پیش نمایش کامل Ninja Gaiden II

rezaigi2004

کاربر سایت
5360t4j.jpg
پیش نمایش Ninja Gaiden II​

220px-Tecmo_logo.gif
logo_team-ninja.jpg
logo_game_studios_m.gif

نسل سوم خون بازی

Microsoft Game Studios

این استدیو زیر نظر Microsoft Corp در سال 2002 تاسیس شد و سازنده و ناشر پلتفرم های PC-XBOX-X360 میباشد هم اکنون Bungie Studios و Rare Ltd از زیر مجموعه های اصلی به عنوان استدیو های زیر مجموعه Bioware و Bizarre Creations به عنوان سازنده همکار بازی زیر نظر این استدیو در حال فعالیت هستند.

Team Ninja

این استدیو زیر مجموعه کمپانی بزرگ Tecmo Ltd میباشد و نام آشنای Tomonobu Itagaki رئیس این مجموعه میباشد این استدو در سال 1995 با نام های Sonic Team یا Team Silent پا به عرصه دنیای بازی های ویدیویی گذاشت.اولین بازی این استدو Dead or Alive در سال 1998 بود و در زیمنه بازی های Sonic The Hedgehog و Silent Hill با همان نام قدیم استدیو فعالیت داشتند تا رسید به بازی Ninja Gaiden زیر نظر کمپانی Tecmo

Tecmo

این کمپانی عظیم در سال 1967 در ماه جولای در کشور Japane فعالیت خود را آغاز کرد در کارنامه این کمپانی 300 بازی درخشان از جمله Ninja Gaiden, Dead or Alive, Deception, Monster Rancher, Rygar, Tecmo Super Bowl, Fatal Frame وجود دارد و استدیو Team Ninja زیر مجموع این کمپانی بزرگ میباشد.

mrdoa.jpg

حال به عنوان انحصاری X360 و آغاز دوباره خون بازی در قالب نسل بعد یعنی Ninja Gaiden II میرسیم Team Ninja آغار این بازی را با نام Ninja Gaiden در قالب اولین سری بازی برای کنسول اولیه ماکروسافت XBOX در سال 2004 عرضه کرد و در سال 2005 عنوان Ninja Gaiden Black با حالت آپدیت شده برای همان کنسول انحصاری بعد از آن فقط به فاصله کوتاه چند ماه عنوان Ninja Gaiden Sigma را در عین ناباوری برای کنسول PS3 منتشر کرد حال سپتامبر سال 2007 هست و بازی Ninja Gaiden II با اقتدار برای X360 به طور انحصاری منتشر خواهد شد و واقایع شیرین سال 2004 را رو به همگان تقدیم میکند.عنوان Ninja Gaiden 2 با معرفی ماکروسافت در pre-Tokyo Game Show باز هم عنوان های بزرگ خود را تکمیل کرد و در کنار دو عنوان Halo 3 و Mass Effect همه چیز محیا برای شادمانی فن های این کنسول شد.در نگاه اولیه به تصاویر منتشر شده از بازی تغییرات چندانی به چشم نمی آید اما نکته قابل توجه که هر یک از شما آن را تحسین میکنید نوع شفافیت تصویر و پخش شدن خون در محیط به صورت آزاد و بسیار طبیعی هست که از این مورد در مورد NG2 نمیتوان گذشت به هر حال با توجه به خشن بودن تصاویر انتظار نام باران خون بر ادامه این بازی ضروری دیده میشود!!!

1189533588.jpg

اما ذات هر گیمیری هم اکنون از این بازی انتظارات زیادی دارد و سازنده نیز این انتظارات را با توجه به difficulty (درجه بالای سختی) و نوع گیم پلی مناسب برای سنین بالا و یک بازی تمام عیار آماده میکند یکی از تغییرات در گیم پلی بازی حالت health system میباشد که به صورت اتوماتیک در آمده و بازیکن در بازی به صورت اندک یا آنی بهبودی خود را در پی نبرد به دست می آورد.
تغییر اسای دیگر انتقال محیط بازی از New York به Tokyo میباشد که در تصاویر منتشر شده شاهد این عمل بودیم و این خود نیز میتواند تجربه جدید برای هر گیمر باشد که سری های قبلی این بازی را تجربه کرده است با تمام این صحبت ها از سوی ماکروسافت با خبر شدیم بازی حالت stage select نیز خواهد داشت و به احتمال قوی شهر New York نیز جز گروه بازی خواهد شد و اما در مورد Tokyo و حومه بازی حضور رودخانه های خروشان با توجه به تم بازی وجود خواهد داشت و خود را برای جهش خون برای پاک شدن با آب آماده کنید!

1189533513.jpg

وجود سیستم جدید finishing blows در بازی تایید شده که پس از انجام مبارزات طولانی امکان کشتار سریع اکشن به صورت Slow با افکت های خاص را میدهد و بازی از دو بخش کلی land و water-based action تشکیل شده و مبارزات شما یا بر روی خشکی و یا درون آب انجام میشود.
در مورد اسلحه ها برای Ryu Hayabusa هم اکنون اعلام شده وجود چنگک و خنجر بر وی دستان و وجود تیغ های برنده خاص از جمله اسلحه های مبارزه تایید شده میباشد برای استفاده و نمایش هر یک از این وسیله ها از تکنیک blood effects اختصاصی استفاده میشود که هر یک عملی را برای پاشش خون در محیط ایجاد میکند همچنین طبق آخرین اطلاعات دریافتی باز دارای بخش جدید از نوع Master Ninja Tournament میباشد و شما میتوانید میزان Karma scores خود را در Xbox Live برای نشانه حضور و قدرت آپلود کنید عنوان Ninja Gaiden 2 برای سال 2008 تایین شده است و به احتمال زیاد تا اواسط آن را به هیچ وجه نمیتوان انتظار داشت.

ناشر : Microsoft - Tecmo
سازنده : Team Ninja
پلتفرم : انحصاری برای Xbox 360
زمان عرضه : نامشخص سال 2008

موفق باشد​

آخرین ویرایش:
رضا جون ممنون !
قوق العاده بود پسر :love:
من دارم واسه اومدن این بازی لحطه شماری میکنم !

پ.ن : احیانا این عکس امصات رو از حایی برنداشتی :biggrin1: (نه اینکه این عکس رو خودم ساختم و فقط من دارم ! :p )

رضا جون ممنون !
قوق العاده بود پسر :love:
من دارم واسه اومدن این بازی لحطه شماری میکنم !

پ.ن : احیانا این عکس امصات رو از حایی برنداشتی :biggrin1: (نه اینکه این عکس رو خودم ساختم و فقط من دارم ! :p )

ممنون

عکس لوگو تایید شده نهایی بازی سردر وردی بازی در سایت xbox.com

از این به بعد هر نوع پیش نمایش، مطالب کوتاه، توضیحی خارج از خبر در مورد بازی ای که هنوز ریلیز نشده باید در انجمن "معرفی بازی ها" نوشته بشه.
اسم این انجمن شده معرفی بازی های کامپیوتری یعنی تمامی پلتفورم ها رو شامل می شه و دیگه مخص PC نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or