پیش خرید Fallout 4 با پرداخت 2000 عدد درب بطری!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
fallout_fan_caps_2-600x337.jpg

یک فن پروپاقرص Fallout کاری غیرمنتظره و غیرعادی انجام داده است. او با فرستادن بیش از 2000 عدد درب بطری برای سازندگان بازی، خواستار رزرو و پیش خرید یک نسخه از بازی شده است!

در نامه ای که او همراه با درب ها فرستاده، اشاره کرده که جمع آوری این درب ها 7.5 سال به طول انجامیده است. شایان ذکر است که درب بطری در سری بازی های Fallout، حکم پول را دارند و این شخص با پرداخت پول رایج در بازی، خواستار پیش خرید آن شده است!

وزن این بسته چیزی حدود 5 کیلوگرم بوده است.

نامه همراه با بسته:

دمش گرررم:d، آدم اگه میخواد فن یه عنوانی هم باشه باید اینشکلی باشه، کارش جالب بود، خوشم اومد:d، من بودم یه نسخه ی کامل با تمام مخلفاتش بهش میدادم:d

یادم مییاد طرف یک مد برای اسکایریم به اون خوبی ساخت درخواستش این بود بره تو شرکتشون کار کنه قبول نکردن حالا این طرف خیلی دلش خوشه میخواد با در نوشابه نسخه ای از بازی رو بگیره:|

یادم مییاد طرف یک مد برای اسکایریم به اون خوبی ساخت درخواستش این بود بره تو شرکتشون کار کنه قبول نکردن حالا این طرف خیلی دلش خوشه میخواد با در نوشابه نسخه ای از بازی رو بگیره:|
Bethesda تو فرومش برا هر کس که یه Artwork درپیت از اسکایریم می‌کشید بازی مجانی‌ میداد.پتانسیل این کار هارو داره .حالا این رو به این آهن فروشی ها بفروشن یه بیست سی‌ دلاری می‌شه.:d

الان فکر کردم دیدم در نوشابه هم واسه ما کاربرد داشت اونم تو زنگ های مثلن تفریح تو دوره راهنمایی تو حیاط 300 نفر دنبالش بودیم و کلن مدرسه میشد زمین دینستی وریورس دنبالش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or