پشتیبانی کنسول Nintendo Switch از حافظه‌های 2 ترابایتی

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-1-15_20-26-56.png
دیروز در خلال مراسم رونمایی از کنسول نینتندو سوئیچ مشخص شد که این کنسول از کارت‌های حافظه microSDXC تا ظرفیت 256 گیگابایت پشتیبانی خواهد کرد، اما نینتندو امروز تأیید کرد که این کنسول از حافظه‌های microSDXC تا ظرفیت 2 ترابایت پشتیبانی خواهد کرد.

هرچند کنسول سوئیچ از حافظه داخلی کوچک 32 گیگابایتی استفاده می‌کند ولی کاربران این کنسول می‌توانند با استفاده از کارت‌های microSDXC نیازهای ذخیره‌سازی خود را برطرف کنند. بااینکه قبلاً گفته شده بود حداکثر ظرفیت قابل پشتیبانی توسط این کنسول از اینن حافظه‌ی جانبی 256 گیگابایت است اما امروز نینتندو اعلام کرد که این کنسول از کارت‌های SDXC تا ظرفیت 2 ترابایت پشتیبانی می‌کند.

هرچند این خبر به نظر خوشایند است اما در حال حاضر هیچ کارت microSDXC با ظرفیت 2 ترابایت در فروشگاه‌های مختلف وجود ندارد تا کاربران این کنسول بتوانند اقدام به خرید آن کنند و حداکثر ظرفیتی که اکنون در دسترس است 2566 گیگابایت است.

برخلاف کنسول قابل‌حمل PS Vita که از حافظه‌های اختصاصی خود برای ذخیره‌سازی اطلاعات استفاده می‌کند، کنسول نینتندو سوئیچ مانند 3DS اجازه استفاده از کارت‌های حافظه microSD را به خریداران خود می‌دهد که در مقایسه با Vita فضای بیشتری را در اختیار خواهند داشت.

منبع

آخرین ویرایش:
22 ترابایت ؟!! مگه میخوان بکاپ سرور google رو بریزن توش :D

100% 2 ترابایت بد تایپ شده ولی 2Tb هم زیاده برای این کنسول بعد میکرو اس دی 2 ترابات اگر بیاد از خوده کنسول
گرونتره :دی

22 ترابایت ؟!! مگه میخوان بکاپ سرور google رو بریزن توش :D

100% 2 ترابایت بد تایپ شده ولی 2Tb هم زیاده برای این کنسول بعد میکرو اس دی 2 ترابات اگر بیاد از خوده کنسول
گرونتره :D
نیازی به میکرو اس دی نیست معلومه که 2 ترا نداره از هارد اکسترنال پشتیبانی مسکنه از طریق درگاه Usb ایش

• Like
Reactions: ehsanservat
خوب هارد که برای هندلد بودنش کارایی نداره ... اخرش همون micro sd ها رو باید استفاده کرد .. که چیز کاملا افتضاحیه .. همون ویتا رو من راست پول خود کنسول پول برای مموری کارت هاش دادم ... خیلی بده , بد.
الان که بالاترین میکرو sd ۲۵۶ ه کی قراره دو ترا بایت بیاد.
با این قیمت ۳۰۰ دلاری باید یه هارد حداقل پونصد میزاشتن تو کنسول ...

حیف که به خاطر این بی فکری های نینتندو هر نسل باید از بذت بردن از بازیاش محروم بشیم .... بهترین بازی ها در بدترین کنسول ها

• Like
Reactions: noctis-sm3
خوب هارد که برای هندلد بودنش کارایی نداره ... اخرش همون micro sd ها رو باید استفاده کرد .. که چیز کاملا افتضاحیه .. همون ویتا رو من راست پول خود کنسول پول برای مموری کارت هاش دادم ... خیلی بده , بد.

حیف که به خاطر این بی فکری های نینتندو هر نسل باید از بذت بردن از بازیاش محروم بشیم .... بهترین بازی ها در بدترین کنسول ها
دوست عزیز این کنسول برای شما نیست
چون شما میل به سمت کنسول های ps و xbox دارید نینتندو هیولا هم بزنه شما سمتش نمیرید چون اصولا تم نینتندو فرق میکنه

