پي اس ويتا جديد به نام PCH-2000

چجحخهعغفقثصض

کاربر سایت
سلام الان در سايت زوميت بودم و در ان اين مطلب درباره ي ويتاي جديد به نام PCH-2000 نوشته بود:سونی نتوانست با عرضه پلی استیشن ویتا، نظر کاربران را آن طور که باید و شاید به کنسول دستی خود جلب کند و این محصول از خانواده پلی استیشن با عدم استقبال کاربران مواجه شد. حال این کمپانی در نظر دارد تا با یک بازطراحی، علاقه‌مندان را مجاب به خرید این ویتا نماید.روزنامه ژاپنی Tokyo Keizai گزارش می‌دهد که کمپانی سونی در نظر دارد تا نسل جدید کنسول دستی خود را پیش از آغاز نمایشگاه بازی توکیو عرضه نماید. این مدل جدید که PCH-2000 نام دارد مجهز به صفحه نمایش 6.3 اینچ از نوع OLED ساخت کمپانی سامسونگ با رزولوشن 960 در 554 پیکسل مي باشد.نکته دیگر در مورد این محصول جدید، افزایش دو برابری حافظه رم است. نسل پیشین ویتا مجهز به 512 مگابایت حافظه رم بود، اما اکنون گزارش شده که سونی قصد دارد در نسل جدید این کنسول، حافظه رم را به یک گیگابایت برساند.ز سوی دیگر گفته می‌شود که طراحی ویتای جدید بسیار شبیه به پلی استیشن 4 است و سونی با مذاکره با استودیوهای بازی سازی در نظر دارد عنوان‌های جدیدی را برای این کنسول دستی عرضه کند.

الان سونی ما رو مسخره کرده؟ :|

نه شایعه اس سایتای خبری دیگه هم این خبرو به عنوان شایعه به نقل از روزنامه‌ی ژاپنی Tokyo Keizai نقل کردند.

شما توجه کنید که رزولیشن
960x554 پی اس ویتا رو اسکرین 5 اینچی هم تراکم پیکسلی خیلی پایینی داره چه برسه به سکرین 6.3 اینچی.

در ثانی الان درد ویتا که کنسولش نیست ، قلت بازی هاشه.بعلاوه اینکه از نظر حرفه ای و اخلاقی هم کار درستی نیست.

فکر نکنم واقعیت داشته باشه
یعنی به نظرم جور در نمیاد به این زودی یک هزینه سنگین دیگه رو متحمل بشه که بشه با ویتا جدید و رم زیادتر بهترش کرد.
تا امروز که سازنده های از توانایی سخت افزاری ویتا ناراحت نبودن
مشکلش فروش و ساپرت ترد پارتی هست.

کاملا حق با بچه ها هست تازه اگه به مدل های psp نگاه کنی psp1000fat با مدل psp go از نظر سخت افزاری هیچ فرقی نداره تازه رم ps3 از ویتا پایین تره همه ی اینا شایعه است :horse:

ولی شاید 1 یا 2 سال دیگه یه مدل مثل go از روش بزنن:)

اگه بخوان گو بزنن که 3-4 سال دیگه
بعد دوما
یک محصول که هنوز دو سالش نشده میاد ورژن جدید می زنه که کلا با اون فرق داره؟؟؟
بابا کلا هم سونی این چند وقته یک مقدار قات زده هم کل منتقدان و نمی دونم همه باهاش دشمن شدن (پلیر ها نه!)
یکی گفته که PS Vita کنسولی مرده است :|||| !!!!
بابا وایسین دو تا نمی دونم توکیو و گیمز کام و اینا بهش بخوره
تو همین گیمز کام چقدر بازی معرفی شد !!

خب دیگه رسما تایید شد لطفا پست رو به روز کنید....مدل جدید سبک تر با افزایش یک ساعتی عمر باتری طراحی جدید و جایگزینی LCD به جای OLED در رنگ های متنوع معرفی شد....قیمتش هم همون حدود 190 دلار هست تاریخ عرضه به خورشیدی 18 مهر...کارت حافظه 64 گیگ هم برای ویتا در راه هست
در کل مشابه اتفاقی که واسه مدل 2000 پی اس پی افتاد انتظار میره این مدل به مذاق بعضی ها از جمله خودم خوش نیاد.....مهمترین تغییرش افزایش عمر باتری و بدترین تغییر استفاده از LCD هست اگه این صفحه نمایش جدید در کنتراست و کیفیت رنگ ها دچار افت نشه در نشان دادن رنگ مشکی به طور یقین باعث دلسردی خواهد بود مخصوصا در نور کم عمق رنگ مشکی بسیار کم خواهد بود و به خاکستری نزدیک...این خصوصیت LCD هست تنها نکته ی مثبتی که میشه آرزو کرد اینه که درخشندگی و نور صفحه رو حالا بیشتر کرده باشن
http://www.ps3site.pl/files/2013/09/new-vita-605x298.jpg

