پیش نمایشFarCry 2

Lord Stark

کاربر سایت
از رمانی که بازی FarCry 2 بطور رسمی اعلام شده بارها این بازی را مشاهده کرده ایم.
درهربار مشاهده این بازی تاثیرگذاری ان کمتراز دفعات قبل میشود اما این همه چیز را درمورد
عنوان بلندپروازانه یوبیسافت بیان نمیکند.
ما هنوز ان دموی Games Convention 2007را بخاطر داریم!وهمچنین نمایش20 دقیقه ای وخیره کننده این بازی درهفته گذشته باعث شده تا صبرما برای عرضه این عنوان تمام شود!این یکی از
عناوینی است که ما دقیقامنتظرش هستیم ودرصدر لیست بازیهای ما قرار دارد.
همانطورکه قبلا توضیح دادیم شما به عنوان یکی از12شخصیت بازی ماموریت داریدتا قاچاقچیان
اسلحه راکه به شغال شهرت دارند را از بین ببرید!
تمام این بازی درافریقا جریان دارد و مساحت نقشه بازی چیزی درحدود50کیلیومتراست!این واقعا
بزرگ است!شما درطول بازی دوستانی پیدا میکنید وهمزمان با پیشرفت شما دربازی انها به شما
درانجام ماموریتها وهمچنین نجات شما از مرگ به شما کمک میکنند.
دمویی که درGC08نمایش داده شد از این قرار بودکه شخصیت بازی از کلبه ای درون شهربازی را
اغاز کرد که دراین جا کلینت هوکینگ کارگردان هنری این عنوان شروع به بازی کردن کرد ودرابتدا
ماموریتی را انجام داد و وارد دنیای بزرگ بازی فارکرای2شد.
Far Cry 2 ازیک نقشه درون بازی استفاده میکند که تمام وسعت50کیلومتری بازی را در
مساحت1کیلومتری نمایش داده وبخوبی قابل دید است.نقشه دشمنان واهداف را بصورت دایره
قرمز ودوستان شما را بشکل مربع ابی رنگ نمایش میدهد.
کلینت شروع به حرکت بسوی هدف کرد بدون توجه به اینکه ممکن است که مورد تعقیب دشمن
قرار بگیرد.
در یک روستا که تقریبا خالی بنظرمیرسید وی جیپی را یافت که متعلق به گشت دشمن بود
انها وی را دیدند وحالا زمانی است برای پناه گرفتن ماشین گشت دیگری سررسید و وی هماکنون دوچار دردسر بزرگی شده وی جیپ دیگری را درانتهای جاده دید وبه سمت ان حرکت کرد با توجه به حول شدن وترسیدن شخصیت بازی وی بجای نشستن بر روی صندلی ناگهان از ککتل مولوتف خود استفاده کرد ناگهان جیپ منهدم شد واتش ناشی از ان همه جا را ازجمله درختان وچمنهای اطرافش را دربر گرفت!خوشبختانه یکی از جیپهای گشتی با انفجار ناشی
از مولوتف ازبین رفت وتنها یکی دیگر باقی ماند کلینت دریک موقعیت مناسب با شلیک گلوله
به راننده ازشیشه جلو وی را مورد اصابت قرار داد.
البته دراین دمو همه چیزطبق برنامه پیش نرفت ولی توانست بخوبی توانایی های هوش مصنوعی قوی بازی رابه نمایش بگذارد خصوصا وقتی که بازیبازها با این بازی وسیع وگسترده
مواجه میشوند ان پشتها قرار نیست که برای تمام بازیبازها به یک شکل به نمایش دربیایند
وهرگونه انفجار نمیتواند دشمنان شما را ازمیدان به درکند که این مسئله باعث بوجود امدن صحنه های رد وبدل شدن اتش سنگین میشود.
کلینت که بسیار از بازی خودش اطمینان داشت بار دیگر به سمت هدف حرکت کرد اما بار دیگر
به دردسرافتاد وی سریعا به پشت مسلسل جیپ رفت ویکی از دشمنان را ازپای دراورد ولی بلافاصله مورد هجوم دیگر دشمنان قرار گرفت اگرچه کشته نشد.
وی قبلا دربازی دوستانی پیداکرده بود که ناگهان وارد شد وبه شخصیت اصلی بازی کمک کرد تا وی را سالم از محلکه به دراورد شما سلاححایتان را ازدست داده اید اما هم اکنون درموقعیتی
امن وبا یم اسلحه دستی به سر میبرید!برطبق گفته های کلینت دوستانی که دربازی پیدا کردید به شما پیشنهاد میدهندتا با دیگرشخصیتهای بازی که کاملا مستقل عمل میکنند ودر
نقشه همواره حاضرند ملاقات کنید شما میتوانید شخصیتی را ملاقات کنیدکه دوست شما مدت زیادی درکنار او جنگیده است اما زمانی که وی دردست دشمنان شماست ومیمیرد!
هسته اصلی داستان در حیطه نقشه بازی میگذرد اما تجربه واقعی شما باعث ایجاد تفائتهای
اساسی درداستان بازی خواهد شد.
قطعا درهنگام عرضه این بازی FarCry 2 بدون شک جزء بازیهایی خواهد بود که بیشترین توجه
را بخودش معطوف خواهد کرد.ما نسخه360وپی سی این بازی را دیده ایم که هردو بسیارعالی
بودند.البته نسخه کنسولی این بازی با نسخه پی سی ان جز درموارد جزیی تفاوتی باهم ندارند!البته پلتفرم اصلی 360 است که ازنظر گرافیک نسخه پی سی را میتوان با ان مقایسه
کرد!!
نسخه پی سی بازی بسیار خوب بنظرمیرسد ولی درنسخه 360 میتواتن گفت که بهترین نمایش را دارد زیرا افت فریم در نسخه360 حتی درصحنه های شلوغ مربوط به انفجار جیپ
مشاهده نشد طراحی اتش بخصوص هنگام گسترش یافتن ان وهمچنین اب وهوا بسیار زیبا
وحقیقتا مثال زدنی است.
این نمایش نصفه نیمه ازاین عنوان بخوبی سیستم علامت گذاری درنقشه را نشان میدهد
که درهمه پلتفرمها مشترک است ونسبت به موارد مشابه خود درگذشته بهبود چشمگیری
یافته است.
شما دراین بازی با اتاقها وراه روهای تو درتو مواجه نیستسد بلکه فضای وسیع وبزرگ صحرا درمقابل شما قرار دارد.نسخه کنسولی این عنوان از طراحی نرم تروخوشحالت تری نسبت به
نسخه پی سی برخورداراست اما از اساس همانند نسخه پی سی ان است وتفاوت چندانی
ندارد.

