پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
Markus00095
تبدیل بازی Crash Bash PS1 با نرم افزار جدیدش ب نام (PSX 2 PS4/PS5 V1.3.1) ک احتمالا این نرم افزار بزودی منتشر و برای دو کنسول PS4 , 5 قابل استفاده خواهد بود...تفاوت با ورژن قبلی:
- 4players (Multitap option)

- HD 4K
- New menu Graphic

لینک بازی برای استفاده در دو کنسول PS4 , PS5
Crash Bash_PS1 by Markus95
View attachment 404757
عزیز دستت درد نکنه
بازی وینینگ الون ۲۰۰۲ و الون ۳ (یا همون فوتبال ۹۸ ) رو هم دارید بصورت HD ؟ از کجا میتونیم همه بازیهای خاطره انگیز PS1 رو بصورت hd دانلود کنیم ؟

Gezinez (توسعه‌دهنده) اعلام می‌کنه که تیم (با Earthnon و DrYenYen) موفق شدن جیلبریک کامل JavaScript رو بدون نیاز به پروکسی خارجی یا DNS محلی اجرا کنن – همچنین حداقل فریمور (FW) مورد نیاز رو از 5.05 به 5.55 تغییر دادن، که یعنی PS4 با FW 5.55 یا پایین‌تر حالا ساده‌تر هک می‌شه بدون ابزارهای اضافی.

این پیشرفت فعلا و ظاهرا برای FW پایین‌تر (تا 5.55) بدون دیسک و با کش محلی مرورگر PS4 درست مثل قبل کار می‌کنه، اما خبر اصلی برای گسترش به FW بالاتر (مثل 11-12.52) در آینده بسیار نزدیک هم هست.
View attachment 404865
View attachment 404866
من ps4 pro با ورژن ۵.۰۵ دارم
هکش هم بصورت اجرا از طریق www هست ، روش بهتری براش اومده ؟

• Like
Reactions: rezagoli
علیرضا جان باز هم ممنون از شما دوست عزیز
موفق شدم با هاش یه بازی رو تبدیل کنم و شما کاملا صحیح میفرمائید نسبت به بقیه نرم افزارهایی که باهاشون کار کردم این یکی حساس تر و یه کوچولو پیچیدگی های خودش رو داشت ( البته نه پیچیدگی آنچنانی ) . اون ارور رو واسه این میداد که باید ID بازی رو شبیه به pkgهای PS4 انتخاب میکردم .
دم شما گرم دوست عزیز .

عزیز دستت درد نکنه
بازی وینینگ الون ۲۰۰۲ و الون ۳ (یا همون فوتبال ۹۸ ) رو هم دارید بصورت HD ؟ از کجا میتونیم همه بازیهای خاطره انگیز PS1 رو بصورت hd دانلود کنیم ؟

من ps4 pro با ورژن ۵.۰۵ دارم
هکش هم بصورت اجرا از طریق www هست ، روش بهتری براش اومده ؟

درود , وقت ب خیر خدمت دوستان گرامی
امین گرامی
پدرام عزیز
خواهش میکنم...
ایدی های دوستانی ک مدتیکه تو بازیسنتر فعالیت داشتم ازشون لطف و احترام دیدم هر چن تعداد اینها اونقدری هست ک همشون برام متقابل قابل احترامن و امیدوارم هر جا هستن سلامت باشن...

خب شما ک 5.05 هستی اصلا نیاز ب تعریفم نداره و ب نظر طلایی بودن این فریمور + روشو مراحل هک هنوزم ب همون حالت قبل و نیاز ب تغییرم نداره و اونقدرم تنوع روش برای این فریمور نیاز نیس...

