تا به حال عرضه شده توسط Ubi هستیم .
در بازی سه شهر طراحی شده که هر 3 را واقعا میتوان گفت بی نظیر هستند سازندگان با توجه به فضای بسیار وسیع شهرها واقعا از هیچ گونه ریزه کاری در طراحی انها فروگذار نکرده اند.
کاراکتر ها بازی مثل شاه سربازان و حتی مردم عادی هم بسیار تحسین بر انگیز کار شده اند وشما در بازی کاملا احساس میکنید که انها زنده هستند !!
در این کار 700 نوع شخصیت در بازی در نظر گرفته شده که بقیه افراد در بازی از روی انها ساخته شده اند اما نگران نباشید شما در هیچ کجا در بازی شاهد 2 نفر با یک شکل در کنار هم نیستید .
معماری شهرها به گونه ای است که در همه جاهای ان بناهای زیبا متناسب با زمان بازی گنجانده شده اند از جمله اینها به پنجره ها نو گیر های اتاقها ( البته به سبک قدیم ) در ها و حتی ناقوس
کلیساها را نام برد که صدای ان بسیار زیبا کارشده و بی همتاست .
اشیا در بازی همانند وسایل مختلف که فروشندگان در بازارها می فروشند و بسیاری ار اشیا دیگر
در بازی کاملا تاثیر پذیر هستند و میتوانید بسیار راحت از انها در مقابل سربازان ودشمنان استفاده نمایید .
جلوه خورشید واشعه های تیز ان که در هنگام غروب نو قرمز رنگی را بر اسمان می پاشد و در کنار
دیدن دشتهای وسیع و چشم نواز بازی زمانی که بر روی اسب نشسته اید و در حال حرکت
هستید نیز اوج زیبایی را به رخ میکشد و شما را به هر چه بیشتر تماشای این مناظر دعوت میکند .. بگذریم !
اما میرسیم به بهترین طراحی و اوج گرافیک در بازی که مر بوط به خون است زیرا که شما در این بازی خون خونریزی زیادی میبینید.
در یکی از شات های بازی شاهد بودیم که Altair با حرکتی بسیار
زیبا از پشت بر گردن یکی از پادشاهان میپرد و چاقوی انگشتی خود را بر گردن وی فرو میبرد زمانی که چاقو از گردنش خارج میشود خون با فواره از گردن او بیرون میزند خون هایی که بیرون میپاشد
واقعا من لغتی پیدا نکردم که اوج کار و زیبایی در گرافیک را نشان بدهد اما همین قدر را بگویم که
بسیار بسیار بسیار عالی و واقعی طراحی شده بود در یک کلام و به قول خودمون Endesh بود
اما اخرین چیزی که میتوان در مورد گرافیک گفت طراحی ابها در بازیست که فوق الاده هستند
کافی است که شما چند لحظه ای را مشغول تماشا کردن برخورد کف کشتی ها به ابهای دریا بکنید تا متوجه شوید که من چه میگویم اگر هم نمیخواهید این کار را بکنید کافی است که به خوردن امواج دریا به ساحل توجه کنید که چه قدر طبیعی و زیبا هستند
2iuumvq.jpg
[/IMG]

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    70.6 KB · مشاهده: 101
  • ac_concept_big_09.jpg
    ac_concept_big_09.jpg
    40 KB · مشاهده: 95
پست بعدی مربوط به Game Play بازی هست که به زودی مینویسم
در ضمن برای دیدن همه عکس ها باید به سایت login باشید
راستی اگه اون عکس دریا رو کامل نمیبینید روش کلید کنید هر چند که همتون استادید
ولی من برای کسایی گفتم که نمیدونن SooRY :))

برای اون عکس های پیوست هم میتونید روشون Right click کنید و بد View image یا open image
یا یه همچین چیزی داره که میتونید عکس رو به صورت Full Size ببینید :))

آخرین ویرایش:
خيلی ممنون از توضيحات جالبت، فقط يه نکته:
در نگاه اول شايد به نظر بياد که چاقو در انگشتش باشه، اما من چند وقت پيش عکس های ابتدايی شخصيتش رو ديدم، که چاقو روی ساعد دست نصب ميشه و وقتی مياد بيرون از تو استين مياد بيرون... اون عکس ها رو گير نيوردم اما اين اکس رو براتون ميزرم که ببينين
wrist_blade.JPG

در ضمن حتماً متوجه شدید که منظور از سرزمين مقدس همون اورشليم هست

سلام
عزیزم من نمیدونم که حرف شما درسته یا من ولی من این عکس دیدم که اینو گفتم ببینش
راستی قوربونت برم اگه چاقو از استینش بیرون میاد پس برای چی انگشتش رو قطع کردن

