پیش بینی فروش 18 میلیون نسخه GTA 5 در سال اول.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به گزارش شرکت مالی The Cowen Group به نظر می رسد عنوان Grand Theft Auto 5 در سال اول میتواند مقدار 18 میلیون نسخه فروش کند.شماره قبلی یعنی Grand Theft Auto 4 از زمان عرضه تا کنون 25 میلیون نسخه فروش داشته است و حال که تعداد دارندگان کنسولهای نست حاضر 3برابر شده است همچین احتمالی دور از ذهن نیست.
امروز در کنفرانسی رییس کمپانی Take-Two یعنی Strauss Zelnick در مورد پیش فروش این عنوان اعلام کرد: "بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار خوب بوده است."همچنین وقتی از وی در مورد شایعات پرداخت وجه برای استفاده از بازیهای دسته دوم و تاثیر آن بر کاهش بازی بازار بازیهای دسته دوم پرسیده شد وی گفت این حرکت می تواند باعث ایجاد یک منبع درآمد مفید شود اما می تواند پیامدهای منفی برای GameStop داشته باشد.اگر این مسئله پیش بیاید و خرده فروشی ها نیز با آن مقابله کنند احتمال کم شدن فروش نسخه های نو نیز وجود دارد.

منبع

خب برای PC هم همزمان منشترش کنین من خودم قول میدم 25 میلیون نسخه بشه فروش تون (حداقل 7 میلیون روی PC!)
امیدوارم از CoD Ghosts بیشتر بفروشه تا این سازنده ها انقدر دنبال روی CoD نباشن و حداقل بفهمن که که کیفیت خیلی مهم تر از استفاده ی ابزاری از اسم یه عنوان هست.

خب برای PC هم همزمان منشترش کنین من خودم قول میدم 25 میلیون نسخه بشه فروش تون (حداقل 7 میلیون روی PC!)
امیدوارم از CoD Ghosts بیشتر بفروشه تا این سازنده ها انقدر دنبال روی CoD نباشن و حداقل بفهمن که که کیفیت خیلی مهم تر از استفاده ی ابزاری از اسم یه عنوان هست.
GTA 5

تنها دلیلی که هنوز اکس باکسمو نفروختم همین لعنتیه شاید بعد خرید وان وps4هم اگه نسخه نسل بعد نداشته باشه مجبورش شم کنسول رو نگه دارم..هر چی بفروشه حقشه

60744302580577947872.jpg

کاری به COD ندارم که یه عنوان کاملاً تجاریه و داره از عنوانش استفاده ابزاری می‌کنه یا نه، ولی دیگه خیلی زور داره از سری GTA ایراد گرفتن! :| یه مقایسه کنید بد نیست!
بدون احتساب Spin-Off و DLC های هر دو نسخه چه از لحاظ تاریخ انتشار و کیفیت :
GTA V : 2013
GTA IV :2008
GTA San Andreas : 2004
GTA VICE City : 2002
GTA 3 : 2001
GTA 2 : 1999
GTA : 1997
دیگه COD رو هم دیگه لازم نیست لیست کنم کاقیه از 2013 یک سال یک سال بیاید پایین!
باز اگر نسخه‌های کنسول‌های دستی و Spin-Off‌های هر دو فرانچایز رو به حساب نیاریم برای COD می‌شه 10 عنوان از سال 2003 تا 2013 و برای GTA می‌شه 7 عنوان از 1997 تا 2013. دیگه خودتون یه مقایسه کنید!
فکر کنم به اندازه هم کافی هم منطقی بود توضیحاتم!

کاری به COD ندارم که یه عنوان کاملاً تجاریه و داره از عنوانش استفاده ابزاری می‌کنه یا نه، ولی دیگه خیلی زور داره از سری GTA ایراد گرفتن! :| یه مقایسه کنید بد نیست!
بدون احتساب Spin-Off و DLC های هر دو نسخه چه از لحاظ تاریخ انتشار و کیفیت :
GTA V : 2013
GTA IV :2008
GTA San Andreas : 2004
GTA VICE City : 2002
GTA 3 : 2001
GTA 2 : 1999
GTA : 1997
دیگه COD رو هم دیگه لازم نیست لیست کنم کاقیه از 2013 یک سال یک سال بیاید پایین!
باز اگر نسخه‌های کنسول‌های دستی و Spin-Off‌های هر دو فرانچایز رو به حساب نیاریم برای COD می‌شه 10 عنوان از سال 2003 تا 2013 و برای GTA می‌شه 7 عنوان از 1997 تا 2013. دیگه خودتون یه مقایسه کنید!
فکر کنم به اندازه هم کافی هم منطقی بود توضیحاتم!
بله کامل بود توضیحات و قانع شدم که از اسم GTA برای فروش بیشتر استفاده نشده .
Half Life 1998
Half Life 2 2004
Half Life:episode 1&2 2006,2007

Doom 1&2&3 1994-now

Half Life 1998
Half Life 2 2004
Half Life:episode 1&2 2006,2007

Doom 1&2&3 1994-now
الان من چی‌ می‌گم تو جواب منو با چی‌ میدی؟!
الان می‌خوای بگی که Half Life عنوان تجاری نیستش؟ مگه من گفتم هستش؟! یا می‌خوای بگی اگه GTA از اسمش استفاده نمی‌کنه و عنوان تجاری نیست، پس Half Life چیه؟ :d
خوب معلومه Half Life هم بدون شک عنوانی نیست که از اسمش استفاده ببره! ولی فرانچایزی هم که هر نسخه جدیدش بین 4-5 سال طول می‌کشه تا فقط منتشر شه(یعنی بدون در نظر گرفتن که ساختش از خیلی قبل‌تر شروع شده) و هر نسخه‌اش سرشار از تغییرات بسیار و استاندارد ‌های هر نسل رو جلو می‌بره رو بهش نمی‌گن عنوان تجاری و عنوانی که داره نون اسمشو می‌خوره و...
اگه از نظر شما یه عنوان در صورتی غیرتحاری محسوب می‌شه که کلا دو-سه نسخه ازش بیشتر منتشر نشه و پرونده‌اش مختوم شه خوب پس کلا بحث من با شما فایده نداره ولی در غیر این صورت یه بازی که هر نسخه‌اش حسابی روش خرج‌ می‌شه و با یه کوه تغییرات همراهه و ساخت هر نسخه‌اش هم سرسری و با عجله نیست چرا نباید ادامه پیدا کنه؟! :d

Doom 1&2&3 1994-now
بیخیال اون حرف در مورد استفاده ابزاری COD به هیچ وجه درست نیست ;)
با این پستها و گیر دادن به فرانچایزی مثل GTA فقط خودتونو زیر سوال می برید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or