پیش فروش باندل های Watch Dogs و DriveClub برای PS4 متوقف شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
20130905_driveclub.jpg

با توجه به اینکه بازیهای Watch Dogs و DriveClub تاخیر خوردند و قرار است بهار 2014 منتشر شوند ،پیش فروش باندل های این دو بازی برای PS4 کنسل شد.

خرده فروشی various Kotaku readers have informed the site درخواست لغو پیش فروش این دو بازی را کرده است و قرار است شروع مجدد پیش فروش این دو باندل در تاریخ 25 اکتبر باشد.نکته جالب این است که تنها باندل های PS4 این دو بازی دچار این مشکل شده اند و این موضوع برای Xbox one اینگونه نیست و باندل Watch Dogs کنسول X1 کماکان در حال فروش است.

با توجه به کم بودن تعداد لانچ های کنسول PS4 آیا به نظر شما این موضوع لطمه ای به فروش این کنسول در آغاز این نسل می زند؟نظر شما چیست؟

Vg247

شاید بخوان روی بازی بیشتر کار کنن که نسخه PS4 از X1 بهتر باشه

این دومین باره که درایو کلاب رو جزو بازی های XBOX One میدونید و هنوز مثل اینکه فکر میکنید این بازی مال XBOX ONE ــه!

- - -ویرایش - - -

خبر هم اشتباه ترجمه شده! متوقف نشده، بلکه اونایی که سفارش داده بودن، کنسل شده پیش خریدشون!

این دومین باره که درایو کلاب رو جزو بازی های XBOX One میدونید و هنوز مثل اینکه فکر میکنید این بازی مال XBOX ONE ــه!

- - -ویرایش - - -

خبر هم اشتباه ترجمه شده! متوقف نشده، بلکه اونایی که سفارش داده بودن، کنسل شده پیش خریدشون!
كنسل نشده.
With the news that Ubisoft has delayed the release of the highly-anticipated title Watch Dogs until next year, GameStop is contacting customers who had reserved PlayStation 4 and Xbox One bundles featuring the game. Customers can elect to keep their current bundle orders and their consoles will ship as scheduled with the game shipping separately once it is available or customers can choose another bundle to replace their current order. Customers should also note that there may be a difference in the price if selecting another bundle and that all reserved orders will be charged upon shipment

نمی دونم چرا بی اختیار یاد شروع نسل هفتم افتادم!;-)یادش بخیر شایعه شده بود انجین آنریل با x360 هماهنگ نیست و ب مشکل خورده و برا همین Too human تاخیر خورد برا 2007از اونور از سخت افزار قدر ps3 می گفتن!بدش بازیا بودن ک ب لطف انجین آنریل کرور کرور خود بخود انحصار زمانی میشدن:-)خدا این نسل رو ختم بخیر کنه

نمی دونم چرا بی اختیار یاد شروع نسل هفتم افتادم!;-)یادش بخیر شایعه شده بود انجین آنریل با x360 هماهنگ نیست و ب مشکل خورده و برا همین Too human تاخیر خورد برا 2007از اونور از سخت افزار قدر ps3 می گفتن!بدش بازیا بودن ک ب لطف انجین آنریل کرور کرور خود بخود انحصار زمانی میشدن:-)خدا این نسل رو ختم بخیر کنه

زمان همه چیزو مشخص میکنه...

آخرین ویرایش:
با توجه به کم بودن تعداد لانچ های کنسول PS4 آیا به نظر شما این موضوع لطمه ای به فروش این کنسول در آغاز این نسل می زند؟نظر شما چیست؟
سونی شکست میخوره و ورشکست میشه8-|

من نه فن Sonyــم نه فن Micro

دوست گرامی قانون اینه که کسی که خبر رو ترجمه می کنه، چیزی که باب میلش هست یا نیست رو وارد خبر نکنه.
این مورد رو قبلا هم انجام داده بودید که دعوا شده بود

من نه فن Sonyــم نه فن Micro

دوست گرامی قانون اینه که کسی که خبر رو ترجمه می کنه، چیزی که باب میلش هست یا نیست رو وارد خبر نکنه.
این مورد رو قبلا هم انجام داده بودید که دعوا شده بود

حالا چی شده که روی این خبر که مال قرن بوقه زوم کرده اید؟:d الکی الکی این تاپیک رو دوباره زنده کردید:dضمنا من خبر طوری میذارم که حواشی داشته باشه چه واسه XO و چه PS4 :d کلا همیشه دور بر اینطور خبرها هستم:d

حالا چی شده که روی این خبر که مال قرن بوقه زوم کرده اید؟:d الکی الکی این تاپیک رو دوباره زنده کردید:dضمنا من خبر طوری میذارم که حواشی داشته باشه چه واسه XO و چه PS4 :d کلا همیشه دور بر اینطور خبرها هستم:d
نه زوم نکردم که :d کلا باعث دعوا میشه مثل تایپیک قبل و باعث بن شدن افراد میشه چون عادیه بحث ایجاد شدن.
;)
به غیر از نقل قول های مستقیم، می‌توانید برای مقدمه و پایان خبر، برداشت خود از خبر را بنویسید. ولی این کار باید به درستی صورت گیرد و اصل امانت داری در انتقال خبر حفظ شود.
مرسی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or