پیش نمایش I Am Alive | رویای زنده شده

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
I Am Alive
( رویای دوباره زنده دشن)

سازنده: Ubisoft Shanghai

ناشر : Ubisoft

موتور بازی :LEAD

پلتفرم ها : PC/PS3/X360/

تاریخ عرضه :Q1 2012

امروز همانند دیگر روز های افتابی در شهر بزرگ و زیبا شیکاگو است و من هم مشغول انجام وظیفه خود هستم. اسم من ادام است من یک پستچی هستم که به کار خود علاقه دارم و افتخار می کنم. امروز مانند دیگر روز ها عادی عمرم به امید دیدار محبوب خودم الیس از خواب بیدار شده ام تا به دیدار او بروم. ساعت ها سپری شدند و من تا برای ملاقات خود با دوستم لحظه شماری می کنم. تصمیم گرفتم که یک نوشیدنی بخرم . ناگاهان صدای پرندگان توجه ام را به سمت دیگری کشاند . ناگهان صدای عجیبی به گوش رسید گویی زمین در حال دهان بازکردن است و من تنها فردی نسیتم که این زمین ادم خوار تصمیم دارد او را به درون خود بکشد بعد از مدتی تکان ها شدید تر شد متوجه شدم که زمین لرزه ای اتفاق افتاده است و تمام ساختمان های بلند و اسمان خراش را به مرز ویرانی کشانده است . به سمت راستم نگاه می کنم پل ها ویران شده اند به سمت چپ نگاه می کنم برج ها در حال فرو ریختن هستند همه چیز در حال نابود شدن است و من تنها کاری که می توانم انجام دهم تماشا کردن است . ناگهان به یاد دوست دخترم افتادم برای او چه اتفاقی افتاده است ! ایا او هنوز زنده است تا من برای نجات او تلاش کنم ! من تلاشم را می کنم تا حتی اگرهم شده جسد او را پیدا کنم تنها می توانم این را بگویم که من هنوز زنده هستم.

زمانی که می خواهیم از یک IP

جدید حرف بزنیم و بگوییم که چه شرکتی قدرت این امر را دارد که برای خود IP

ها مختلف و متفاوتی داشته باشد ناخواسته به فکر Ubisoft

می افتیم. شرکتی که بهترین بازی ها حال حاظر را با کیفیت ممتاز با المان های جدید برای گیمر ها تهیه می کند و در این راه از افراد ماهر و زبده استفاده می کند . سال 2008 شایعاتی مبنی بر اینکه شرکت Ubisoft

در حال اماده کردن یک بازی جدید و در حقیقت یک IP

جدید است در منابع مختلف پیچیده بود و بعد از مدت کوتاهی شرکت مذکور نام IP

جدید خود را معرفی کرد بازی I Am Alive

عنوانی بود (است) که از المان ها و ویژگی هایی بهره می برد که در کمتر گیمی دیده شده است عناصر اصلی بازی را غذا ، دارو، نزاع های خیابانی تشکیل می دهد. بعد از موفقیت بازی های شرکت یوبی سافت دیگر کمتر گیمری وجود دارد که نام بزرگترین IP
این شرکت یعنی Assassin’s Creed
و شاهزاده ایرانی را نشنیده باشد. موفقیت این دو بازی در پیشرفت شرکت یوبی سافت تاثیرگذاری غیر قابل انکاری داشته است و حالا بعد از مدتی IP
جدیدی برای یوبی به وجود امده است که می تواند در موفقیت و پیشرفت بیشتر یوبی سافت تاثیرگذار باشد.

اشاره شد که بازی در شهر شیکاگو اتفاق می افتد . درست است شهر شیکاگو در این بازی محور اصلی اتفاقات بازی است . زلزله ای 10.3 ریشتری در این شهر رخ داده است و تمامی مناطق قابل سکونت را به ویرانه تبدیل کرده است . در هر منطقه از این شهر خطراتی شما را تهدید خواهد کرد . تهدید ها در این شهر به حدی قابل قبول طراحی شده اند که حس ترس و تنش واقعی به گیمر منتقل می شود. شهر به چند منطقه مختلف تقسیم شده است که هر منطقه برای خود دارای شرایط و قوانینی است که شهروندان این مناطق باید قوانین از خود ساخته شده را رعایت کنند در غیر این صورت با مشکلاتی رو به رو میشنود که در اینده برای انها مشکلات بدتری به همراه خواهد داشت. شخصیت اصلی بازی فردی به نام Adam Collins

است. ادام در این بازی مهمترین هدفی که دنبال می کند نجات دادن دوست دخترش الیس است . در اثر زلزله ای که اتفاق افتاده است این دو از هم جداشده اند و تنها را رسیدن دوباره این دو به هم تلاش ادامبرای رسید به الیس است و بس. در بازی شما دشمنان خاصی نخواهید داشت بلکه دشمن شما در این بازی خود شما هستید تعجب کردید! درست است خودشما می توانید دشمنی سر سخت برای خودتان باشید . رفتار شما است که مردمان دیگر این بازی را به دشمن شما تبدیل می کند پس یکی از محوریت های بازی رفتاری است که شما انجام می دهید اگر در بازی با افراد از راه دوستی وارد شوید انها دوستی شما را می پذیرند و احتمال اینکه در اینده و طول بازی به شما کمک کنند وجود دارد در غیر این صورت اگر با انها رفتاری خسمانه داشته باشید انها شما را به عنوان دشمن خود می شناسند و برای شما در اینده مشکل ساز خواهند شد.

