پکتر: نینتندو در یک دنیا از دردسر است.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
مایکل پکتر، آنالیست Wedbush Morgan، گفته است که نینتدو وقت زیادی برای وارد شدن به دنیای کیفیت بالا با عرضه Wii U صرف کرده است و در نتیجه در دنیایی از دردسر است.

wii-u-jan26.jpg

در مصاحبه با ABC News 10، پکتر گفت:"

نینتدو الان در دردسر است. من فکر می کنم که آنها برای عرضه کردن یک کنسول کیفیت بالا و رقابت کننده دوسال طولانی بیشتر صبر کرده اند. من فکر می کنم زمانی که آنها یک کنسول با کیفیت و پرفروش عرضه کنند، آن دو (سونی و مایکروافت) نینتندو را رد کزرده و آنها درحال حاظر مشکلات زیادی دارند.

ما شاهد جدا شدن دو ناشر بزرگ از Wii U، (یوبیسافت و EA) بودیم. هر دو آنها به تمام عموم اعلام کردند نا زمانی که کنسول Wii U بیشتر نفروشد به آن وابسته نمی شوند."

او ادامه داد:"
ناشران بسیار هیجان دارند تا Xbox One و PS4 را را ساپورت کنند ولی در مورد Wii U چیزی نگفتند. . وما می دانیم که EA هیچ بازی در دست ساخت برای Wii U ندارد.

اگر شما ببینید که Activision و Ubisoft وحتی Take-Two دست از پشتیبانی بردارند، پس Wii U واقعا کنسولی تنها برای Nintendo مثل NES(میکرو خودمون) در سال 1985 است. فروش بیشتر این کنسول بدون بازیهایی مثل FIFA, Battlefield, Call of Duty غیر ممکن است.

در مورد کلنجار نینتندو برای برگشتن به دوران اوج خود، من فکر می کنم «آنها در پایین یک کوه بزرگ با یک کوهنوردی بسیار طولانی هستند. فکر نکنم دیگر بتوانند جادو و شور نشاط قبل را داشته باشند و سونی و مایکرو دارند از نینتندو جلو می زنند. علاوه بر این، PS4 فقط پنجاه دلار از Wii U گران تر است. به نظر شما با این وضعیت چه کسی Wii U می خرد؟ به جز کسانی که فقط می خواهنئد ماریو بازی کنند.

به نظر من هر کس که Wii u می خرد در واقع یک هاردکور گیمر است که هم PS4 و هم Xbox one را می خرد تا بازی های ترد پارتی مورد علاقه خود را بازی کنند.Wii U قطعا در جنگ نسل 8 با تفاوت زیاد سوم می شود.
"
Source

استثناً این حرفش کاملا درسته نینتندو باید به ساخت بازی های با کیفیت خود سرعت بده و الا بد جوری با کله میخوره زمین همچنین باید IP های جدیدی رو بسازه که نمونه اش همین 101 شگفت انگیز هستش البته به تنهایی کافی نیست
نینتندو باید با توسعه دهنگان صحبت و آن ها را از لحاظ مالی پشتیبانی کنه تا سازندگان به ساخت بازی بر روی آنها رو بیاورند و الا به سرنوشت گیم کیوب دچار خواهد شد

آخرین ویرایش:
کسی منکر وجود مشکل نیست ولی زیاد چرت گفته هیچ کس کنسول‌های نینتندو رو برای بازی‌های 3Party نمی‌خره. بیشتر کسایی که می‌خرند برای انحصاریشاش می‌خرند نه مولتی‌هاش.
زیاد هم حرف الکی زده EA گفته تا پاییز بازی براش عرضه نمی‌کنه. Ubiهم گفته فروشش کریسمس بهتر میشه.
مهدی مشکل اینجاس اگه به امید انحصاری ویی یو بخری, سالی 3-4 تا بازی بیشتر گیرت نمیاد که واقعا کمه!
منظورم انحصاری‌های خود نینتندوئه. من با کنسول مشکلی ندارم
مهدی جون همونطور که گفته بودی من تو E3 منتظر نوآوری های تازه ای از اینا بودم ولی چیز حاصی تو چنته نداشتن.
you be right

آخرین ویرایش:
کسی منکر وجود مشکل نیست ولی زیاد چرت گفته هیچ کس کنسول‌های نینتندو رو برای بازی‌های 3Party نمی‌خره. بیشتر کسایی که می‌خرند برای انحصاریشاش می‌خرند نه مولتی‌هاش.
زیاد هم حرف الکی زده EA گفته تا پاییز بازی براش عرضه نمی‌کنه. Ubiهم گفته فروشش کریسمس بهتر میشه.
مهدی مشکل اینجاس اگه به امید انحصاری ویی یو بخری, سالی 3-4 تا بازی بیشتر گیرت نمیاد که واقعا کمه!

