پیش بینی های شما درباره داستان Devil May Cry

nero1371

کاربر سایت
r1ko7rxb6lvm7nm7rint.png

سلام به همه هم سایتی ها!!!:d
امیدوارم حالتون خوب باشه...:">

همون طور که میدونید DEVIL MAY CRY جدید بدون عدد و حتی CODENAME تایید شد!! (معلوم نیست چیه!)
بازم همون طور که مستحضر(!) هستید شخصیت اصلی دانته است با این تفاوت که موهایی مشکی دارد!
حالا از اینا بگذریم!
این تاپیک رو زدم برای اینکه هر کسی چیزی از این تریلر دستیرش شده بگه که همه ازش نهایت استفاده رو ببرن!!

خوب این هم از پیش بینی خودم:
همون طور که تو تریلر دیدیم,دانته جوان هست!پس به راحتی میتوان به این پی برد که همانند نسخه ی سوم با یک فلش بگ روبرو هستیم!
به نظر من فلش بک بر میگرده به زمانی که دانته از دست موندس فرار کرد! جایی که موندس اسپاردا و زن و بچه هاش رو گرفته بود!بعد از اینکه موندس مادر دانته رو میکشه,دانته دست به فرار میزنه! اما ورجیل با توجه به خوی اهریمنیش با موندس همکاری میکنه!

به نظر من میخواد داستان دوران جوانی دانته,چگونگی فرار از دست موندس ,چگونگی یاد گرفتن کارهای رزمی و... عنوان کنه!
به نظر من دانته به خاطر این موهاش سیاهه که میخواد خودش رو از دست جاسوس ها و مامورهای موندس در امان نگه داره تا زمانی که بتونه اب بینیش رو بالا بکشه!!:dموهاش رو رنگ زده!!چون پشت موهاش هنوز سفیده!!

riqopqerdf5jzgulql5c.jpg
به نظر من ما تو این قسمت با ورجیل دوباره روبرو خواهیم شد!

اما چرا دانته زخمیه؟؟!به نظرم گردنبندشو ازش گرفتن!
یه چرا اینجا وجود دارم که من هم جوابش رو نمیدونم!!رو قسمت بازوی پالتوی دانته پرچم انگلیس(اگه اشتباه نکنم!) زده!!

aa54vszcqx6aktu88t96.jpg
این نظر من بود!
نظر شما چیه؟؟!

نظر من:انقدر به این قوه تخیلتون فشار بیارین و به طوره اتوماتیک دلخوشی زائد!و بعد از مدتی یه زد حال مشتی بهتون بوخوره
Reboot....الریبوت...باز افرینی
طی اخرین خبر ریبوت کردن DMC نیاز به فکر کردن نداشت !
حالا این همه اینا میگن ریبوت بعد باز بیاین بگین دانته فلان شده اینا فلش بک زدن به جوونیش و ....موهاشم رنگ میکنه و خلاصه این دانته همون دانتس
به نظر من داستان اینطوری شروع میشه
اول همون صحنه اسمتو بگو نشون میده بعد فلش بک میزنه و داستان زندگی این کاراکتر جدید رو بازگو میکنه

نظر من:انقدر به این قوه تخیلتون فشار بیارین و به طوره اتوماتیک دلخوشی زائد!و بعد از مدتی یه زد حال مشتی بهتون بوخوره
Reboot....الریبوت...باز افرینی
طی اخرین خبر ریبوت کردن DMC نیاز به فکر کردن نداشت !
حالا این همه اینا میگن ریبوت بعد باز بیاین بگین دانته فلان شده اینا فلش بک زدن به جوونیش و ....موهاشم رنگ میکنه و خلاصه این دانته همون دانتس
به نظر من داستان اینطوری شروع میشه
اول همون صحنه اسمتو بگو نشون میده بعد فلش بک میزنه و داستان زندگی این کاراکتر جدید رو بازگو میکنه
وای که تو چقدر باهوشی عزیزم!!!=))
خوب من هم همین رو گفتم!!فقط یه کم بهش چیز میز اضافه کردم!!:d

محض اطلاع دوستان می گم,نینجا تئوری و کپکام تو مصاحبه های اخیر به صورت غیر علنی گفتند که بازی کاملا یبوت نشده.من فکر کنم یه طراحی دوباره ی شخصیت شده.منتها چیزی که به خصوص از مصاحبه ی آخر کپکام به گوش می رسه,داستان عوض نشده.تو مصاحبه ی جدید از "تغییرات تعجب آور"نام برده شده!این خیلی می تونه کمک کنه.دانته همون دانته هست.منتها دوبراه طراحی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or