Attachments

• 131.jpg
    131.jpg
    67.1 KB · مشاهده: 71
سلام
عزیزم من نمیدونم که حرف شما درسته یا من ولی من این عکس دیدم که اینو گفتم ببینش
راستی قوربونت برم اگه چاقو از استینش بیرون میاد پس برای چی انگشتش رو قطع کردن

منم چندتا عکسی دیدم این چاقو یک وسیله ای است که به مچ وصل می شود و بازدن یک دکمه ازاد می شود برای این انگشتشان را قطع می کنند که زمانی که دست مشت است اگر خنجر ازاد شود ممکن است انگشت را قطع کند به همین دلیل ان را قطع می کنند تازه این یک رسم بین انهاست.ممنون;)

گیم پلی ( Game Play )

سلام
اول یه چیزو بگم که چرا اینقدر دیر گیم پلی رو نوشتم درواقع ار ماه پیش گیم پلی این بازی اماده نوشته بودم اما ده بیست روزی تلفن خونمون قطع بود و به همین دلیل دیر شد اینو گفتم که فکر نکنید تاپیک رو گذاشته بودم به امان خدا
به نام خدا

بعد از تمامی بخش های بالا میرسیم به اخرین قسمت پیشنمایش که مربوط به گیم پلی بازی هست.
4-
گیلم پلی :
گیم پلی بازی را اگر بخواهیم با سایر کارهای Ubi مقایسه کنیم بیشتر
از هر چیز به شباهت میان گیم پلی بازی POP واین بازی میرسیم اما نترسید یک گیم پلی تکراری در انتظار شما نیست زیرا که پر از نواوری های متنوع که شما میتوانید
از ان لذت ببرید .
در بازی شما میتوانید سوار اسبها شوید و به اصطلاح ماشین Altair
در بازی اسبها هستند شما با استفاده از اسبها میتوانید به جای جای شهر سفر کنید و از مناظر
زیبای ان لذت ببرید و به قول خودمون نفسی تازه کنید .
2d9y16w.jpg
[/IMG]
Altair براحتی میتواند از دبوار صاف بالا برود پنجره هادیوارهای سنگی
و درزها وشکافها هر کدام جای دست مناسبی برای اوست که میتواند از انها بالا رود.
48e16ol.jpg
[/IMG]
و حتی استراتزی خود را در حمله معین کند حرکات و Combo های Altair ( البته بهتر است که Combo نگوییم نظیر حرکاتی که در PoP دیدیم ) Altair حرکات مختلفی را برای
فرو بردن شمشیر به جای جای بدن سربازان قادر به انجام دادن است در تریلر که دیدیم یک توانایی خوب برای Altair در بازی گنجانده شده بود که جدید هم هست وان عقب زدن افراد و ردشدن ار میان جمعیت تا رسیدن به هدف است البته این کنار زدن ممکن است باعث جلب توجه مردم شود و مشکلاتی را برای شما پیش بیاوردمیتوان از جمله انان امدن نگهبانان به سمت شماست وان وقت است که....‌!!
به گفته Ubisoft بهترین هوش مصنوعی در تمام کارهای خود را در
Assassins Creed به کار برده است اما از دیگر چیزهایی که میتوان در مورد گیم پلی به ان اشاره نمود امکان کمک شما به افراد مختلف در بازی است که شما میتوانید
به افراد وگروههای زیادی کمک کنید و انها نیز متقابلا در موقعی که نیاز به کمک دارید مثلا زمانی که سربازان یه دنبال شما هستند انان نیز به یاریتان می ایند ( عکس مربوط به این نوشته را میتوانید در اخر صفحه ببینید ) بر عکس این امر هم صدق میکند اگر مردم را دشمن بپندارید و با انان خوب رفتار نکنید مردم نیز با شما دشمنی میکنند و کوچکترین کارهای شما را به سربازان گزارش میدهند به طور مثال :
اگر در یک شب یک نفر شما را در حال بالا رفتن از دیوار ببیند به سربازان گزارش میدهد و ان وقت است که باید در هر سوراخ سمبه ای پنهان شوید و ان قدر انجا بمانید تا سربازان دست از سر شما بکشند البته با هر بار با خبر شدن نگهبانان و فرار از دست انها سربازان برای دفعه بعد سخت گیر تر عمل میکنند وتمام جاهای تاریک و تمتم گوشه ها را میگردند ( شاید شما در یکی از همین جاها مخفی شده باشید ؟؟!!! ) در ضمن تن پوش سفید Altair در شب براحتی قابل تسخیص است .
