پیش خرید بازی

mehdi keshvari

کاربر سایت
سلام
من 2 عدد دایی دارم یکی در آمریکا و دیگری در سوئیس چطوری باید اونجا برام بازی رو پیش خرید کنند . شما کدوم یکی رو توصیه میکنید آمریکا یا سوئیس ؟
لطفا کمک .
من میخوام بدم god of war هارو برام پیش خرید کنن.

سلام
من 2 عدد دایی دارم یکی در آمریکا و دیگری در سوئیس چطوری باید اونجا برام بازی رو پیش خرید کنند . شما کدوم یکی رو توصیه میکنید آمریکا یا سوئیس ؟
لطفا کمک .
من میخوام بدم god of war هارو برام پیش خرید کنن.
سلام.
دوست عزیز این رو از من بشنو , آمریکا در همه ی مسائل از بقیه کشور ها بهتره ! به نظر من اگر بازی رو میخوای از کشور های خارجی بخری , حتما از آمریکا بگیر

به نظر من صبر كني از همين تهران خودمون بگيري بهتره...
چون احتمال داره مثل كيلزون يه ماه قبل از انتشارش بياد.اونوقت همه ميگيرنش غير از تو :biggrin1:
بعد بايد بشيني گريه كني...:((

سلام داش مهدی گل .......... مهدی تو اينهمه فک و فاميل داشتی و رو نميکردی !! :biggrin1:

مهدی من کلی فک و فاميل دارم خارج از کشور ....... ولی به تجربه بهم ثابت شده که از تهران گرفتن از هر جهت بهتره ..... چرا ؟؟
چون تا بسته رو به فاميلتون بدن و فاميلتون بره پست و پست کنه و کلی طول ميکشه تا برسه تهران تازه هزينه پستشم بالاست ....... در آخر از همه اينو هم اضافه ميکنم که " اگه سالم برسه "
حالا گرفتی چی ميگم داش مهدی
فقط چيزايی ارزش داره که تفاوت قيمتشون زياد باشه يا اينکه تو ايران سخت گير بياد .
بازم سؤال داشتی بپرس

اینم در نظر بگیر که عمراً دستت برسه! چون ارشاد بسته رو باز میکنه میبینه gow هست و بچه های فعال بازی رو یا میپیچونن یا برگشت میزنن!

حالا مثلا اگر از سایت آمازون پیش خرید کنیم حدودا چند روز بعد از انتسار رسمی به دستمون میرسه؟(اینجا کویت است و در تحریم نیست خدا رو شکر :d )

حالا مثلا اگر از سایت آمازون پیش خرید کنیم حدودا چند روز بعد از انتسار رسمی به دستمون میرسه؟(اینجا کویت است و در تحریم نیست خدا رو شکر :biggrin1: )

بستگی داره....​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or