پیش فروش Cyberpunk 2077 رکورد GTA V را شکست

rahyarpaul

کاربر سایت
بالاخره cd project red دل خود را به دریا زد و عنوان cyberpunk را بعد از گذشت 8 سال از معرفی، عرضه کرد.پیش فروش این عنوان از مرز 8 میلیون گذشت که با این میزان، از پیش فروش 7 میلیونی gta v عبور کرد.
در روز عرضه به رکورد 1,143,961 بازیباز همزمان دست یافت.که این میزان در ویچر 3 حدود 90 هزار نفر بود.
2020-12-10_14-14-48.jpg

درآمد پیش از عرضه بازی به بیش از 500 میلیون دلار میرسد که این میزان در بازی gta v برای پیش فروش و فروش روز اول به 800 میلیون دلار میرسد
cdpr رقمی حدود 135 میلیون دلار تا سپتامبر 2020 هزینه کرده است البته فارغ از هزینه تبلیغات، پس چیزی که مشخص است باید این استودیوی لهستانی راضی باشد.
هم اکنوان این عنوان برای PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S , Stadia موجود میباشد و آپدیتهای کنسولهای نسل نهمی سال آینده عرضه میشود.
در حال حاضر این عنوان بیشترین بازیباز همزمان را در استیم به خود اختصاص داده است.

2020-12-10_14-35-32.jpg

پیش فروش این بازی بر روی pc رکورد جدیدی به ثبت رسانده است و توانسته است از فروش روز اول world of warcraft: shadowlands به میزان 3.7 میلیون عبور کند
بدین ترتیب رکورد بیشترین پیش فروش تاریخ عناوین pc هم اکنون با 4.72 میلیون در اختیار pc می باشد و پیش فروش سایر پلتفرما 3.28 میلیون نسخه بوده است.
2020-12-10_23-02-24.jpg

آخرین ویرایش:
بالاخره cd project red دل خود را به دریا زد و عنوان cyberpunk را بعد از گذشت 8 سال از معرفی، عرضه کرد.پیش فروش این عنوان از مرز 8 میلیون گذشت که با این میزان، از پیش فروش 7 میلیونی gta v عبور کرد.
در روز عرضه به رکورد 1,143,961 بازیباز همزمان دست یافت.که این میزان در ویچر 3 حدود 90 هزار نفر بود.
View attachment 185570

درآمد پیش از عرضه بازی به بیش از 500 میلیون دلار میرسد که این میزان در بازی gta v برای پیش فروش و فروش روز اول به 800 میلیون دلار میرسد
cdpr رقمی حدود 135 میلیون دلار تا سپتامبر 2020 هزینه کرده است البته فارغ از هزینه تبلیغات، پس چیزی که مشخص است باید این استودیوی لهستانی راضی باشد.
هم اکنوان این عنوان برای PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S , Stadia موجود میباشد و آپدیتهای کنسولهای نسل نهمی سال آینده عرضه میشود.
در حال حاضر این عنوان بیشترین بازیباز همزمان را در استیم به خود اختصاص داده است.

View attachment 185571
البته ۷ میلیون پری اردر فقط روی ۲ پلتفرم?
نه ۹ پلتفرم

بیراه نباشه اگه بگیم انتظار و هایپی که برای سایبرپانک وجود داره اگه بیشتر از gta v نباشه ، کمتر نیست و امارو ارقام فروش اولیه این قضیه رو نشون میده. منتها موفقیتی که gta v درطول این سالها کسب کرده ( سودده ترین اثر سرگرمی تاریخ! با فروش بیش از ١٢٠م نسخه ) نتنها برای cdrp بنظر غیرقابل دسترسه بلکه حتی برای راک استار هم تکرار این موفقیت بعید بنظر میرسه.

8 سال بازی رو بسازی و هایپ کنی اگر این نمیشد تعجب اور بود :D به نظرم جا داشت بیشترم بفروشه حتی توی روز اول خیلیا مثل من کنسل کردن بعد تاخییرها ، عدد کمی هم نبودن.

