شایعه پلی استیشن ایتالیا اولین اطلاعات را درباره Uncharted 4 افشا میکند!؟

من یکی که دیگه گول این همایش های فرعی و این تاریخ ها رو نمی خورم، بیشتر همایش ها رو تا صبح بیدار بودم و هیچ چی نصیبم نشد جز یه مشت هایپ الکی !!
فقط و فقط E3 ـه که چه قبلش هایپ باشه چه نباشه شمارو به اوج هیجان و لذت می رسونه :دی

2014/01/06 : یه صدای صوتی از Uncharted ( صدای رودخانه )، منتظر یک تریلر در E3 باشید .. :|

با تمام این تفاسیر، نکنه خبری باشه ! :-s

آخرین ویرایش:
احتمالا چیز خاصی نیست:

Guys I'm Italian let me explain it better for you. First of all is a wrong translation, it says "we've been bad, and we're proud of that". Its bad and not naughty. Than the pad is made of coal because in Italy on January 6th it is the day of the "Befana", a kind of old "witch" that put in something in the sock you leave hanging on your door: if you've been good she leaves candies, if you've been bad coal. That's it, so nothing to do with naughty dog or anything relevant, maybe some promo...

Edit:Befana - Wikipedia, the free encyclopedia
من یکی که دیگه گول این همایش های فرعی و این تاریخ ها رو نمی خورم، بیشتر همایش ها رو تا صبح بیدار بودم و هیچ چی نصیبم نشد جز یه مشت هایپ الکی !!
فقط و فقط E3 ـه که چه قبلش هایپ باشه چه نباشه شمارو به اوج هیجان و لذت می رسونه :دی

2014/01/06 : یه صدای صوتی از Uncharted ( صدای رودخانه )، منتظر یک تریلر در E3 باشید .. :|

با تمام این تفاسیر، نکنه خبری باشه ! :-s

نخیرم! :| :d
امید یادته 25 سالگی MG هممون صبح بلند شدیم، بعد داشتن تیشرت و جا کلیدی و بازی موبایل نشون میدادن ماها پوکر فیس بودیم تو تاپیک! :d
حتی اگه تو اون مراسم 4 تا MGS معرفی میکردن بازم به باحالی تیشرت و قیافه ی ماها تو صبح زود نمیشد! :d

آخرین ویرایش:
اگه مربوط به انچارتد باشه بعید میدونم تریلر باشه و شاید نهایتا کمی اطلاعات از قبیل اینکه بازی در چه دوره ی تاریخی برگزار میشه و ...ارائه کنه! شاید بزرگترین خبری که می تونه داشته باشه این هست که نیتن تو این بازی شخصیت اصلی هست یا نه!!!
با این حال کوچکترین خبر در مورد این بازی شدیدترین هایپ ها رو به همراه خواهد داشت:d

همینطور که بهروز گفتن + نقل قول از فرهاد :

این 6 ژانویه روز مهمی برای ایتالیاییست که با نام Befana میخوننش و تعطیل رسمی هم هست. طبق روایت ایتالیایی باور داشتن، ششم هر ژاویه Befana (یا یه جن یا پری) میاد به بچها هدیه میده. و به بچهای شیطون (naughty) زغال میداده.

ولی بازم نمیشه بیخیال بود! :d

ربط ـش به آنچارتد رو نمیدونم ولی فک کنم میخوان از ویژگی های DS4 یا تکنولوژی جدیدشون رونمایی کنن اون هم توی نمایشگاه CES :-/

مگه خبر اینکه نیتن شخصیت اصلی تایید نشده بود که الان دوستان دارن سوال میپرسن:-/
وااای اگه این u4 مثل قبلی ها باشه واااای چه شود اونوقت هست که بنده از Bc به خاطر ترول بن میشم(شوخی کردم کسی نیاد ما ر بن کنه بعد بگه خودت گفتی:d)
نام ناتی داگ روی هر بازی تضمین کننده ی اون بازیه ناتی داگ آبروی سونیه

نخیرم! :| :d
امید یادته 25 سالگی MG هممون صبح بلند شدیم، بعد داشتن تیشرت و جا کلیدی و بازی موبایل نشون میدادن ماها پوکر فیس بودیم تو تاپیک! :d
حتی اگه تو اون مراسم 4 تا MGS معرفی میکردن بازم به باحالی تیشرت و قیافه ی ماها تو صبح زود نمیشد! :d

یادمه بهروز :دی اما اون مراسم مشخص بود یه چیزی تو چنته داره چون هر ساله نبود :دی
ولی خب امیدوارم یه چیزی تو چنته داشته باشه اینگونه مراسم مثل 25 ـمین سالگرد متال گیر مثل جام جهانی و خیلی کم اتفاق می افته :دی

حالا منم یه چیزی می گم :دی اصلاً بیشتر قشنگی مراسم به همین شب زنده داری و بودن تو تاپیک و همین کارامون ِ :دی دیگه اگه خبری ام باشه چه بهتر
خودم Uncharted رو دوست دارم اما برای سوپر فن هاش آرزو می کنم یه شبی مثل اون شب رو تجربه کنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or