ببین در واقع تبدیل بازیای PS1 برای PS4 حالا بصورت hd ک بهش اشاره داشتی همونطور ک اطلاع رسانی داشتم و دوستمونم تو پیج قبل و اخر بهش اشاره و پست مرتبطش رو گذاشته خب از مقداری قبل Markus00095 نرم افزار خودشو با ایتم های مرتبط
- HD 4K
- New menu Graphic
برای تبدیل بازیهای PS1 و اجرای اون در PS4 داشت روش فعالیت و کار میکرد تا در نهایت دیشب همین موقع ها نرم افزار جدیدش رو ب نام (PSX 2 PS4/PS5 V1.3.1)
منتشر کرد..بنابراین از این ب بعد میشه بازیهای PS1 رو با گرافیک
- HD 4K
- New menu Graphic
تبدیل و ب روی PS4 کپیخور خودتون نصب کنید
البته نرم افزارهای زیادی رو جدیدا اپدیت و با امکانات بیشتر و نامبرده شده ک تو پستای قبل اطلاع رسانی شد منتشر کرد
از قبیل مبدل بازیهای PS2 برای PS4
سگا ساترن
Neo Geo
DOS
PSP
, ...
در نهایت کار با این مجموعه نرم افزارها یا امثالشون سخت نیس و میتونی با کمی زمان و حوصله بهترین خروجی از بازیهای مختلفو برای اجرا رو PS4 در اختیار داشته باشی ...

لینک بازیای اماده و تبدیل شده رو برای نصب تو کنسول PS4 کپیخور ک قبلا هم اطلاع رسانیشو کرده بودم باز اینجا برات میزارم تا بلکه این لیستم بتونه برات مفید باشه..
PS1&PS2 to pkg for PS4
لیست قابل قبول و خوبی از بازیهای PS1 و PS2 بدون نیاز ب نرم افزاری برای تبدیل و کاملا اماده برای نصب در کنسول PS4 هک شدتون قرار گرفته.
View attachment 379825

لینک:
PS2toPS4 GAMES PSXtoPS4 - PKG

آخرین ویرایش:
با درود و ارادت خدمت آقا علیرضای عزیز
داداش یه سوال داشتم این که چه جوری به صورت آفلاین میتونم اکانتی رو که روی PS4 دارم رو به اصطلاح اکتیو کنم ؟؟
یه موردی هم که خواستم بگم این که داداش گلم لطفا به انتقاد های بی اساسی که ممکنه برخی از افراد به مطالب مفید و ارزنده شما بکنن توجهی ( توی یه تایپیک دیگه دیدم ) نکن افرادی که باید قدر شما رو بدونن، میدونن باز هم همین جا از زحماتی که میکشی و وقتی که برای بنده و دوستان دیگر قرار میدی صمیمانه تشکر میکنم . با قدرت ادامه بده دوست عزیز.
سپاس فراوان .

• Like
با درود و ارادت خدمت آقا علیرضای عزیز
داداش یه سوال داشتم این که چه جوری به صورت آفلاین میتونم اکانتی رو که روی PS4 دارم رو به اصطلاح اکتیو کنم ؟؟
یه موردی هم که خواستم بگم این که داداش گلم لطفا به انتقاد های بی اساسی که ممکنه برخی از افراد به مطالب مفید و ارزنده شما بکنن توجهی ( توی یه تایپیک دیگه دیدم ) نکن افرادی که باید قدر شما رو بدونن، میدونن باز هم همین جا از زحماتی که میکشی و وقتی که برای بنده و دوستان دیگر قرار میدی صمیمانه تشکر میکنم . با قدرت ادامه بده دوست عزیز.
سپاس فراوان .
ارادت امین جان
از دو روش
روش اول با اموزش سابق MODDED WARFARE

روش دوم با استفاده از اپولو سیو
پیشنهادم همین روش دوم و اپولو سیو بهتره ولی اگر از روش اولم استفاده داری در مجموع از مشخصات اکانتی استفاده کن ک اصلی نباشه ب عبارتی یک اکانت جدید بسازی و با اون پیش بری بهتره...
در اخر با فعالسازی اکانت و ریستارت کنسول دسترسی کاملی ب قسمت سیو و مدیریت اونها داری (هم میتونی بکاپ برداری و میشه سیوم انتقال بدی)

