پیش خرید اورجینال gears of war 3

• Thread starter Thread starter kayne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kayne

کاربر سایت
احتمالا میدونین بازی های جدید رو dvd هایی عرضه میشن که از فرمت xgd3 بهره میبرند و متاسفانه GEOW 3 هم جزو این قبیل بازی هاست .

خوب این تاپیک زدم تا دوستانی که قصد خرید نسخه اورجینال دارن یا احیاناً واسطه ایی رو میشناسن که تعداد بالا بیاره لطف کنن اعلام کنن که همگی از اونجا بخریم تا هم مطمئن تر باشه و هم ارزون تر در بیاد........

احتمالا میدونین بازی های جدید رو dvd هایی عرضه میشن که از فرمت xgd3 بهره میبرند و متاسفانه GEOW 3 هم جزو این قبیل بازی هاست .

خوب این تاپیک زدم تا دوستانی که قصد خرید نسخه اورجینال دارن یا احیاناً واسطه ایی رو میشناسن که تعداد بالا بیاره لطف کنن اعلام کنن که همگی از اونجا بخریم تا هم مطمئن تر باشه و هم ارزون تر در بیاد........

سلام دوست عزیز اندکی صبر فریمور LTPLUS v2 نزدیک است طبق آخرین آپدیتهای سایت هکر معرف ایکس باکس C4eva بزودی شاهد عرضه فریمور LTPLUS v2ساپورت کننده این نوع دیسکها خواهیم بود پس عجله نکنید.
http://c4evaspeaks.com/

آخرین ویرایش:
خوب سایت Pinata.ir هست که پیش فروش گذاشته واسش و در حال حاضر 12 نفر ثبت نام کردن...
مبلغ 80 تومان به عنوان بیعانه (ولی احتمالا کم تر از 80 در میاد)

خوب سایت Pinata.ir هست که پیش فروش گذاشته واسش و در حال حاضر 12 نفر ثبت نام کردن...
مبلغ 80 تومان به عنوان بیعانه (ولی احتمالا کم تر از 80 در میاد)
80 گرونه . به همبن خاطر میگم که اینجا جمع بشیم ببینیم چند نفر میخوان بخرن بعد با یه فروشنده صحبت کنیم ببینیم برامون در میاد ؟!

تو رو خدا از این حرکتا نزنید ، دوباره یه ... پیدا میشه کلابرداری میکنه ، همه ( سایت و کاربر و .. ) میوفتن تو درد سر
اگه واسه بازی کردن میگید که تا اون موقع راه حلش میاد و اگرم واقعا اورجینال بازید بگید بهتون معرفی کنم یکی که
میاره و مطمئن هم هست

80 گرونه . به همبن خاطر میگم که اینجا جمع بشیم ببینیم چند نفر میخوان بخرن بعد با یه فروشنده صحبت کنیم ببینیم برامون در میاد ؟!
مطمعنا 80 نمیشه کم تر میشه....
با هر فروشنده ای صحبت کنیم دیگه از 70 کم تر نمیشه.
منم این سایت رو معرفی کردم. نه فامیلمونه نه تبلیغات میکنم براش که بخوام تعریف کنم...
واسه این معرفی کردم چون جای مطمعنیه.
توی لایو هم یکی هست که سفارش میگیره واسه بازی تورج اما نمیدونم مطمعنه یا نه؟!!

یه کلوب بزنید اونجا مطرح کنید (یا میخواید تو کلوب خود بازی مبحث جدید ایجاد کنید).

اینجا جای این قضایا نیست متاسفانه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or