• Like
Reactions: VEGETAR
2020-12-10_23-02-24.jpg

پیش فروش این بازی بر روی pc به میزان 59 درصد بوده یعنی 4.72 میلیون. که رکورد هفته گدشته بزرگترین پیش فروش و فروش روز اول pc را شکست.
Cyberpunk 2077 Had 8 Million Pre-Orders, 59% of Which Were on PC (Biggest PC Launch Ever)

این رکورد توسط world of wardcraft که به تازگی و در انتهای اکتبر امسال عرضه شده بود با 3.7 میلیون شکسته شده بود .هفته گذشته بلیزارد از این رخداد این اتفاق خبر داده بود ولی حالا با 4.72 میلیون پیش فروش نه فروش روز اول،این رکورد شکسته شد.

WoW Shadowlands Becomes Fast-Selling PC Game of All Time

چی بگم،فروش اصلی رو pc بوده و سایر پلتفرما = 8 تا پلتفرم (خیلی این 8 تا باحاله،استیدیا که همون pc هست و کنسولای نسل نهمی هم تو بهترین حالت به 3-4 میلیون رسیدن و دو تا هم که میان نسلی هستن،واقعا چیزی نمیشه گفت) ،به pc نرسیدن. شاید برا زدن این رکورد این سری راک استار باید بجا پورت بهتر بره سراغ ریلیز pc
در محبوبیت پورتای pc راک استار. همین الان تست کنید ببینید 60 فریم رو ،رو gta iv میبینید اونموقع هم تاخیر میزد برا پورت بهتر.
=))=))

آخرین ویرایش:
سلام

راک استار استودیو پخته و با تجربه ایه، برای همین اشتباه CDPR رو نکرد و نخواست برای این نسل زورکی هم شده بازی رو ساپورت کنه تا فروش بالاتری داشته باشه، بیخیال این نسل شد و به نظر طوری برنامه ریزی کرده که بازی در زمان مناسب (یک یا دوسال دیگه) معرفی بشه.

اینطوری راحت بازی رو برای نسل آینده بدون محدودیت و دردسر بین نسلی منتشر میکنه، اما CDPR این کارو نکرد و با انتشار زود هنگام و کوچ نکردن به نسل بعد ضربه ی بزرگی به خودش زد، و در کنار این اشتباه مهندسی نقدها رو انجام داد که مصداق گول زدن مشتری و استفاده از یک سیاست کثیفه...

و اگه یادتون باشه سر بازی DS کوجیما و نقدهاش چه چیزها که نگفتن همین کاربرها! که اگر هر کمپانی دیگه ای به غیر از CDPR بود الان همه شعار اعدام باید گردد میدادند! اصلا هیچ جای دفاعی نداره این حرکت!

به هر حال امیدوارم دیگه این اتفاق نه برای این کمپانی بلکه هیچ کمپانی دیگه ای نیافته، و بازی های بزرگ اینچنینی سر موقع و کامل منتشر بشن.

آخرین ویرایش:
سلام

راک استار استودیو پخته و با تجربه ایه، برای همین اشتباه CDPR رو نکرد و نخواست برای این نسل زورکی هم شده بازی رو ساپورت کنه تا فروش بالاتری داشته باشه، بیخیال این نسل شد و به نظر طوری برنامه ریزی کرده که بازی در زمان مناسب (یک یا دوسال دیگه) معرفی بشه.

اینطوری راحت بازی رو برای نسل آینده بدون محدودیت و دردسر بین نسلی منتشر میکنه، اما CDPR این کارو نکرد و با انتشار زود هنگام و کوچ نکردن به نسل بعد ضربه ی بزرگی به خودش زد، و در کنار این اشتباه مهندسی نقدها رو انجام داد که مصداق گول زدن مشتری و استفاده از یک سیاست کثیفه...

و اگه یادتون باشه سر بازی DS کوجیما و نقدهاش چه چیزها که نگفتن همین کاربرها! که اگر هر کمپانی دیگه ای به غیر از CDPR بود الان همه شعار اعدام باید گردد میدادند! اصلا هیچ جای دفاعی نداره این حرکت!