«محبت دوستانی چون شما، SiminSecret، هومن ۴۲۵ و... دیگر همراهان قدیمی، همواره باعث دلگرمی و شرمندگی من بوده. در واقع وجود چنین کاربرانی با معرفت و قوانین سفت‌وسخت بازی‌سنتر که حافظ حرمت‌هاست، تنها دلیل موندنم در این فضا بوده؛ وگرنه در محیطی دیگر، تحمل این شرایط ممکن نبود.
با این حال، همونطور ک خودتم رویت داشتی تا همین اخر هرگز شاهد چنین توهین‌های شرم‌آوری به خودم و جمع نبودم. برخی با مظلوم‌نمایی، قصد تخریب دارن و تصور می‌کنن متوجه نیت‌شون نیستیم. برخلاف بعضی تاپیک‌ها از ابتدا مرزی نبوده و فضا را در کمال رفاقت برای همه باز گذاشتیم؛ اما این به معنای انحصار یا اجازه‌ی انتشار هر مطلب بی‌ارزشی تحت عنوان «تحلیل حرفه‌ای» نیست. صد البته تاپیک متعلق به همه س، اما جای بی‌حرمتی و ادعاهای واهی نیست.»

«متأسفانه برخی بدون مطالعه‌ی دقیق، عجولانه قضاوت می‌کنن و اینقدر درک کافی ندارن ک اگر جزئیات گهگاهی بیشتر میشه ، صرفاً برای احترام به مخاطب و جلوگیری از ابهام در آینده س. خودت در جریانی که تمام پست‌های من مستند به منابع اصلی و هیچ‌وقت نظر شخصی و احساسی رو دخیل نکردم.
بسیار متأسفم که عده‌ای با وجود درک حقیقت، برای تخریب، مسیر حسادت و فرافکنی را پیش می‌گیرن. در هر حال رفتار هر کس بازتاب شخصیتشه و نتیجه‌ی این برخوردها به خودشان بازمی‌گرده.»
در نهایت، ما مشکلات بزرگ‌تری در زندگی داریم که تمام جوونی‌مون رو به فنا داده؛ این‌ها در مقابلش چیزی نیست. امیدوارم اون مشکلات و سختی‌ها گریبان‌گیر بقیه نشه.»

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200 and 3DO
ارادت امین جان
از دو روش
روش اول با اموزش سابق MODDED WARFARE

روش دوم با استفاده از اپولو سیو
پیشنهادم همین روش دوم و اپولو سیو بهتره ولی اگر از روش اولم استفاده داری در مجموع از مشخصات اکانتی استفاده کن ک اصلی نباشه ب عبارتی یک اکانت جدید بسازی و با اون پیش بری بهتره...
در اخر با فعالسازی اکانت و ریستارت کنسول دسترسی کاملی ب قسمت سیو و مدیریت اونها داری (هم میتونی بکاپ برداری و میشه سیوم انتقال بدی)

«محبت دوستانی چون شما، SiminSecret، هومن ۴۲۵ و... دیگر همراهان قدیمی، همواره باعث دلگرمی و شرمندگی من بوده. در واقع وجود چنین کاربرانی با معرفت و قوانین سفت‌وسخت بازی‌سنتر که حافظ حرمت‌هاست، تنها دلیل موندنم در این فضا بوده؛ وگرنه در محیطی دیگر، تحمل این شرایط ممکن نبود.
با این حال، همونطور ک خودتم رویت داشتی تا همین اخر هرگز شاهد چنین توهین‌های شرم‌آوری به خودم و جمع نبودم. برخی با مظلوم‌نمایی، قصد تخریب دارن و تصور می‌کنن متوجه نیت‌شون نیستیم. برخلاف بعضی تاپیک‌ها از ابتدا مرزی نبوده و فضا را در کمال رفاقت برای همه باز گذاشتیم؛ اما این به معنای انحصار یا اجازه‌ی انتشار هر مطلب بی‌ارزشی تحت عنوان «تحلیل حرفه‌ای» نیست. صد البته تاپیک متعلق به همه س، اما جای بی‌حرمتی و ادعاهای واهی نیست.»

«متأسفانه برخی بدون مطالعه‌ی دقیق، عجولانه قضاوت می‌کنن و اینقدر درک کافی ندارن ک اگر جزئیات گهگاهی بیشتر میشه ، صرفاً برای احترام به مخاطب و جلوگیری از ابهام در آینده س. خودت در جریانی که تمام پست‌های من مستند به منابع اصلی و هیچ‌وقت نظر شخصی و احساسی رو دخیل نکردم.
بسیار متأسفم که عده‌ای با وجود درک حقیقت، برای تخریب، مسیر حسادت و فرافکنی را پیش می‌گیرن. در هر حال رفتار هر کس بازتاب شخصیتشه و نتیجه‌ی این برخوردها به خودشان بازمی‌گرده.»
در نهایت، ما مشکلات بزرگ‌تری در زندگی داریم که تمام جوونی‌مون رو به فنا داده؛ این‌ها در مقابلش چیزی نیست. امیدوارم اون مشکلات و سختی‌ها گریبان‌گیر بقیه نشه.»

