پیشنمایشی مفصل از بازیه alan wake

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
بعد از گذراندن یک روز سخت کاری الن { شخصیت اصلی بازی } به خانه باز میگردد.او که یک نویسنده حرفه ای است و حتی در اوقات فراقت هم نویسندگی میکند برای او رفع خستگی شروع به نوشتن کتابی میکند.او برای نوشتن این کتاب از خواب های خود کمک میگیرد الن بارها در خوابهایش دختری به نام الیس را دیده است و به همین دلیل قصد دارد نام شخصیت اصلی کتاب خود را الیس بگذارد بدین ترتیب او تصمیم میگیرد با کمک گرفتن از خواب ها و کابوس های خود داستانی ترسناک بنویسد.الن شروع به نوشتن کرد و در حالی که هوا تاریک شده بود و تقریبا ساعت نیز از نیمه های شب گذشته بود و صدای رعد و برق نیز محیطی ترسناک را در بیرون به وجود اورده بود او همچنان در حال نوشتن کتابش بود.کم کم الن خسته میشود و در حین نوشتن به خواب میرود او در خوابش باز هم کابوس میبیند و باز هم ان دختر به نام الیس را میبیند. الن در خواب میبیند که الیس به سرعت به طرف او میدود و قصد کشتن او را دارد و در این حین الن از خواب میپرد وفریاد زنان میگوید تو کی هستی؟ تو کی هستی؟ فردا صبح هنگامی که الن به سر کار میرود اتفاقی در کنار خانه اش میفتد که او دقیقا همان اتفاق را در کتاب داستانش نوشته بوده :eek: الن با تعجب به خانه اش برمیگردد و شروع به نویسندگی میکند او اتفاقاتی را در مورد یک حادثه مینویسد و باز هم اون اتفاق ها در واقعیت رخ میدهد:eek: الن در همین حین به خاطر ترس و دلهرگی که تمام وجودش را دربر گرفته از حال میرود و بیهوش میشود.او که بیهوش روی زمین افتاده باز هم وارد کابوس هایش میشود و این بار هم در هوایی مه الود بار دیگر الیس را میبیند که این بار الیس با قیافه ای ترسناک به چشمان او خیره شده و ارام ارام با ان نگاه ترسناک به الن نزدیک میشود اما الن یکدفعه به هوش می اید .حال او فهمیده که تمام کابوسهایش به واقعیت رخ داده . به همین دلیل تصمیم میگیرد تا داستان خود را کامل کند و بفهمد که الیس کیست؟ و چرا قصد کشتن او را دارد؟
او یک اسلحه برداشته و به شهر بریت فلز { brit felz } سفر میکند { جایی که الیس را در انجا دیده است} او بعد از ورود به بریت فلز متوجه میشود که دیگر توانایی تشخیص اینکه خواب است یا بیدار است را ندارد:eek: و خواسته یا نا خواسته وارد کابوسی بی پایان شده است............

اطلاعاتی در رابطه با گیم پلی بازی :
دوربین بازی به صورت سوم شخص است . طراحان بازی برای انجام ما موریت از سیستم گردش ازاد استفاده کردن.بنا براین شما برای انجام مراحل بارها مسیر خانه تا شهر بریت فلز را طی میکنید.اما شما نمیتوانید در حین بازی ما موریت های متفرقه بگیرید.همچنین سازندگان بازی اعلام کردند که با اینکه در بازی از سیستم گردش ازاد استفاده میشه اما گیم پلی بازی یک گیم پلی خطی است.
در ابتدا چیزی در مورد ازادی عمل بازیکنان فاش نشده بود اما به تازگی گفته شده که در بازی نمیتوانید به ادم های بی گناه شلیک کنید و یا اینکه نمیتوانید از جایی دزدی کنید و........... همچنین اعلام شده نحوه ی کنترل الن تا حدودی شبیه به بازیهmax payne کار شده است . طراحان بازی اعلام کردند که در بازی از سلاح سنگین استفاده نخواهد شد و بهترین صلاح شما چراغ قوه تان است :eek: در این بازی شما با موجودات عجیب و غریب نیز بر میخورید که باید انهارا با نور از بین ببرید . همچنین شما به دشمنان که ادم عادی هم باشن بر میخورید و انموقغ باید از کلتتان استفاده کنید.....................