من متوجه نمیشم شما از یک سمت میگید برای ویتا (که احتمالاً خیلی از بازیهاش رو روی کنسولهای دیگه سونی دسترسی داشتید) حاضر بودی پول مموری بدی اما الان برای سویچ (که بازم طبق حرفهای قبلی خودتون تا الان از بازیهاش محروم بودید) نه!!! به نظر من بیشتر مشکل شما اسم نینتندو هست که روی این کنسول هست. از طرف دیگه انتقادی که روی قیمت کنسول هست هم به نظرم بی انصافی هست. PS3 با اون قیمت نجومی زمان لانچش اصلاً با قیمت فعلی سویچ قابل مقایسه نیست حتی همین نسل هم قیمت زمان لانچ کنسولها همچین کم نبود. از سمت دیگه با توجه به استفاده سویچ از کارتریج تنها افرادی که قصد خرید دیجیتالی بازیها رو دارن نیاز به مموری خواهند داشت (بر خلاف x1 و PS4 که حتی بازیهای فیزیکی نصب اجباری دارن ) حالا بگذریم که هارد 500 روی کنسول پرتابل فاجعه به بار میاره. تمام اینا هم درحالی هست که هیچ کس از اینکه هارد دوتا کنسول دیگه از مدلهای ارزون تر دور پایین 5400 انتخاب میشه شکایتی ندارند در صورتی که هارد 7200 میتونه توی زمان لود و... موثر باشه. چرا!! چون اونجا سونی و مایکروسافت هستند و اینجا نینتندو و از قدیم بد گفتن از نینتندو کلاس داشته.

دوست ندارم زیاد این بحث رو کش بدم اما دوتا حرف که زدید به نظرم دیگه خیلی بی انصافی بود.

اگر همین موضوع توی کنسولهای دیگه بود میشد آینده نگری اینجا شده جای انتقاد غیر از اون الان تا 512 هست. از اونجای که به خاطر تلفن و ... بازار خوبی هم موجود هست خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو بکنیم حجم های بالاتر هم میاد و قیمت هم کمتر خواهد شد.

می خواستم بدونم بدترین کنسول چه کنسولی هست من که خوبی و بدی کنسول برام به بازیهای روش برمیگرده در درجه اول اما مثلاً اگر معماری نامناسب، قیمت بالا، خرابی زیاد و .... مد نظر باشه فکر کنم مقام بدترین تو هر نسل به کنسولهای دیگه برسه حتی اگر قدرت مد نظر قرار بگیره بازم یکی از محبوبترین کنسولهای تاریخ میشه بد (از اونجا که بازیساختن براش از دو رقیبش سخت تر بوده حتماً میشه خیلی بد).

دوست عزیز این کنسول برای شما نیست
چون شما میل به سمت کنسول های ps و xbox دارید نینتندو هیولا هم بزنه شما سمتش نمیرید چون اصولا تم نینتندو فرق میکنه
ارتگلی موقع لانچ اگر خریدی یه ویدیو کامل مثل وی یو بزار ببینیم چه طوریه به خصوص اسکایریم رو

• Like
Reactions: ehsanservat
من متوجه نمیشم شما از یک سمت میگید برای ویتا (که احتمالاً خیلی از بازیهاش رو روی کنسولهای دیگه سونی دسترسی داشتید) حاضر بودی پول مموری بدی اما الان برای سویچ (که بازم طبق حرفهای قبلی خودتون تا الان از بازیهاش محروم بودید) نه!!! به نظر من بیشتر مشکل شما اسم نینتندو هست که روی این کنسول هست. از طرف دیگه انتقادی که روی قیمت کنسول هست هم به نظرم بی انصافی هست. PS3 با اون قیمت نجومی زمان لانچش اصلاً با قیمت فعلی سویچ قابل مقایسه نیست حتی همین نسل هم قیمت زمان لانچ کنسولها همچین کم نبود. از سمت دیگه با توجه به استفاده سویچ از کارتریج تنها افرادی که قصد خرید دیجیتالی بازیها رو دارن نیاز به مموری خواهند داشت (بر خلاف x1 و PS4 که حتی بازیهای فیزیکی نصب اجباری دارن ) حالا بگذریم که هارد 500 روی کنسول پرتابل فاجعه به بار میاره. تمام اینا هم درحالی هست که هیچ کس از اینکه هارد دوتا کنسول دیگه از مدلهای ارزون تر دور پایین 5400 انتخاب میشه شکایتی ندارند در صورتی که هارد 7200 میتونه توی زمان لود و... موثر باشه. چرا!! چون اونجا سونی و مایکروسافت هستند و اینجا نینتندو و از قدیم بد گفتن از نینتندو کلاس داشته.

دوست ندارم زیاد این بحث رو کش بدم اما دوتا حرف که زدید به نظرم دیگه خیلی بی انصافی بود.

اگر همین موضوع توی کنسولهای دیگه بود میشد آینده نگری اینجا شده جای انتقاد غیر از اون الان تا 512 هست. از اونجای که به خاطر تلفن و ... بازار خوبی هم موجود هست خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو بکنیم حجم های بالاتر هم میاد و قیمت هم کمتر خواهد شد.