منبع:وبسایت ویدئوگیمر

مگه نگفته بودن که نسخه ی pc از همه گرافیک بالاتری داره؟
چرا. البته گرافیک کلی در یک حده تقریبا (خیلی نزدیکه) ولی رزیلوشن در PC بیشتره!! بازم باید منتظر بازی اصلی باشیم
به هر چیزی توجه نکن. همون طور که گفته پلتفورم اصلی بازی xb360 است ..... :cheesygri :laughing: این حرفها هم انتظار میره!! کلا گفتند هر چه رو دیدی باور نکن

چرا اصلا از نسخه ی ps3 ش حرفی نزده؟
این متن ترجمه هست عینا البته 3تا پاراگراف اخرش رو ننوشتم چون ارور میداد :-"
البته اونجا هم تعری وتمجید ازبازی بود صحبتی از پی اس3نشده بود:biggrin1:
ضمنا نوبت پی اس3هم میشه عجله نکن;)

من که تریلرهای بازیرو دیدم ، احساس کردم با یه بازی روتین و پس از مدتی خسته کننده روبرو هستیم.
ولی اینجا گفته شده :
ما هنوز ان دموی Games Convention 2007را بخاطر داریم!وهمچنین نمایش20 دقیقه ای وخیره کننده این بازی درهفته گذشته باعث شده تا صبرما برای عرضه این عنوان تمام شود!این یکی از عناوینی است که ما دقیقامنتظرش هستیم ودرصدر لیست بازیهای ما قرار دارد.
نمی دونم ، شاید بازی ای که قراره ریلیز بشه ، از تریلراش بهتر باشه.

اینو بهتون بگم ما فقط عادت کردم الکی از بازی که هنوز ندیدم تعریف کنیم البته به منظور از ما سازندگان بازی

هم هست باز داره 2باره قضیه Alone In The Dark 5 میشه هی گفتیم عجب بازی هست هی هی هی

الکی تعریف کردیم اخرش هم بازی در حد خیلی معمولی بود Far Cry 2 هم همین جوری میشه

شک نکنید ;)

علي جان راس ميگه بايد به اونجا منتقل بشه...
در ضمن بي خودي براي خودتان چيز ميز نگيد كي گفته قراره بد از آّب دربياد ؟؟؟
يادمه بعضيا به Assassin's Creed هم گير مي دادند مي گفتند عرضه شه چرت از آب درمياد:laughing:
=====================
پ.ن : بعضي از كاربراي BC به كاركنان EA اضافه مي شوند و در ايستگاه مترو نيز دنبال من مي آيند و من سوار مترو ميشم....
ادامه دارد...

اینو بهتون بگم ما فقط عادت کردم الکی از بازی که هنوز ندیدم تعریف کنیم البته به منظور از ما سازندگان بازی

هم هست باز داره 2باره قضیه Alone In The Dark 5 میشه هی گفتیم عجب بازی هست هی هی هی

الکی تعریف کردیم اخرش هم بازی در حد خیلی معمولی بود Far Cry 2 هم همین جوری میشه

شک نکنید
اتفاقا اين چيزي كه من هميشه گفتم! ولي كو گوش شنوا نه بايد خيلي بازي رو بزرگ كنيد نه اين كه بزنيد تو سرش چون چهار نفر نظر خودشون داشتند.

مطمئنا هيچ ماست فروشي نمياد بگه ماست من ترشه ...

در نتيجه كسي هم نبايد توقع داشته باشه كه اين سازندگان بگند بازي مال اين بازي ما اون ولي يك چيزي كه هست بايد هميشه توجه داشت USM واقعا بازي هاي بزرگي داشته مثل AC ,PoP , SPC و... كه عنوان هايي نيستند بشه به راحتي از كنارشون گذشت در حالي كه من يكي از اول اطمينان داشتم AitD عنواني نيست كه بشه ازش انتظار نمره 10 و 9.5 يا حتي 9 رو داشت.

چرا اصلا از نسخه ی ps3 ش حرفی نزده؟
چون اين بنده خداها نسخه X360 و PC رو بازي كردن و هنوز نسخه PS3 رو نديدن كه نظر بگند در اصل اين يك مقايسه ميان نسخه X360 , PC بود.

PRINC OF PERSIA جان دستت درد نكنه خيلي روان و خوب ترجمه كردي .

يادمه بعضيا به Assassin's Creed هم گير مي دادند مي گفتند عرضه شه چرت از آب درمياد:laughing:

Assassin's Creed چرت نبود ولی بعد از چند ساعت بازی ، برات فوق العاده تکراری میشد.

بری بالای منار.
کتک خور نجات بدی.
فال گوش وایسی.
جیب بری کنی.
از دست مامورا تو یه سوراخی قایم شی.
و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or