اطلاعاتی در رابطه با گرافیک و جزییات تصویری بازی :
محیط و فضای بازی بسیار عالی است طراحان بازی برای ساختن شهر بریت فلز دقیقا از روی معماری اصلی این شهر الگو برداری کردند :eek: و حتی قول داده اند که بسیاری از فروشگاه ها و مغازه هایی که در این شهر وجود دارد نیز بسیار شبیه به واقعیت اصلی خود شهر باشد :eek: در طول بازی گذر زمان به صورت واقعی وreal time است و شما مه را در صبح و غروب خورشید را در غروب میبینید:eek: همچنین مدت زمانی که شب به ارامی جایش را به صبح میخواهد بدهد بسیار واقعی و زیبا کار شده است.در طراحی جزییات گرافیکی بازی تیم سازنده از تکنیک های فوق العاده ای استفاده کردن و به نظر میرسه این قسمت از بازی بتونه امتیاز 10 از 10 رو از سایت ign بگیره :biggrin1:........................

اطلاعاتی در رابطه با فیزیک بازی :
در یک کلام محشر .سازندگان بازی اعلام کرده اند که به کمک havok4.0 شما در این بازی یک فیزیک فوق العاده خواهید دید برای نشان دادن فیزیک عالی این بازی در تریلری از این بازی یک گردباد به صورتی زیبا و باور نکردنی هر چه در پیش رو دارد را به داخل میکشاند و پس از مدتی چرخاندن ان وسایل به هر طرف پرت میشود :eek: یا در یک جا جزر و مد دریا نشان داده میشود و بلندی و کوتاهی طول موج ها که بسیار عالی کار شده است .................

تیم طراحی این بازی همان تیم طراحی بازی فوق محبوب max payne است شرکت remedy سازنده ی بازی است و ناشر این بازی هم غول نرم افزاری دنیا یعنی مایکروسافت میباشد. این بازی قرار است در سال 2008 برای pc و 360 ریلیز شود.
به دلیل اینکه ترجمه ی این پیش نمایش من رو به پیری فرسوده تبدیل کرد :biggrin1: و همچنین سنگین نشدن صفحه ی سایت من عکسی در اینجا نزاشتم ولی یه لینک اینجا براتون میزارم که میتونید در اون عکسها و تریلر هایی که از این بازی تا کنون منتشر شده رو ببینید. good luck:love:
http://xbox360.ign.com/objects/743/743608.html

من داستان و به صورت یه ذره این ور اونور شنیدم . به این صورت نبوده یعنی شنیدیم الن عاشق
یک نفر است که او به طور ناگهانی ناپدید میشود و الن که باز کابوسهایی مانند هر شب میدیده به یک مرکز میرود و انجا خود را معاینه میکند و برای مدتی از شر کابوسها راحت میشه و تصمیم میگیره به کلبه جنگلی خود برود تا داستانش را انجا ادامه دهد . وقتی الن میخوابد همان معشوقه خود را در خواب میبیند که به طرف اون میرود و از اون کمک میخواد و الن از ترس به خانه برمیگردد اما باز کابوسها ارامه داشت و الن تصمیم میگیره به باز به کلبه برگردد اما مانند داستان الن یک رهگذر و سوار ماشین میکند و در وسط راه ( درست یادم نیست ) توجهش چیزی را جلب میکند وقتی از ماشین بیرون می اید یک کامیون با سرعت به ماشین الن میزند و رهگذر داخل ماشین میمیرد . الن متعجب شده و تصمیم میگیرد که از ماجرا سر در بیاورد . خلاصه کردم خیلی بود ببخشید اگه خوب ننوشتم .

بازی قشنکی هستش دیگه اره

نه بازی قشنگی نیست بیکاریم خودمونو خفه کردیم پیش نمایش نوشتیم . دوست من لطفا نوشته های کوتاه و بیمحتوا نزنید برا خودتون میگم اخه اخطار بگیرید قانون سایته .
197.gif
97.gif
97.gif
90.gif

من داستان و به صورت یه ذره این ور اونور شنیدم . به این صورت نبوده یعنی شنیدیم الن عاشق
یک نفر است که او به طور ناگهانی ناپدید میشود و الن که باز کابوسهایی مانند هر شب میدیده به یک مرکز میرود و انجا خود را معاینه میکند و برای مدتی از شر کابوسها راحت میشه و تصمیم میگیره به کلبه جنگلی خود برود تا داستانش را انجا ادامه دهد . وقتی الن میخوابد همان معشوقه خود را در خواب میبیند که به طرف اون میرود و از اون کمک میخواد و الن از ترس به خانه برمیگردد اما باز کابوسها ارامه داشت و الن تصمیم میگیره به باز به کلبه برگردد اما مانند داستان الن یک رهگذر و سوار ماشین میکند و در وسط راه ( درست یادم نیست ) توجهش چیزی را جلب میکند وقتی از ماشین بیرون می اید یک کامیون با سرعت به ماشین الن میزند و رهگذر داخل ماشین میمیرد . الن متعجب شده و تصمیم میگیرد که از ماجرا سر در بیاورد . خلاصه کردم خیلی بود ببخشید اگه خوب ننوشتم .
شاید توی ترجمه کردن من یه خرده به قول شما اینور اونور شده باشه یک کمی ولی همین قضیه تصادف ماشین با کامیون رو منم نوشتم منتهی نوشتم حادثه ای اتفاق میفتد دقیقا هم ترجمشو کردم یا اینکه این قضیه الیس هم که شما میگی ازش خوشش میومده منم گفتم که اصلا به خاطر همین موضوع اسم شخصیت اصلی کتابشو الیس گزاشته ;) به هر حال از نظرات دوستان ممنون:love:

شاید توی ترجمه کردن من یه خرده به قول شما اینور اونور شده باشه یک کمی ولی همین قضیه تصادف ماشین با کامیون رو منم نوشتم منتهی نوشتم حادثه ای اتفاق میفتد دقیقا هم ترجمشو کردم یا اینکه این قضیه الیس هم که شما میگی ازش خوشش میومده منم گفتم که اصلا به خاطر همین موضوع اسم شخصیت اصلی کتابشو الیس گزاشته ;) به هر حال از نظرات دوستان ممنون:love:

بابا گیر نده دیگه من زود خوندم اینجوری گفتم خلاصه تر . اما خودمونیما بازی توپی میشه . اما دمو هایی که دیدم ترسی توش نبود مخصوصا اخری .
283.gif
288.gif

بازیساز و گیمر حرفه ای تر
303.gif

کیانوش دستت درد نکنه ولی نمی دنم چرا پیش نمایشت خیلی شبیه پیش نمایش این بازی در مجله بازیرایانه بود . :thinking:
:evil: :evil: اول از همه بگو ببینم توی کدوم شماره بازی رایانه از alan wake پیش نمایش گذاشته بود؟:mad: دوما از کی تا حالا موضوع بازی قرار نیست شبیه بازی رایانه باشه :mad: سوما توی اون لینکی که گزاشتم پایین عکس ها و تریلر ها نوشته ریویو روی اون کلیک کن تا متن اصلی رو هم ببینی :mad: چهارما من خیلی رو ترجمش وقت گزاشتم وقتی این حرفو میزنی دیگه نمیخواد تشکر کنی :mad: با این حرفت جز توهین کردن کار دیگه ای نکردی :mad:

1- Alice نامزد Alan هست که بطور مرموزی ناپدید میشه.
2- بعد از ناپدید شدنه نامزدش، Alan دچار insomnia یا همون مرض بیخوابی میشه.
3- Alan هنگامی که با نامزدش Alice بوده خوابهایی رو میدیده که ازشون در کتابش استفاده میکرده و در ضمن کتابش شدیدا موفق میشه.

1- Alice نامزد Alan هست که بطور مرموزی ناپدید میشه.
2- بعد از ناپدید شدنه نامزدش، Alan دچار insomnia یا همون مرض بیخوابی میشه.
3- Alan هنگامی که با نامزدش Alice بوده خوابهایی رو میدیده که ازشون در کتابش استفاده میکرده و در ضمن کتابش شدیدا موفق میشه.
1.بهش علاقه مند شده بوده ولی نامزدش نبوده.
2. ما هم که گفتیم مریض میشه وتوانایی تشخیص اینکه خوابه یا بیداررو نداره . ولی میره دکتر خوبش میکنه.
3.اینم ما گفتیم الن از کابوسهاش برای نوشتن کتاب کمک میگرفت.
ببینید موضوع داستان رو میشه هر جوری تعریف کرد ولی اصل موضوع همونی هست که اون بالا هست .

:evil: :evil: اول از همه بگو ببینم توی کدوم شماره بازی رایانه از alan wake پیش نمایش گذاشته بود؟:mad: دوما از کی تا حالا موضوع بازی قرار نیست شبیه بازی رایانه باشه :mad: سوما توی اون لینکی که گزاشتم پایین عکس ها و تریلر ها نوشته ریویو روی اون کلیک کن تا متن اصلی رو هم ببینی :mad: چهارما من خیلی رو ترجمش وقت گزاشتم وقتی این حرفو میزنی دیگه نمیخواد تشکر کنی :mad: با این حرفت جز توهین کردن کار دیگه ای نکردی :mad:
حالا چرا داغ می کنی بابا چیزی نگفتم که تو همه جای بودی این پستو می زدی
اولا توی شماره فروردین ماه چاپ شده بود دوما موضوع بازی اگه یکی باشه که مهم نیست ولی محتواش خیلی شبیه پیش نمایش بازیرایانه بود مگه تا حالا این همه خبر گذاشتی ما چیزی گفتیم فکر کنم سوء تفاهم بوده باشه خودتم اگه پیش نمایش بازیرایانه بخونی متوجه می شی چی میگم حالا ما که نگفتیم از بازیرایانه کش رفتی فقط گفتم شبیهش بود لینکتم دیدم . تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or