خب این اتفاق دیر یا زود میوفتاد ولی من همین ویتا مشکی رو ترجیع میدم و فکر نکنم کسی بخواد ویتاش رو بفروشه که یکی از این ها بخره تازه این یکی 10 دلار از مدل قبلی ارزونتره:|

خب دیگه رسما تایید شد لطفا پست رو به روز کنید....مدل جدید سبک تر با افزایش یک ساعتی عمر باتری طراحی جدید و جایگزینی LCD به جای OLED در رنگ های متنوع معرفی شد....قیمتش هم همون حدود 190 دلار هست تاریخ عرضه به خورشیدی 18 مهر...کارت حافظه 64 گیگ هم برای ویتا در راه هست
در کل مشابه اتفاقی که واسه مدل 2000 پی اس پی افتاد انتظار میره این مدل به مذاق بعضی ها از جمله خودم خوش نیاد.....مهمترین تغییرش افزایش عمر باتری و بدترین تغییر استفاده از LCD هست اگه این صفحه نمایش جدید در کنتراست و کیفیت رنگ ها دچار افت نشه در نشان دادن رنگ مشکی به طور یقین باعث دلسردی خواهد بود مخصوصا در نور کم عمق رنگ مشکی بسیار کم خواهد بود و به خاکستری نزدیک...این خصوصیت LCD هست تنها نکته ی مثبتی که میشه آرزو کرد اینه که درخشندگی و نور صفحه رو حالا بیشتر کرده باشن
http://www.ps3site.pl/files/2013/09/new-vita-605x298.jpg
صاحب تاپیک که بنه
اما جالبه هنوز اون رو نفروخته جدیدش رو داده
احتمال کاهش قیمت توی تولیدات هست به خاطره lcd ... به نظرم کیفیت سیاه به oled نمیرسه. باید بیاد ببینیم چه جوره اما همونطور که خودت گفتی فکر کنم شفافیت بدن بالا
فعلا هم فقط توی جاپن عرضه میشه

صاحب تاپیک که بنه
اما جالبه هنوز اون رو نفروخته جدیدش رو داده
احتمال کاهش قیمت توی تولیدات هست به خاطره lcd ... به نظرم کیفیت سیاه به oled نمیرسه. باید بیاد ببینیم چه جوره اما همونطور که خودت گفتی فکر کنم شفافیت بدن بالا
فعلا هم فقط توی جاپن عرضه میشه

این رو هم اضافه کنم که یک گیگ حافظه داخلی داره...برای جزییات بیشتر باید منتظر باشیم....من که اصلا به ال سی دی خوشبین نیستم....یادمه اون موقع که پی اس پی فت داشتیم وقتی اسلیم اومد همه میگفتن این دیگه چیه اصلا کیفیت نداره و از این حرف ها...البته من هم خودم کنسول سنگین تر و با کیفیت تر رو ترجیح میدم

این رو هم اضافه کنم که یک گیگ حافظه داخلی داره...برای جزییات بیشتر باید منتظر باشیم....من که اصلا به ال سی دی خوشبین نیستم....یادمه اون موقع که پی اس پی فت داشتیم وقتی اسلیم اومد همه میگفتن این دیگه چیه اصلا کیفیت نداره و از این حرف ها...البته من هم خودم کنسول سنگین تر و با کیفیت تر رو ترجیح میدم
باز خوبه حافظه داخلی داره ! اپشن جدید 64 گیگ هم عالیه
اما صفحه .... به نظره من dissapointing .... اول اینکه این Oled ویتا خیلی خوبن انصافا ! فکر هم میکنم samsung براش زده oled ها ..... ....
lcd سیاهی oled رو که نداره --- به نظرم روی زاویه دید هم تاثیر داره. فکر کنم کنتراستش رو خیلی گم میکنه روی زاویه دید .
باز کیفیت رنگی باید حدودا یکی باشه .
این مدل الان قیمتش 190 دلار توی جاپن هست . باید حوالی 150 - یا 179 اینا خارج بفروشن. گزاشتن lcd خیلی روی قیمت تولید صرفه جویی میکنه . طبیعتا هم نباید انتظار اون کیفیت oled رو داشت
البته باید منتظر موند دستگاهش بیاد ببینیم چه طور میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or