Altair در بازی میتواند دو نوع ماموریت انجام دهد یک در روز و دیگری در شب که با توجه به اینکه در بازی حجم عظیمی از سربازان .جود دارد انجام ماموریت در روز و در ملاعام به راحتی باعث به موفقییت نرسیدن ماموریت شما میشود چون که اگر کوچکترین خطایی از شما سر بزند سربازان به شمت شما میایند و اگر همه انها را هم بکشید در این صورت یک دوجین سرباز یر سر شما میریزند حال اگر فرض کنیم که انها را هم بکشید چهره شما شناسایی شده و شما به راحتی توسط سربازهای دیگر دستگیر میشوید (‌و اینکه بعد از دست گیری به کجایتان خواهند برد هنوز اطلاعاتی در این زمینه در دسترس نیست )
راه دوم در شب است زمانی که سربازان و پادشاه در خواب است ( البته فکر نکنید که کار راحتی در پیش دارید اصلا ولی خب تا حدی راحت تر است )
شما میتوانید به خانه او وارد شده و خود را به اتاق شخصی وی برسانید و ....
Altair در بازی خط خونی دارد که هنوز تا زمان عرضه بازی مشحض نمیشود که این خط خون چگونه پر میشود اما به خاطر هر چه واقعی تر کردن بازی Altair با خوردن چند ضربه شمشیر کسته میشود ( احتمالا 4 ضربه )
اسلحه ها در بازی چاقوی او شمیشر و تیر کمان هستند که همه اینها بسیار کار امد هستند .
از دیگر امکاناتی که که برای Altair در نظر گرفته شده چشم خاصی است که در مواقع لازم و حمله به دشمن در مکانهای شلوغ بسیار موثر است در مواقعی که به ان
نیاز دارید میتوانید با زدن کلید چشم ( هنوز مشخص نیست که کدام کلید برای این عمل در نظر گرفته شده ) ار ان استفاده کنید به دین منظور شمانی که کلید چشم را زدید دید شما از حالت سوم شخص به اول شخص تغییر میکند و در این حالت فرد مورد نظر شما روشن تر از بقیه دیده میشود .
واما در مورد صدا چیز زیادی تریلر بازی در مورد صدا اراعه نکرد اما صدای اسبها صدای پاها صدای شمشیر ها در بازی به احتمال زیاد در خور عنوانی چون Assassins Creed خواهد بود .موسیقی بازی فضای دوران جنگهای صلیبه را بسیار زیبا بازگو میکند
و شما را بیشتر با بازی عجین میکند در بازی در بازی صدای کلمه Assassins Creed واقعا زیبا بود و پر شکوه بود و این مدیون کار زیاد و گزاشتن وقت فراوان از سوی
Ubisoft بر روی این قسمت مانند سایر بخش هاست .
درر مجموع Assassins Creed یک عنوان عالی در سال 2007 ار هر جهت دانست چرا که این بازی با توانایی و نواوری های جدید خود باز هم انقلابی خواهد کرد و نام Ubisoft را در صدر جدول برترین سازندگان بازی قرار خواهد داد تاریخ انتشار این بازی همانطور که میدانید اواخر سال 2007 اعلام گردیده و شاید هم اوایل 2008 در هر حال Assassins Creed ارزش این همه صبر را واقعا دارد و ارزش اینکه بارها وبارها از اول ان را بازی کنید قطعا خواهد داشت
واسلام .
در ضمن مناینجا یه چیزی بگم :
اول اینکه چیز دیگه اینکه من قرار بود که این پیش نمایش رو با همیاری وهمکاری دوست عزیزم
جناب اقای M8CRX بنویسم اما خب چند وقتی است که ایشون نیستن به امید باز گذشتشون
به جمع ما و همه بچهای گل Bazicenter
در اخر هم به خاطر اینکه منو تحمل کردن و تمام سوالهای منو جواب دادن کمال تشکر و قدر دانی رو از ایشون دارم و همچنین از شما :flowers: :flowers: :flowers:
3- اها داشت یادم میرفت میدونم که حجم صفحات بالاست و ممکن یه کم دیر بیاد اما دیگه کاری که شده به بزرگی خودتون ببخشید دیگه کارهای اماتوری همینطور دیگه ( بابا شما تهرانیا که همتون ADSL دارید فکر نکنم که زیاد طول بکشه ) به هر حال . اگر غلط املایی هم بود دیگه واقعا معذرت میخوام .
فعلا Bye Bye!!

دوست عزیزم سلام و خسته نباشی مرسی از اطلاعات کاملت
فقط خواستم بگم تایپیک اصلی Assassin's Cread اینجا هست و لطفا بقیه ی مطالب قشنگت رو در اونجا بزار و اونجا روی بازی صحبت می کنیم
در ضمن درست هست منم خیلی عاشق این بازی هستم اما فکر نمی کنی یک کم یک طرفه نوشتی ؟؟؟؟ :p
آخه حتی تو دیموی گیم پلی هم کلی مشکل بود
حالا اونور پست هارو بخون صحبت می کنیم
بازم ممنون و خسته نباشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or