به هر حال امیدوارم دیگه این اتفاق نه برای این کمپانی بلکه هیچ کمپانی دیگه ای نیافته، و بازی های بزرگ اینچنینی سر موقع و کامل منتشر بشن.
درود بر تو امید :دی چطوری پسر؟ :x

ببین این حرف که CDPR باید قید این نسلو میزد و این حرفا خیلی وقته گفته میشه و من به شخصه قبول ندارم. بازی استارت ساختش (به طور جدی) از 2015 و بعد Witcher 3 و DLC هاش خورده. یعنی تقریبا اوایل نسل بوده. بازی بیس هم برای این نسل ساخته شده و جدای این سعی کرده حد الامکان از قدرت High End Pc ها استفاده کنه.
بازی رلیز دیت اولیه ـش اپریل پارسال بود. یعنی 6-7 ماه قبل شروع نسل جدید. واقعا بازی بیسش نسل 8ییه نه نسل 9ی
مشکل اصلی بازی اینه که بازی بسیار وسیعه و کار ساختش طول کشیده (لازم به ذکر نیست که رفع مشکلات یک بازی اکشن rpg اینقدر وسیع چند برابر بقیه بازی ها و سبک ها سخت تره). فشار کرونا و تاثیرش به کنار، فشار کاربران و سهام داران هم بوده و اینا مجبور شدن بازیو سریعتر بدن. حالا همین باعث شده بازی خیلی پرفورمنسش ناجور باشه. و صد در صد این مشکلات با پچ ها رفع میشه. همین نسخه ابتدایی و pre patch رو ببین. و پچ 1.04 رو ببین روی کنسولا. بشدت فرق کرده. و این تازه اولشه. 2 ماه دیگه بازی بنظرم خیلی عالی میشه.

این جریان توی مقیاس خیلی کمتر سر Witcher 3 رخ داد. اصلا همین دیروز پریروز یک ویدیو توی یوتوب دیدم نسخه اولیه با پچ دی وان و 1.03 و 1.04 شو کنار هم مقایسه میکرد و واقعا همین خیلی زیاد تغییر کرده بود. جدای اون یک چک کردم بازی از پچ 1.08 به 1.10 واقعا به یک حد خیلی مناسبی پرفورمنس و باگ رسید. سر ویچر 2 هم همین بوده. لانچ خیلی پرفکتی نداشتن ولی خب اوکی شده.

نمیخوام از CDPR دفاع کنم. شدیدا کارشون بد بوده و باید بدون ترس همون سپتامبر بازیو تا اوایل 2021 تاخیر میزدن. خودمم شدیدا ناراحتم و یک حس Heart break یی دارم که بازی که این همه سال منتظرش بودم و قول شنیدم که روی کنسولم عالی اجرا میشه اینجوری لانچ شده! و برای منی که بخاطر مسائلم شاید تا 1-2 سال اینده نتونم برم سراق نسل بعد این خیلی عذاب آوره...
ولی در کل عملکرد CDPR هم جوری نبوده که اینقدر لایق ترول و این جو منفی الان باشه... به هر حال اگر این دو هفته اخیر رو فاکتور بگیریم، این 10 سال گذاشته هر چی از این استدیو دیدم، بیشتر باعث شده که بهشون اعتماد کنم و مطمئنم تو 1-2 ماه اینده اوضاع خیلی بهتر میشه (هرچند شدیدا معتقدم برای بهبود این وضع قطعا کاری میکنن. مثلا اکسپنشنی رایگان میدن یا ...)

درود بر تو امید :D چطوری پسر؟ :x

ببین این حرف که CDPR باید قید این نسلو میزد و این حرفا خیلی وقته گفته میشه و من به شخصه قبول ندارم. بازی استارت ساختش (به طور جدی) از 2015 و بعد Witcher 3 و DLC هاش خورده. یعنی تقریبا اوایل نسل بوده. بازی بیس هم برای این نسل ساخته شده و جدای این سعی کرده حد الامکان از قدرت High End Pc ها استفاده کنه.
بازی رلیز دیت اولیه ـش اپریل پارسال بود. یعنی 6-7 ماه قبل شروع نسل جدید. واقعا بازی بیسش نسل 8ییه نه نسل 9ی
مشکل اصلی بازی اینه که بازی بسیار وسیعه و کار ساختش طول کشیده (لازم به ذکر نیست که رفع مشکلات یک بازی اکشن rpg اینقدر وسیع چند برابر بقیه بازی ها و سبک ها سخت تره). فشار کرونا و تاثیرش به کنار، فشار کاربران و سهام داران هم بوده و اینا مجبور شدن بازیو سریعتر بدن. حالا همین باعث شده بازی خیلی پرفورمنسش ناجور باشه. و صد در صد این مشکلات با پچ ها رفع میشه. همین نسخه ابتدایی و pre patch رو ببین. و پچ 1.04 رو ببین روی کنسولا. بشدت فرق کرده. و این تازه اولشه. 2 ماه دیگه بازی بنظرم خیلی عالی میشه.