استثناً این حرفش کاملا درسته نینتندو باید به ساخت بازی های با کیفیت خود سرعت بده و الا بد جوری با کله میخوره زمین همچنین باید IP های جدیدی رو بسازه که نمونه اش همین 101 شگفت انگیز هستش البته به تنهایی کافی نیست
نینتندو باید با توسعه دهنگان صحبت و آن ها را از لحاظ مالی پشتیبانی کنه تا سازندگاه به ساخت بازی بر روی اونها رو بیاورند و الا به سرنوشت گیم کیوب دچار خواهد شد

مهدی جون همونطور که گفته بودی من تو E3 منتظر نوآوری های تازه ای از اینا بودم ولی چیز حاصی تو چنته نداشتن.
البته از ماریو کارتینگ خوشم اومد ولی آخه تا کی ؟

البته از ماریو کارتینگ خوشم اومد ولی آخه تا کی ؟

آقا بی خیال یعنی pikimin 3 و W101 و X نوآوری نداشت ؟
راستی یک نینتندو دایرکت دیگه هم قراره برگزار بشه که بازی های جدید رو معرفی کنند راستی armikrog هم برای wiiu میاد که خودش دنیایی از خلاقیت هست :x

راستی اون لویجی رو گفتم بازی کن تست کردی یا نه ؟

کاری به آمازون نداریم قیمت کنسول 350 دلاره
350$? آدم 50 تا میزاره روش PS4 میخره:| خدایی نینتندو چه فکری کرده با خودش؟:|

- - -ویرایش - - -

راست میگه بیچاره یه کنسول نسل قبلی که بازی درستی هم نداره و تقریباً هیچ سازنده ی حمایتش نمیکنه 528$ نمیارزه.
البته این 2 تا بازی هم روشه:
  • Super Mario Bros U Game,Nintendo Land Game

کاری به آمازون نداریم قیمت کنسول 350 دلاره
ممنون ولی فرق خاصی نکرد. عوض ps4 با هارد 500 گیگ عرضه میشه. 10 برابر یا شاید بیشتر قویتر هست. حداقل تا ده سال بعد از همه نظر ساپورت میشه درحالی که Wii U همین الانشم از کمبود بازی رنج میبره. استودیوهای 1st Party سونی محدود به 2-3 تا ip نیستن برخلاف نینتندو و هزار تا دلیل دیگه میشه ردیف کرد که همشون منطقی باشن درمورد بهتر بدون انتخاب ps4 نسبت به Wii U.

اینا رو که عمه منم همون موقع که کنسول عرضه شد گفت!:bash:

ولی جدا از شوخی خیلی دوست دارم Wii U موفق بشه ولی با پیشرفت گرافیکی که پلی 4 و ایکس وان داشتن خیلی بعیده که بتونه در ادامه حرفی برای گفتن داشته باشه!:-s

اینقدرم بچه بازی درنیارید و اگه همه کنسول ها موفق باشند چیزی از شما کم نمیشه که اینقدر برای شکستشون لحظه شماری میکنید!:-w

ممنون ولی فرق خاصی نکرد. عوض ps4 با هارد 500 گیگ عرضه میشه. 10 برابر یا شاید بیشتر قویتر هست. حداقل تا ده سال بعد از همه نظر ساپورت میشه درحالی که Wii U همین الانشم از کمبود بازی رنج میبره. استودیوهای 1st Party سونی محدود به 2-3 تا ip نیستن برخلاف نینتندو و هزار تا دلیل دیگه میشه ردیف کرد که همشون منطقی باشن درمورد بهتر بدون انتخاب ps4 نسبت به Wii U.
wii u هم وضعش خوب می شه اخر سر مجبور می شن کاهش قیمت بزنن بعد هم بازی های خوبشون چیزی نمونده بیاد همونطور که مانستر هانتر اومد فروشش عالی شد نسب به قبل
بعد وقتی هم فروشش خوب و ثابت بشه ناشرها هم مثل wii حمایت می کنن
همین 3ds هم خیلی اوایل وضعش جالب نبود اما الان وضعش انقدر عالی هست و بازی هم زیاد داره
برای هارد رو قبول دارم اما همونطور که میماتو هم گفت دلیل اصلی قیمتش دستش هست اگه نبود قیمتش الان باید 200 می بود

مسلما با ورود وان و پلی 4 ، نینتندو مجبوره کنسولشو به زیر 250 دلار برسونه .. در غیر اینصورت چیزی جز نابودی گیرش نمیاد. کنسولی که نه هارد داره، نه بازی درست و حساب،نه ساپورت،نه قدرت مکفی و نه آنلاین درست و حسابی به هیچ دردی نمیخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or