پیشی گرفتن فروش Switch از Xbox One در اسپانیا

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
5zhl_nintendo-switch-banner.jpg

کنسول نینتندو سوییچ نه تنها توانست رکورد سرعت فروش را در اسپانیا بشکند . بلکه بر اساس گزارشات جدید موفق به پشت سر گذاشتن Xbox One نیز شده است .
سوئیچ در ماه مارس 2017 بیش از 300000 واحد کنسول در اسپانیا فروخته است .
با توجه به آمار ارائه شده به Gamereactor اسپانیا ، تا پایان سال 2017 ، فروش Xbox One از زمان انتشار خود در سال 2013 ، درست زیر 10 ماه فروش نسبت به Nintendo Switch بود .
نینتندو اسپانیا اعداد را تایید نکرده است ، اما پس از پایان فصل (خرید کریسمس) ، نینتندو سوئیچ تبدیل به سریعترین سیستم فروش در اسپانیا شد . رکورد قبل هم مربوط به Wii می باشد .
این نیز در مورد فرانسه هم صدق می کند ، در دسامبر 2017 ، سوئیچ تبدیل به پرفروش ترین کنسول نینتندو در فرانسه با 911000 واحد شد تنها طی 10 ماه از دسترس بودن ، سوئیچ در فرانسه نزدیک به غلبه بر فروش Xbox One بود ، با 1.26 میلیون واحد در فرانسه ، از زمان انتشار آن در سال 2013 .

در ماه دسامبر، نینتندو گزارش کرد که سوئیچ طی 9 ماه پس از انتشار ، 10 میلیون واحد در سراسر جهان فروخته است .

منبع

آخرین ویرایش:
به جز UK،فروش سویچ توی بقیه کشورهای اروپا خیلی خوب بوده، مخصوصا با نفوذ(:D) و فروش تخیلی ps4...
اگه اشتباه نکنم نینتندو میخواد توی سال دوم سویچ 20 ملیون کنسول بفروشه :| که اگه همینطور ادامه بدن و بازی هایی مثل smash bros, pokemon, animal crossing روی سویچ منتشر بشن خیلی دور از انتظار نیست....
+
وضعیت فروش کنسول ها تا اخر احتمالا اینطوری میشه:
Ps4>Switch>X1

• Like
Reactions: che-jaleb
من از اوناییم که فکر میکردم سوییچ با مخ میخوره زمین:-"
ولی خوب...نخورد:| جواب داد،خفن هم جواب داد! قشنگ داره تو گوش بقیه هم میزنه:|
دمشون هم گرم به هر حال:-" با اینکه هنوزم فکر میکنم تصمیم های خیلی عجیب و غریب اشتباهی گرفتن در موردش و محدودیت هایی داره که کاش نمیداشت:-"

من از اوناییم که فکر میکردم سوییچ با مخ میخوره زمین:-"
ولی خوب...نخورد:| جواب داد،خفن هم جواب داد! قشنگ داره تو گوش بقیه هم میزنه:|
دمشون هم گرم به هر حال:-" با اینکه هنوزم فکر میکنم تصمیم های خیلی عجیب و غریب اشتباهی گرفتن در موردش و محدودیت هایی داره که کاش نمیداشت:-"
مگه خودت نگفتی فروش زلدا از خود سوییچ بیشتر بوده ؟ ، این نشون میده مردم بازی خوب میخوان نه صرفا جنس لوکس ! . برا همین برای علاقه مندیشون (گیم) باید احترام قائل بود .

آخرین ویرایش:
  • Like
مگه خودت نگفتی فروش زلدا از خود سوییچ بیشتر بوده ؟ ، این نشون میده مردم بازی خوب میخوان نه صرفا جنس لوکس ! . برا همین برای علاقه مندیشون (گیم) باید احترام قائل بود .

از دوستان عذر میخوام برای تیتر ، فراموش کردم .. هماهنگ شد اضافه بشه .
ملت بازی میخوان،کنسول رو هم برای بازی انحصاریش میخرن درست،ولی با این حال کنسولی که خیلی از بازی های معروف براش نمیان،درکش برا من سخته که باز بتونه اینجوری بفروشه!:|
سوییچ الانشم از نظر انحصاری فوق العاده عمل کرده و داره میکنه،ولی هیچ بازی مولتیی براش نمیاد(هیچ که نه...خیلی کمتر:-") این به نظر من هنوز یک پاشنه ی آشیل باید باشه! ولی داریم میبینیم میاد میفروشه و حتی از PS4 که جفت اینا رو با هم داره هم بیشتر میفروشه!:|
درک نمیکنم!:|

ملت بازی میخوان،کنسول رو هم برای بازی انحصاریش میخرن درست،ولی با این حال کنسولی که خیلی از بازی های معروف براش نمیان،درکش برا من سخته که باز بتونه اینجوری بفروشه!:|
سوییچ الانشم از نظر انحصاری فوق العاده عمل کرده و داره میکنه،ولی هیچ بازی مولتیی براش نمیاد(هیچ که نه...خیلی کمتر:-") این به نظر من هنوز یک پاشنه ی آشیل باید باشه! ولی داریم میبینیم میاد میفروشه و حتی از PS4 که جفت اینا رو با هم داره هم بیشتر میفروشه!:|
مهمترین کاری که نینتندو میکنه در قبال کنسول و طرفدارای بیشمارش ، اصالت همیشگیشه ، نمیاد مثل بعضیا پاشو بکنه توی کفش بزرگتر از خودش :D آخرش از اینور بوم بیفته ، سرش تو کار خودشه و چیزی که بوده رو آهسته و پیوسته تقویت میکنه ، همینکه برای دستاوردهاش احترام قائله و چاشنی رو به اندازه اضافه میکنه ، نشون میده که بحث برندینگ رو بین مردم خیلی خوب جا انداخته . شمایی که میری نینتندو میخری میدونی تکلیف بازیاش چیه ، میدونی پول بابت چی میدی ، میدونی که افتخاراتشو یکی دو روزه بدست نیاورده و توی این سالا با بازیاش ثابتش کرده ، پس اطمینان داری خریدی که میکنی حلالته :D ، البته دخترها هم مثل چی فن این کنسولو بازیاشن:D ، کنسول عموم پسندیه غیرِ ایران .

