سلام به همه هم سایتی ها!!!:d
امیدوارم حالتون خوب باشه...
همون طور که میدونید DEVIL MAY CRY جدید بدون عدد و حتی CODENAME تایید شد!! (معلوم نیست چیه!)
بازم همون طور که مستحضر(!) هستید شخصیت اصلی دانته است با این تفاوت که موهایی مشکی دارد!
حالا از اینا بگذریم!
این تاپیک رو زدم برای اینکه هر کسی چیزی از این تریلر دستیرش شده بگه که همه ازش نهایت استفاده رو ببرن!!
خوب این هم از پیش بینی خودم:
همون طور که تو تریلر دیدیم,دانته جوان هست!پس به راحتی میتوان به این پی برد که همانند نسخه ی سوم با یک فلش بگ روبرو هستیم!
به نظر من فلش بک بر میگرده به زمانی که دانته از دست موندس فرار کرد! جایی که موندس اسپاردا و زن و بچه هاش رو گرفته بود!بعد از اینکه موندس مادر دانته رو میکشه,دانته دست به فرار میزنه! اما ورجیل با توجه به خوی اهریمنیش با موندس همکاری میکنه!
به نظر من میخواد داستان دوران جوانی دانته,چگونگی فرار از دست موندس ,چگونگی یاد گرفتن کارهای رزمی و... عنوان کنه!
به نظر من دانته به خاطر این موهاش سیاهه که میخواد خودش رو از دست جاسوس ها و مامورهای موندس در امان نگه داره تا زمانی که بتونه اب بینیش رو بالا بکشه!!:dموهاش رو رنگ زده!!چون پشت موهاش هنوز سفیده!!
اما چرا دانته زخمیه؟؟!به نظرم گردنبندشو ازش گرفتن!
یه چرا اینجا وجود دارم که من هم جوابش رو نمیدونم!!رو قسمت بازوی پالتوی دانته پرچم انگلیس(اگه اشتباه نکنم!) زده!!
نظر شما چیه؟؟!