داداش علیرضا فدایی داری عزیز
من و امثال من قدر شما رو میدونیم و دیگه شما واسه ما شناخته شده هستی رفیق نه تنها بنده بلکه همه اونایی که شما راهنماشون بودی و علاوه بر اون با اطلاع رسانی ها و قرار دادن اخبار مستند آگاهشون کردی هم شما رو میشناسند واسه همین گفتم به اون جور پیام ها بها نده و ولشون کن چون به قول شما این قدر مشکلات عجیب وغریب داریم که دیگه جایی واسه اعصاب خوردی نمیمونه . به هر حال امیدوارم مثل همیشه شاهد پیشرفت شما و بقیه دوستان باشیم .
باز هم جا داره از راهنمایی شما تشکر کنم و یه سوال دیگه که واسم پیش اومد این که یه بازی ای بودش به اسم Mario Kart 8 Dulex Final Verison PS4-PS5 که شما قبلا زحمتش رو کشیده بودید و فایل مربوطه رو قرار داده بودید و وقتی که نصبش کردم وقتی وارد بازی میشم بعد از صفحه اول ارور ( CE-40740-5 ) رو میده به نظر شما قابل اجرا هستش یا خیر ؟؟

• Like
داداش علیرضا فدایی داری عزیز
من و امثال من قدر شما رو میدونیم و دیگه شما واسه ما شناخته شده هستی رفیق نه تنها بنده بلکه همه اونایی که شما راهنماشون بودی و علاوه بر اون با اطلاع رسانی ها و قرار دادن اخبار مستند آگاهشون کردی هم شما رو میشناسند واسه همین گفتم به اون جور پیام ها بها نده و ولشون کن چون به قول شما این قدر مشکلات عجیب وغریب داریم که دیگه جایی واسه اعصاب خوردی نمیمونه . به هر حال امیدوارم مثل همیشه شاهد پیشرفت شما و بقیه دوستان باشیم .
باز هم جا داره از راهنمایی شما تشکر کنم و یه سوال دیگه که واسم پیش اومد این که یه بازی ای بودش به اسم Mario Kart 8 Dulex Final Verison PS4-PS5 که شما قبلا زحمتش رو کشیده بودید و فایل مربوطه رو قرار داده بودید و وقتی که نصبش کردم وقتی وارد بازی میشم بعد از صفحه اول ارور ( CE-40740-5 ) رو میده به نظر شما قابل اجرا هستش یا خیر ؟؟
عزیز و بزرگواری امین اقای محترم
مطمعن باش منم از تجربه شما و دوستان دیگر استفاده کردم و اگر عمری باشه در خدمتم..
حقیقت این Mario Kart 8 یک ب اصطلاح Homebrew project از HoTsHoTz79 اومدو نه بصورت کامل بلکه بصورت ازمایشی بود

تو ورژن اولیه ش ک باگ های زیادی رو حتی تو PS5 اومده بودنو گزارش دادن اما تو ورژن اخر ظاهرا بهتر و دیگه هم بعدش بیخیالش شد

لینک شو اگر قبلا همین رو گذاشتم و جواب نداده برات ظاهرا و طبق گفته خودش رو فریمور 8 ب بالا رو واسه اجراش اعلام کرده بود
Google Drive - Download warning

حتی یک کاربرم رو فریمور 6.72 تست داشته همین مشکل شمارو گزارش داشته ک بهش گفته فریمور 8 ب بالا برای اجراش نیازه...
Alireza.jpg

• Like
عزیز و بزرگواری امین اقای محترم
مطمعن باش منم از تجربه شما و دوستان دیگر استفاده کردم و اگر عمری باشه در خدمتم..
حقیقت این Mario Kart 8 یک ب اصطلاح Homebrew project از HoTsHoTz79 اومدو نه بصورت کامل بلکه بصورت ازمایشی بود