یکی از نکات جالب و درعین حال تقلیدی بازی قابلیت استفاده از ایتم ها محیطی است در بازی های دیگری از شرکت های دیگر هم ما شاهد قابلیت استفاده از ایتم های محیطی بوده ایم و این مورد را نمی توان به عنوان نواوری در این بازی به حساب ارود . البته نباید از استفاده درست این قابلیت در بازی چشم پوشی کرد . فعلا" قابلیت استفاده از سلاح های گرمی که در محیط پیدا می شوند تایید شده است و تا کنون فقط استفاده از وسایل سرد همانند چاقو و چوب دستی برای بازی تایید شده است . استفاده از سلاح های گرم در این بازی نقش محوری و بزرگی می تواند داشته باشد . شما می توانید از فریبکاری هم استفاده کرده و به اهداف خود دست پیدا کنید. در مورد استفاده از سلاح های گرم و تعداد گلوله ها در این بازی محدودیت های زیادی برای استفاده از سلاح وجود دارد و در حدی نیست که بتوان از سلاح های گرم در تمامی مراحل بازی استفاده کرد ولی می توانید سلاح خالی را به سمت افراد دیگر که به عنوان دشمن شما شناخته می شوند نشانه رفته و انها را فریب داد و چنین نشان داد که سلاح دارای گلوله است و در این صورت انها ترسیده و فریب می خورند و شما می توانید به هدف خود دست پیدا کنید.
گیمپلی بازی بر اساس چند المان و عنصر اصلی طراحی شده است . مهمترین این عناصر حل معما و کاوش در بازی است . شما در این بازی باید جستوجو کنید به هر گوشه از شهر که امکان رفتن به انجا وجود دارد بروید تا شاید بتوانید ایتم های حیاطی که غذا، دارو و از همه مهم تر اب است را پیدا کنید . درست است اب ،غذا،دارو در بازی اهمیت خاصی دارند . شما برای اینکه بتوانید زنده بمانید و در بازی پیشرفت کنید به این سه ایتم نیاز دارید مهمترین این ایتم ها اب است . در برخی مناطق کمبود اب وجود دارد و منابع زیر زمینی رو به اتمام است به همین دلیل مردم برای رسیدن به یک قطه اب به هر کاری دست می زنند از دزدی گرفته تا قتل این دو از چیز های عادی برای رسیدن به اب است پس باید مراقب خود باشید تا هنگام درگیری ها و نزاع های عمومی در شرایط و موقعیت نامناسب قرار نگیرید. شما در بازی ازادی عمل دارید می توانید به طور نسبی به تمامی مناطق شهر شیکاگو سفر کنید قابلیت استفاده از نارنجک و سلاح ها گرم سنگین هم برای شما در بازی وجود دارد ولی استفاده از انها خطرات و ریسک ها خود را دارد که خود سیستم بازی ، بازیباز را به عدم استفاده از انها تشویق می کند. در طول بازی عده ای از مردم از شما درخواست کمک می کنند و از شما دارو و اب می خواهند شما می توانید به انها کمک کنید یا اینکه با بی رحمی هرچه تمام خواسته انها را براورده نکنید و انها را به حال خودشان رها کنید. می توانید با دزدی به هدف خود دست پیدا کنید یا اینکه با زور اسلحه و فریب دادن افراد به ایتم مورد نظر خود دست پیدا کنید . شما هستید که بازی را تغییر می دهید می توانید شهر را به میدان نبردی تبدیل کنید یا می توانید این شهر را به مکانی امن تبدیل کنید.

سناریو بازی بسیار غنی است و ادام می تواند از محیط پیرامون خود برای از بین بردن دشمنان استفاده کند . همان طور که اشاره شد گیمر می تواند از عوامل روانی برای رسیدن به خواسته های خود استفاده کند . با ترساند و یا فریب دادن انسان های دیگر می توان به خواسته های خود دست پیدا کرد. ادام می تواند از ایتم هایی که در شهر وجود دارد استفاده کند . ایتم هایی که در بازی بیشتر به کار گرفته می شوند سلاح های مختلف و melee Weapon
هستند I Am Alive
در سیستم گیمپلی خود از المان های موفقی که در بازی های موفق به کارگرفته شده اند استفاده می کند و از این رو این بازی را می توان تقلیدی هرچند کوچک از چندین بازی مختلف دانست . به طور مثال قسمت ازادی عمل بازی را از سری بازی های GTA
در خود جا داده است . ازادی عمل در بازی می توان تاثیرگذاری بالایی داشته باشد . سازندگان تمام سعی خود را کرده اند تا بلانس گیمپلی بازی حفظ شود تا سیستم بازی به بهتر شکل ممکن عمل کند. تاریخ دقیقی برای عرضه این بازی مشخص نشده است.

با تشکر از محمدرضا میرزائی

من هم یادمه خیلی وقت پیش ازش یه تریلر دیدم. اما از اون موقع به بعد دیگه خبری ازش نشد. به نظر بازی خوبی میومد.

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

چرا کسی اینو نمیبینه
دستت درد نکنه. از تریلرش اصلا معلوم نبود قضیه چی به چیه رفیق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or