شایعه پیش خریدDiablo III xbox360 در خرده فروشی انگلیسی

hosein me

کاربر سایت
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید
در یک خرده فروشی در بریتانیا علاوه بر نسخه ps3 نسخه xbox360 باز یDIABLOIII را برای پیش خرید قرار داده
اطالاعات بیشتر در خود سایت

diablo-3-xbox-360-listing.jpg

منبع

من شون وقته دارم میگم هی دوستان میگن منبعت کو!:دی خیلی تابلو بود از اول که بازی برای دو پلتفرم اصلی میاد و صرفا به این دلیل اسمی از نسخه 360 یا NX صحبتی نشد که مایکرو نمیخواد. به این معنی که یا تو کنفرانسش اشاره میشه به این موضوع (که بعیده) یا اینکه چون میخواد کنسول بعدیش در سکوت خبری محض باشه اجازه نداده کسی حرفی بزنه.

در کل خبر بینهایت خوبی هست. البته به شرطی که کراس پلتفرم باشه. اینجوری یه کمپین راه میندازیم حال این 360 ای هارو میگیریم!:دی البته درستش این بود که رو PC بازی میکردیم و کلا دهن مهن این کنسول بازای نوب رو سرویس میکردیم اما از انجایی که نسخه PC به ماه میدل فینگر داده چاره دیگه ای نداریم!:دی

خوب دیگه این خبر با تاییدش فرقی نمی کرد در واقع اینم به لیست اضافه کنیم. دیابلو 3 با حالت افلاین lol :d

دقیقا با این وضعیتی که سر نسخه pcپیش امد و لون همه لگ و مشکل سرورهای بازی حداقل می تونیم یک در سیر نسخه افلاین بازی کنیم

تمام لذت بازی به قسمت آنلاینشه :d
اون که صد البته ولی سرور های pc که تعریفی نداره من از دوستای که بازی میکرن پرسیدم خودمم دیدم چجوریه حلا خدا کنه سرور های 360 خوب باشه اخه این اواخر سرور های اینجاستیس ترکونده بود حتی با ایرانی ها هم نمیشُد بازی کنی:d
ولی من حاضرم بخاطر انلاینش دوباره گلد بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or