دوست عزيز تا چندي پيش خودم در وبلاگ هاي مشاوره hdtv اين مدل رو پيشنهاد ميكردم . چند وقت پيش گزارش هايي مبني بر افت توليد مشكي توليدي توسط پنل هاي neopdp گزارش شده بود كه اين مورد توسط اديتور ارشد سايت cnet ديويد كاتزماير برسي شده كه متاسفانه حقيقت داره.
اين پنل ها بعد از گذشت 500 ساعت باز توليد مشكي اونها از 0.008 فوت لامبرت به 0.023 افزايش پيدا كرده كه متاسفانه از كيفيت پنل كم كرده.
البته هنوز مشخص نيست مشكل از ماژول پنله و سخت افزاريه يا اينكه نرم افزاريه و با يك فريم وير جديد قابل حل هستش.
با سلام خدمت شما دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی که کردی من هم گفتکو های قبلی رو نگاه کردم وتلویزیون خودم که سری 6 سامسونگ 40 اینچ بود رو فروختم تا از این مدل(g10 ) بگیرم حالا نظر شما چیه همون g10 یا v10
با سپاس فراوان.
با سلام خدمت شما دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی که کردی من هم گفتکو های قبلی رو نگاه کردم وتلویزیون خودم که سری 6 سامسونگ 40 اینچ بود رو فروختم تا از این مدل(g10 ) بگیرم حالا نظر شما چیه همون g10 یا v10
با سپاس فراوان.
فعلا من هيچ يك از اين دو رو پيشنهاد نميكنم(دوست من هردويه اينها neopdp هستن و مشكل افزايش برايت و كاهش بلك لول رودارن) تا پاناسونيك تكليفو مشخص كنه.اگر عجله داريد ميتونيد samsung b690 رو مد نظر قرار بديد كه از لحاظ اشباع رنگ و مشكي توليدي بسيار عالي و در حد g10 عمل ميكنه رو درنظر بگيريد.
اين مشكل به احتمال زياد نرم افزاريه و انشالا قابل حل
خیلی ممنون :confused:
با خوندن این همه گفتگو ها من که کاملا گیج شدم ولی شاید مدل های اسیا یی مشکل نداشته باشن
در داخل کشور هم که کسی به مشکلی برنخورده یه سوال دیگه مدل z1 هم neopdp هستش در مورد اون چی.
خیلی ممنون :confused:
با خوندن این همه گفتگو ها من که کاملا گیج شدم ولی شاید مدل های اسیا یی مشکل نداشته باشن
در داخل کشور هم که کسی به مشکلی برنخورده یه سوال دیگه مدل z1 هم neopdp هستش در مورد اون چی.
با سلام به همه
بالاخره طاقت نیاوردم و رفتم p42g10 رو خریدم و از دیدن کیفیت تصویر اون واقعا
اگر این tv یک ماه هم جواب بده واقعا ارزش خرید اون رو داره واز شما دوست عزیزم به خاطر
راهنمایی هایی که کردی تشکر میکنم.
با سلام به همه
بالاخره طاقت نیاوردم و رفتم p42g10 رو خریدم و از دیدن کیفیت تصویر اون واقعا
اگر این tv یک ماه هم جواب بده واقعا ارزش خرید اون رو داره واز شما دوست عزیزم به خاطر
راهنمایی هایی که کردی تشکر میکنم.
سلام
کسی از دوستان به مشکل سوختن برد G10 توی مدل های جدید برنخورده؟
3 عدد قبل از عید گرفته بودم برای خودمون و 2 تا از آشناها هر 3 بعد از عید بردشون سوخت البته روی گارانتی عوض شد، پیشنهاد میکنم فعلاً G10 نگیرید اینجوری که متوجه شدم آخرین پارتی که وارد شده همش این مشکل رو داشته اگر میخواهید خرید هم بکنید حتماً این مورد رو به فروشنده بگید چون احتمالاً خودشون میدونن
دهنشون سرویس
من هم همین موقع ها گرفتم و 4 هفته پیش بردش سوخت
همه فروم هارو هم گشتم ولی کسی گذارشی نداده بود
بابای ما که میگه به خاطر اینه که زیاد با 360× باهاش بازی کردم!!!!!!
واسه ما هم گارانتی داشت و هزینه ای روی دستمون نذاشت
به قول تعمیرکار شرکت گارانتی :امیدوارم دیگه اتفاق نیفته!1111