پیشبینی تحلیل گران در مورد GTA V

Hosein M

کاربر سایت
GTA-V.jpg

با سلام...
از زمانی که اخرین شماره از سری GTA منتشر شده حدود 3 سال میگذرد و طبیعتا اکنون زمان زیادی گذشته اما اینبار تحلیل گر جناب اقای Michael Pachter زمان انتشار قسمت بعدی این عنوان فوق محبوب رو پیشبینی کرده و طبق گفته های ایشون زمان صبر کردن واسه ادامه ی این سری تقریبا به پایان رسیده و امسال باید متظر معرفی این عنوان بزرگ باشیم.
ایشون بیان کردند که تاریخ انتشار احتمالی این بازی در January 2012 خواهد بود.
اما چرا January؟اینجاست که باید به قراردادی که Rockstar و Take.Tow باهم بستند و منقضی شدن ان رجوع کرد.
ایشون امیدوار است که در E3 امسال احتمالا این عنوان رونمایی خواهد شد.
لازم به ذکر است تاریخ انتشار GTAIII در سال 2001 و Vice city در سال بعد یعنی 2002 و دو سال بعد انتشار san Andreas در سال 2004 و دو نسخه PSP بازی یکی در 2005(Liberty City Stories) و دیگری در 2006( Vice City Stories) و نسخه اخر از سری که کمی این الگوریتم را بهم ریخته و متفاوت است GTA IV هست که در سال 2008 منتشر شد و بعد از ان تنها دو پک الحاقی و نسخه Chinatown Wars را شاهد بودیم.

منبع

:|واقعا یکی از بزرگترین بازیها و عظیم ترین پروژه ها برای گیم همین سری GTA هست که فکر کنم حالا حالا ها ادامه داشته باشه به نظر من GTA قبل از E3 معرفی میشه ولی تریلر و دموش تو E3 نمایش داده میشه همین روز هاست که مجله ی GI اطلاعاتی رو ازش بزنه و عکس جلدشم بزنه GTA V :-o

به احتمال زياد اين اتفاق نمي افته چون Take-Two امسال باعرضه داركنس 2 و L.A.Noir سال پر ترافيكي رو پشت سر ميزاره!
به هر حال اين اقاي پچر حرفاش زياد مورد اعتماد نيست نبايد دل خودمون رو صابون بزنيم!

ازم به ذکر است تاریخ انتشار GTAIII در سال 2001 و Vice city در سال بعد یعنی 2002 و دو سال بعد انتشار san Andreas در سال 2004 و دو نسخه PSP بازی یکی در 2005(Liberty City Stories) و دیگری در 2006( Vice City Stories) و نسخه اخر از سری که کمی این الگوریتم را بهم ریخته و متفاوت است GTA IV هست که در سال 2008 منتشر شد و بعد از ان تنها دو پک الحاقی و نسخه Chinatown Wars را شاهد بودیم.
به نظر من الگوریتم بهم نریخته !:d
2001 و 2002 دوتا GTA پشت سر هم
2004 GTA دو سال بعد
بعدش دوتا GTA پشت سر هم
بعدش 2008 که GTA دو سال بعد هست
بعد از اون دوتا GTA اومد.

حالا آخریش میشه GTA دوسال بعد که درست میفته سال 2012

Ok?:d

کلا انتظار بیجای هستش برای این که راکستار E3 امسال از AGENT رو نمایی میکنه نه بازی دیگه ای اگه GTA هم در کار باشه میره برای سال 2013 که میشه E3 2012 رو نمایی میشه این بازی .

راکستار کلا سال هاش رو زیاد شلوغ نمیکنه و 2 عنوان عالیش رو در یک سال رو نمیکنه همین جوری که دارین میبینین بازی هاش بعضی هاشون تاخیر خورده .

اینا یه مشت حرف به درد نخوره که این آقا زده. کاری به پیشبینی های دیگه ش ندارم ولی این یکی رو همین طوری یه چیزی پرونده.
قرارداد راک استار با T2 ژانویه سال دیگه تموم میشه؟ خب بشه. دوباره قرارداد میبندن.قبلا هم اینکارو کردن.کلا رابطه این دو تا با هم خیلی خوبه و چند وقت پیش هم رئیس T2 گفته بود دیگه کمپانی ما تنها به یه بازی که جی تی ای باشه متکی نیست .
بعدش هم راک استار نمیاد 9 ماه قبل از اینکه بازی بیرون بیاد تازه خبر بده که جی تی ای بعدی داره میاد.جی تی ایه کال آو دیوتی نیست که !همین منطقه ای که بازی قراره توش اتفاق بیفته انقدواسه طرفدارا اهمیت داره که راک استار باید چند سال زودتر اونو معرفی کنه تا به بازخورد طرفدارای بازی توجه کنه.

حالا آخر معرفی میشه یا نه؟تکلیف ملت روشن کنند دیگه اگه هست بگن اگه نیست دیگه الکی دلمون خوش نکنیم ولی به نظرم تو 2012 میاد

GTA IV که واقعا بازی قشنگی بود ولی یه سری مشکلاتی رو هم داشت، امیدوارم این نسخه جدید مثل نسخه های قبلی جذاب تر از نسخه قبل دربیاد!

2011 قرار داد taketwo و راک استار تموم میشه ..اما ای پی grand theft auto می مونه دست t2 .....من فکر میکنم بعد از اون راک استار خودش شخصا بازی gtA رو انتشار میده و از t2 جدا منتها مجبوره remark کندش وبا یه اسم دیگه بده ...مثلا great theft auto که مخففش میشه همون gta وزیاد فرقی هم نمیکنه.....................اقای سم هازر مدیر راک استار ثابت کردن دست به هر بازی بزنند طلا میشه....................اون جوری خیلی حال میده سالی حد اقل یک gta میبینیم .........یکی از راک استار یک از t2 ....لاکن این کجا و اون کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or