پیش نمایش بازی Condemned 2 : Bloodshot

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
مرگ هیچ وقت نمیمیرد !!!

condemned-2-bloodshot-20070709005839622-000.jpg

بازی Condemned: Criminal Origins یکی از بازیهای مورد علاقه ی اغلب گیمر ها در کنسول XBOX 360 بود . Condemned یک بازی خشونت امیز با داستانی جذاب و موجوداتی خیالی بود ...
دنباله ی این بازی قرار هست پس از مدتی نسبتا طولانی برای دو کنسول نسل جدید یعنی XBOX 360 و PS3 عرضه شود .

تقریبا داستان بازی Condemned 2 محفوظ مانده است و کمتر کسی از داستان این بازی اطلاع دارد اما ما میدانیم که رسیدگی کننده ی سری جنایت های قبلی یعنی Ethan Thomas برگشته است تا ناپدید شدن دوست و شریک سابق خود را رسیدگی کند .

مشخص است که Ethan دیگر به یک فرد ماهر و زبده تبدیل شده است . او در خیابانهای شهر در حال جستجو برای یک مبارزه میباشد تا این بازی را پایان دهد ... !!!

مشخص است که او مضطرب است اما چرا ... !
گویا اینکه کسی در تغیب اوست . کسی که یک قاتل روانی و زنجیره ای است . به نظر میرسد که این تصمیم نیروهای پلیس نبوده است . پس چه کسی ...

در واقع داستان از جایی شروع میشود که شما یک اوره ی بی خانمان هستید که مردم را به مبارزه دعوت میکنید .
Condemned نشان دهنده ی یک دنیای بی قانون و فاسد است . خیلی از مردم از خود میپرسند که ایا Ethan توانایی استقرائی را دارد یا او میتواند که تبهکاران را از این شهر پاک سازی کند !
به همین دلایل است که نیروی پلیس به برگشتن او احتیاج دارد .

متاسفانه اطلاعات بیشتری از داستان این بازی در دست نیست . این اطلاعاتی هم که عنوان شده است بسیار مبهم است . در اینده ی نه چندان دور اطلاعاتی بیشتر از داستان بازی را در اختیار شما قرار خواهیم داد .

condemned-2-bloodshot-20070604044933267-000.jpg

نسخه ی اول بازی را به یاد بیاورید ... .

در نسخه ی دوم بازی مانند نسخه اول سلاح های گرم یا سلاح های سرد اما نیرومند وجود دارد .
بسیاری از گیمرها در هنگام عرضه نسخه اول این بازی انتقاد کرده بودند که چرا سیستم مبارزه ای این بازی تا این حد خسته و کسل کننده است و چرا استفاده از سلاح های گرم در این بازی به ندرت پیش می امد ... !
شرکت سازنده ی این بازی یعنی Monolith در پاسخ به این انتقاد ها عنوان کرده است که سیستم مبارزه در Condemned 2 گسترش یافته است و استفاده از سلاح ها ( اعم از سلاح های سرد و گرم ) بهبود یافته است و شخص را کاملا درگیر بازی میکند .

condemned-2-04-m.jpg

ترکیب های دفاعی و تهاجمی بسیاری برای این بازی طراحی شده است . نواوریهای زیادی در این زمینه ایجاد شده است . برای مثال بسته به اضطراب شما برای مقابله با یک فرد دستور کار حمله ی شما تغییر میکند !!!

میتوانید در بازی خودتان را به انواع اسلحه ها مسلح بکنید . این امکانات نه تنها از نسخه ی اول بازی کمتر شده است بلکه بیشتر هم شده است و ارتقا زیادی یافته است .

condemned-2-bloodshot-inside.jpg

نسخه اول بازی در زمینه انگشت نگاری از اثار جرم و یا عکس گرفتن از انها بسیار عالی عمل کرد اما بهتر است بدانید که سازنده ی این بازی قول داده است که در Condemned 2 از تکنیک های بیشتری در این زمینه استفاده کند .

ما امیدواریم بازی Condemned 2 مانند بازی Manhunt 2 از مشکلاتی که دارد رنج نبرد . برای مثال شما در بازی Manhunt 2 از ابتدا تا انتها باید به دنبال جنایت کارها بروید و انها را ازبین ببرید گاهی اوقات هم مردم را به قتل میرسانید !!

condemned-2-05-m.jpg

این بازی قرار هست در سال 2008 برای دو کنسول XBOX 360 و PS3 عرضه شود . شرکت سازنده ی این بازی Monolith میباشد و ناشر ان Sega است .

به هر حال همه ی ما امیدوار هستیم که اطلاعات بیشتری از این بازی جذاب منتشر شود . منتظر باشید ...

او برگشته است تا با کارهای پست و هیجان انگیز عده ای را به کام مرگ بفرستد !!!

دستت درد نکنه. بسیار عالی بود.
این امکانات نه تنها از نسخه ی اول بازی کمتر شده است بلکه بیشتر هم شده است
اینجاش من قوزفیش شدم! البته شوخی میکنم. منظورت مشخصه و اشتباه تایپی شده.

یکی از بازیهائیه که من نسخه اولشو بازی نکردم ولی هر موقع وقت شد میرم سراغش.
بازم ممنون.

:biggrin1: عالی و مفید بود و هست. خسته نباشی مهدی جــــــــــــــــــون :love:.

ممنون فریدون جان :biggrin1: .

دستت درد نکنه. بسیار عالی بود.

اینجاش من قوزفیش شدم! البته شوخی میکنم. منظورت مشخصه و اشتباه تایپی شده.

یکی از بازیهائیه که من نسخه اولشو بازی نکردم ولی هر موقع وقت شد میرم سراغش.
بازم ممنون.

:biggrin1:
حمید جان شرمنده ...

دوستان یه نکته هست که باید بگم :
دکمه تشکر برای این توی فوروم وجود داره که وقتی کسی پست نویسنده رو مفید میدونه و میخواد تشکری از نویسنده بکنه روی اون کلیک کنه. یعنی عباراتی مثل "عالی بود" و "خسته نباشی" و ... توی همون تشکر خلاصه میشه.
در هر صورت با توجه به حرفهایی که زدم از این به بعد پستهای به این صورت پاک میشن. اگه از نویسنده خبر میخواین قدردانی کنین بهترین کار زدن دکمه تشکر هست و اگه خیلی مهمه که چیزی بگین توی پیغام خصوصی بگین.

آخرین ویرایش:
عکسایی که گذاشتی تو پیش نمایش کیفیتشون پایین بود:confused:.ولی دستت درد نکنه.:love:
من که جرات نداشتم به جلد CONDEMNED نگاه کنم;).چه برسه به این که بخام قسمت بعدش که وحشتناک تر رو بازی کنم.:-"(شاید هم بازی کردم.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or