تو ورژن اولیه ش ک باگ های زیادی رو حتی تو PS5 اومده بودنو گزارش دادن اما تو ورژن اخر ظاهرا بهتر و دیگه هم بعدش بیخیالش شد

لینک شو اگر قبلا همین رو گذاشتم و جواب نداده برات ظاهرا و طبق گفته خودش رو فریمور 8 ب بالا رو واسه اجراش اعلام کرده بود
Google Drive - Download warning

حتی یک کاربرم رو فریمور 6.72 تست داشته همین مشکل شمارو گزارش داشته ک بهش گفته فریمور 8 ب بالا برای اجراش نیازه...
View attachment 406063
خیلی مخلصیم داداش
امیدوارم یه عمر طولانی و با عزت در کنار خانواده و عزیزانت داشته باشی و بنده و بقیه دوستان هم از حضور شما مستفیض بشیم .
آره عزیز فایل همون بودش و من قبلا دانلود کرده بودم و تازه نصب کردم به هر حال ممنون از شما بابت راهنمایی .

• Like
علیرضا جان باز هم ممنون از شما دوست عزیز
موفق شدم با هاش یه بازی رو تبدیل کنم و شما کاملا صحیح میفرمائید نسبت به بقیه نرم افزارهایی که باهاشون کار کردم این یکی حساس تر و یه کوچولو پیچیدگی های خودش رو داشت ( البته نه پیچیدگی آنچنانی ) . اون ارور رو واسه این میداد که باید ID بازی رو شبیه به pkgهای PS4 انتخاب میکردم .
دم شما گرم دوست عزیز .
داداش من مخیوام یک بازی رو تبدیل کنم ایدی رو همونجوری گذاشتم ولی بازم گیر میده همون ارور شما رو میده

• Like
Reactions: 3DO and amin200200
خیلی مخلصیم داداش
امیدوارم یه عمر طولانی و با عزت در کنار خانواده و عزیزانت داشته باشی و بنده و بقیه دوستان هم از حضور شما مستفیض بشیم .
آره عزیز فایل همون بودش و من قبلا دانلود کرده بودم و تازه نصب کردم به هر حال ممنون از شما بابت راهنمایی .
امین اقای گرامی و عزیز
پاینده باشی
متقابلا همین احترام و از همه مهم تر سلامتی رو برای خودت و خانواده محترمت ارزومندم
.............................................................................................................................................................................................................................

خب مدتی قبل ک Gezine در مورد PS4 اینطور توضیح داده بود ک گویا
13.02 به معنای واقعی کلمه آخرین fw است
آپدیت PS4 خود را متوقف کنید

اخیرا پست و ویدیویی مبنی بر فریمور 13.02
hello from 13.02 منتشر شده
ک از سوی بعضیا مثل نانو فعلا اینطور تعبیر شده
فقط می بینم یک پسر,کنسول 13.02 و یک notification نشان می دهد ، من در آن ویدیو پاسخی برای سؤالات مردمو سازنده آن رو نمی بینم ...
جلب توجه؟
ایجاد هایپ؟
درست است؟ یا جعلی؟ نمی دانم...
Alireza.jpg
Alireza.jpg
.............................................................................................................................................................................................................................

جواب او:
ویدئوی قبلی از یک تست ساده YARPE است که فقط برای اهداف اطلاعاتی به اشتراک گذاشته شده (Arcade Spirits).
این تا سیستم عامل 13.02 (نیمه FTP، اعلان ها و غیره) کار می کند، بدون بهره برداری از هسته(kex) در حال حاضر.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200
داداش من مخیوام یک بازی رو تبدیل کنم ایدی رو همونجوری گذاشتم ولی بازم گیر میده همون ارور شما رو میده
دوست عزیز چون که من بقیه گزینه هایی که قرار دادی رو نمیبینم باز هم دقیق نمیتونم راهنمایی کنم . اگر امکان داره بازی مد نظرتون رو اعلام کنید چک میکنم و یادتون باشه اون صفحه مربوط به سازگاری بازی ها رو هم چک کنید .
در آخر هم باز اگر موفق نشدی توصیه میکنم از نرم افزارهای PS.Classics.fPKG.Builder.v1.Windows و یا این که PS2-FPKG_v0.7-Beta که دوست عزیزمون آقا علیرضا زحمتش رو کشیدن و توی همین تاپیک معرفی شون کردن استفاده کنی .