این جریان توی مقیاس خیلی کمتر سر Witcher 3 رخ داد. اصلا همین دیروز پریروز یک ویدیو توی یوتوب دیدم نسخه اولیه با پچ دی وان و 1.03 و 1.04 شو کنار هم مقایسه میکرد و واقعا همین خیلی زیاد تغییر کرده بود. جدای اون یک چک کردم بازی از پچ 1.08 به 1.10 واقعا به یک حد خیلی مناسبی پرفورمنس و باگ رسید. سر ویچر 2 هم همین بوده. لانچ خیلی پرفکتی نداشتن ولی خب اوکی شده.

نمیخوام از CDPR دفاع کنم. شدیدا کارشون بد بوده و باید بدون ترس همون سپتامبر بازیو تا اوایل 2021 تاخیر میزدن. خودمم شدیدا ناراحتم و یک حس Heart break یی دارم که بازی که این همه سال منتظرش بودم و قول شنیدم که روی کنسولم عالی اجرا میشه اینجوری لانچ شده! و برای منی که بخاطر مسائلم شاید تا 1-2 سال اینده نتونم برم سراق نسل بعد این خیلی عذاب آوره...
ولی در کل عملکرد CDPR هم جوری نبوده که اینقدر لایق ترول و این جو منفی الان باشه... به هر حال اگر این دو هفته اخیر رو فاکتور بگیریم، این 10 سال گذاشته هر چی از این استدیو دیدم، بیشتر باعث شده که بهشون اعتماد کنم و مطمئنم تو 1-2 ماه اینده اوضاع خیلی بهتر میشه (هرچند شدیدا معتقدم برای بهبود این وضع قطعا کاری میکنن. مثلا اکسپنشنی رایگان میدن یا ...)

سلام به عارف عزیز :دی شکر خدا مرسی :x

من متوجه ام که فشار سرمایه گذار و غیره هم تو کار بوده، ولی این قضیه برنامه ریزی نمره ها هیچ جوره قابل دفاع نیست و به نظرم حجم ترول و جو منفی الان کامل مناسب شرایطه، و اینم مشخصه که بازی در آینده با پچ ها کامل خواهد شد، و خودمم حتما اگر خدا بخواد در آینده رو کنسول جدید دوست دارم بازیش کنم چون اتمسفر بازیش واقعاً قابل تحسینه، ولی افسوس که بازی اینطوری نیمه کاره بازی منتشر شد، ای کاش بجای این تایمی که صرف معذرت خواهی و این که در آینده با پچ بازی درست میشه صبر کنید و دستکاری کردن نمره ها، یه تاخیر حداقل یکساله مینداختن در انتشار بازی تا همه چی کامل بشه، فکر نکنم اتفاقی هم میافتد و سود لازمه رو میکردن، این اتفاق ها نمیافتاد و کل اینترنت میشد تحسین از بازی بدون حاشیه

در مورد کنسول های نسل هشتم باید بگم به نظر نمیاد این بازی هیچ رقمه با پچ هم به نسل هشت بیاد! اگر قرار بود بیاد باید تریلر و گیم پلی های اجرا شده روی این کنسول هارو نمایش میدادن، نه اینکه بازی رو روی کامپیوتر خوب و بالاتر از حد معمول به نمایش بزارن، و پایه کارشون بشه اون دسته از گیمرها، این درست نیست، امیدوارم به هر حال هر چی هست فشار سرمایه گذار یا... این تجربه بشه برای همه استدیوها و بازی سازها، مخصوصاً ناشرها و سرمایه گذارها که به استدیوها فرصت بدن بازی رو کامل پولیش شده منتشر کنن تا شاهد همچین اتفاقاتی نباشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or