مهمترین دلیل همینه که نینتندو کار خودشو میکنه :D که amirone گفت...
از نظر بازی های انحصاری که خوب توی هر سبک نینتندو بازی های خیلی خوب و خاص خودشو داره.
ولی از اون مهمتر قابل حمل بودن کنسوله که انقدر موفقش کرده، جدا از اینکه زلدا،ماریو و خیلی بازی های خوب دیگه داره، اینی که میتونی کنسولو هر وقت خواستی برداری و توی تخت، اتوبوس، توالت :-" بازی کنی خیلی تجربه خاصی هست :D حالا به قابل حمل بودن OS سریع کنسول و راحتی استفاده ازش رو هم اضافه کنید :D
و کلا کنسول دوست داشتنی هست، هرکی میبینه خوشش میاد :D

سویچ چیزی رو داره که مشابهش روی پلتفرم های دیگه نیست، از بازی های سنگین که نمیتونه اجزاش کنه بگذریم، خرید بازی های Indie و بازی هایی که خیلی ازنظر تکنیکی و گرافیکی سنگین نیستن روی سویچ خیلی بهتر هست. چون میتونیی هرجایی که خواستی بازی کنی. (Dark souls remastered :D )

و از امسال وضع سویچ بهتر میشه :D چون خیلی سازنده ها هم بهش شک داشتن و با فروش خوبش الان ساپورت ازش بیشتر میشه....

موضوعی که هست اینه که فروش کنسول های نینتندو معمولا دراز مدت نیستند (مثل wii) و دلیل اصلیش هم شاید همینی بود که گفتی یعنی ساپورت نشدن خوب از طرف تردپارتی ها , موضوع دیگه هم میتونه قدرت کنسول باشه که باعث بشه فروش دراز مدت خوبی نداشته باشه . ولی خب در حال حاضر کنسول جذابیه مخصوصا بعد از رونمایی بایونتا3 , کافیه یه harvestmoon انحصاری هم معرفی کنند دیگه خیلی آدم جذب میشه برا خریدش :D

• Like
New حذف کردن اسپانیا از تیتر احتمالا اشتباهی بوده، قصد خاصی هم نداشته، ما هم اصلا چیزی نمی فهمیم.
والا الان که اینجا رو دیدم تو عنوان تاپیک ذکر شده بود، حتما استارتر ویرایش کرده.
بعد یه نکته هم بگم آخرین بار که آمار فروشش تو اروپا رو چک کردم تو کشورهای دیگه هم خوب بود، به غیر از اسپانیا تو ایتالیا هم خیلی فروش بالایی داره و احتمالا بزودی اونجا هم فروشش کنسول مایکرو رو رد میکنه. تو سایر نقاط اروپا هم باز کافیه چند تا انحصاری AAA دیگه ش بیاد گاز رو بگیره و رد شه:دی
====
نکته عجیب این خبر اینه سوییچی که هنوز بخش آنلاینش معرفی رسمی نشده از کنسول با عنایت ویژه به بازی های آنلاین (=بدون وضعیت اقتصادی پیچیده:D) داره بالاتر میزنه:D باز عجیبترش تاپیک نمرات Celeste همین بغله (بازی با وضع اقتصادی بسیار پیچیده:دی) که حسابی ترکونده (sarcasm :D)

انشالا هر کی کنسول nintendo switch بخره ازش لذت ببره :love:
و به خوبی و خوشی ازش استفاده کنه :hug:
هرکنسولی میخرید دنبال فن بازی اینا نباشید فقط از بازیا زیبا هر کنسول لذت ببرید کیف دانیا کنید :Rose:

درباره nintendo switch بخاطر ایده جدیدش , و اینکه گیمر ها جدید و افراد عادی و بخصوص خانوم ها تبلت دوست هستن و حتی تو بازار مهمی مثل ژاپن خیلی ها دنبال موبایل گیمینگ هستن
همین ایده و طرح nintendo switch شبیه تبلت هست و قابلیت داک و اتصال به تلویزون داره خیلی هال جذب کرد

همین الانش switch تو چند ماه اندازه نصف کنسول قبلیش nintendo wiiu کنسول فروخته این یعنی موفقیت برای نینتندو
کنسول wii u از 2012 تا 2017 کلا 13.56 میلیون کنسول فروخته بود

• Like
Reactions: Ozzy the turtle
  • Like
فکر میکنم الان switch فروشش نزدیک به کل فروش wii u شده.

Nintendo has sold 10 million Switch consoles in nine months

من آمار قبلیشو داشتم که فروش 7 میلیون کنسول سوییچ بود
آمار جدید تو ویکی پدیا چک کردم دیدم 10 میلیون کنسول شده که این جالب و خوبه
و موفقیتی برای نینتندو حساب میشه :love:
البته من هنوز که هنوزه wii u خیلی دوست دارم

• Like
Reactions: Sarvior
چيزي كه من فكر ميكردم باعث شكست سوئيچ ميشه درواقع باعث موفقيتش شد (قابل حمل بودنش) داشتم امار نحوه استفاده سوئيچ توسط كاربرهاشو ميخوندم
20 و خورده اي درصد از صاحبان سوئيچ ازش بعنوان كنسول دستي استفاده ميكنن نه كنسول خونگي !

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or