• Like
دوست عزیز چون که من بقیه گزینه هایی که قرار دادی رو نمیبینم باز هم دقیق نمیتونم راهنمایی کنم . اگر امکان داره بازی مد نظرتون رو اعلام کنید چک میکنم و یادتون باشه اون صفحه مربوط به سازگاری بازی ها رو هم چک کنید .
در آخر هم باز اگر موفق نشدی توصیه میکنم از نرم افزارهای PS.Classics.fPKG.Builder.v1.Windows و یا این که PS2-FPKG_v0.7-Beta که دوست عزیزمون آقا علیرضا زحمتش رو کشیدن و توی همین تاپیک معرفی شون کردن استفاده کنی .
نرم اژفزاهای دیگه استفاده کردم اما این نرم افزار از امولاتور بهتری دیگه ای استفاده میکنه .
من کرش بش رو دارم تبدیل میکنم با کانفیگ خودم که مشکل منوها رو حل میکنه
نرم افزار های دیگه مشکل رو حل میکنه اما نمیزاره مولتی پلیر رو حل کنم و ۴ نفره بیارم
باز اگر راهی بلدید خوشحال میشم بهم بگید ممنون

• Like
نرم اژفزاهای دیگه استفاده کردم اما این نرم افزار از امولاتور بهتری دیگه ای استفاده میکنه .
من کرش بش رو دارم تبدیل میکنم با کانفیگ خودم که مشکل منوها رو حل میکنه
نرم افزار های دیگه مشکل رو حل میکنه اما نمیزاره مولتی پلیر رو حل کنم و ۴ نفره بیارم
باز اگر راهی بلدید خوشحال میشم بهم بگید ممنون
منم این مشکل دارم و هرکاری کردم حل نشده فعلآ 😔

• Like
منم این مشکل دارم و هرکاری کردم حل نشده فعلآ 😔
دوست من
شما طبق این اموزش توسط خودش جلو برو
البته این ورژن درسته واسه قبله اما اساس کارش یکیه
حتما دقت کن اگر نمیخوای ارور داشته باشی فایلهای bin و cue در خصوص خود بازیه مورد نظرت واسه تبدیل با نرم افزارو جایی دیگه مثلا از رو دسکتاپ بهش ادرس نده بلکه فایلهارو داخل فولدر نرم افزار یعنی PSX_2_PS4-PS5 سپس از اونجا داخل
merge_bin و فولدر game بنداز
حتما سایز کاور بازیارو بهش دقت کن چه کاور اصلی رو چه بک گراندو...خلاصه ک نکات ریزو ک حتی فکرشم نمیکنی اگر رعایت نکنی ارور میگیری..
اما اگر نکات رو ب درستی رعایت کنی نباید مشکلی داشته باشی چون خودمم تست داشتم با اخرین ورژنش و چن تا بازی ام تبدیل کردم و مشکلی نبودو ب درستی مراحل تبدیلو انجام میده..

• Like
دوست من
شما طبق این اموزش توسط خودش جلو برو
البته این ورژن درسته واسه قبله اما اساس کارش یکیه
حتما دقت کن اگر نمیخوای ارور داشته باشی فایلهای bin و cue در خصوص خود بازیه مورد نظرت واسه تبدیل با نرم افزارو جایی دیگه مثلا از رو دسکتاپ بهش ادرس نده بلکه فایلهارو داخل فولدر نرم افزار یعنی PSX_2_PS4-PS5 سپس از اونجا داخل
merge_bin و فولدر game بنداز
حتما سایز کاور بازیارو بهش دقت کن چه کاور اصلی رو چه بک گراندو...خلاصه ک نکات ریزو ک حتی فکرشم نمیکنی اگر رعایت نکنی ارور میگیری..
اگر نکات رو ب درستی رعایت کنی نباید مشکلی داشته باشی چون خودمم تست داشتم با اخرین ورژنش و چن تا بازی ام تبدیل کردم و مشکلی نبودو ب درستی مراحل تبدیلو انجام میده..

ممنون از شما بزرگوار حتما تست میزنم 🙏

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or