می خواستم بدونم بدترین کنسول چه کنسولی هست من که خوبی و بدی کنسول برام به بازیهای روش برمیگرده در درجه اول اما مثلاً اگر معماری نامناسب، قیمت بالا، خرابی زیاد و .... مد نظر باشه فکر کنم مقام بدترین تو هر نسل به کنسولهای دیگه برسه حتی اگر قدرت مد نظر قرار بگیره بازم یکی از محبوبترین کنسولهای تاریخ میشه بد (از اونجا که بازیساختن براش از دو رقیبش سخت تر بوده حتماً میشه خیلی بد).

در مورد قیمت کنسول اولا زدی صحرای کربلا اتفاقات ۱۰-۱۲ ساا پیش چه ربطی به زمان حال داره دوما من تا ps3 ..سیصد دلار نشد نخریدمش به عبارتی ۳۵۰ هزار تومن خودمون .. دوما من ویتا رو نزدیک لانچش خریدم ... و اصلا تصورش هم نمیکردم این قضیه مموری کارت اینقدر ازار دهنده بشه
چرا چون فکر میکردم بازیا رو با کارتریج میگیرم و نیازی به مموری حجم بالا ندارم . ولی از طرفی بازی ویتا گیر نمیومد و از طرف دیگه قیمتاش تو ایران تخیلی بود ... اتفاقی که کاملا برای سوییچ هم میشه متصور بود به خصوص که محبوبیت چندانی بین ایرانیا نداره
الان سوییچ که حجم خیلی از بازیاش باید حول و حوش ۱۵-۲۰ گیگ باشه .. و قاعدتا کلی اپدیتم دارن ... دیگه قرار ظرفیتش چه خونی به دل ادم کنه .
ادمی که از یه سوراخ دوبار نیش بخوره ........

جالبه ۵۰۰۰ بودن یا ۷۰۰۰ دور هارد دیسکای کنسولا شکایت دارید ولی اصلا وجود نداشتنش براتون خیلی خوبی و اصلا مشکلی نداره گل و بلبل.
روی کنسول میزدن کنسول میاموتو و برادران ... یه حرفایی میزنید .. مثلا الان چه فرقی برام میکنه روی کنسول چی میزدن ..؟ اگه یه کنسول قوی و بی کم کاست و همراه با دسته pro میزد من چه ایرادی وجود داشت به کنسول بگیرم .. حتی اگه قیمتش ۴۰۰ دلار بود ؟!!
اولین چیزی که برای من مهمه کنترل دستگاه و بازی هاست ... دوم بازی ها و همچنین راحتی اجرای بازی ها.
نینتدو به خصوص تو کنترل سعی کرده خلاف جریان اب شنا کنه و هیچوقت به نیاز گیمرای واقعی که علاقه به این جور جنگولک بازیای دوشیدن شیر و خوردن همبرگر ندارن توجه نکرده ...

آخرین ویرایش:
در مورد قیمت کنسول اولا زدی صحرای کربلا اتفاقات ۱۰-۱۲ ساا پیش چه ربطی به زمان حال داره دوما من تا ps3 ..سیصد دلار نشد نخریدمش به عبارتی ۳۵۰ هزار تومن خودمون .. دوما من ویتا رو نزدیک لانچش خریدم ... و اصلا تصورش هم نمیکردم این قضیه مموری کارت اینقدر ازار دهنده بشه
چرا چون فکر میکردم بازیا رو با کارتریج میگیرم و نیازی به مموری حجم بالا ندارم . ولی از طرفی بازی ویتا گیر نمیومد و از طرف دیگه قیمتاش تو ایران تخیلی بود ...
الان سوییچ که حجم خیلی از بازیاش باید حول و حوش ۱۵-۲۰ گیگ باشه .. و قاعدتا کلی اپدیتم دارن ... دیگه قرار ظرفیتش چه خونی به دل ادم کنه .
ادمی که از یه سوراخ دوبار نیش بخوره ... مشکل داره .
جالبه ۵۰۰۰ بودن یا ۷۰۰۰ دور هارد دیسکای کنسولا شکایت دارید ولی اصلا وجود نداشتنش براتون خیلی خوبی و اصلا مشکلی نداره گل و بلبل.
روی کنسول میزدن کنسول میاموتو و برادران ... یه حرفایی میزنید .. مثلا الان چه فرقی برام میکنه روی کنسول چی میزدن ..؟ اگه یه کنسول قوی و بی کم کاست و همراه با دسته pro میزد من چه ایرادی وجود داشت به کنسول بگیرم .. حتی اگه قیمتش ۴۰۰ دلار بود ؟!!
اولین چیزی که برای من مهمه کنترل دستگاه و بازی هاست ... دوم بازی ها و همچنین راحتی اجرای بازی ها.
نینتدو به خصوص تو کنترل سعی کرده خلاف جریان اب شنا کنه و هیچوقت به نیاز گیمرای واقعی که علاقه به این جور جنگولک بازیای دوشیدن شیر و خوردن همبرگر ندارن توجه نکرده ...

کنسول ps3 به فرض بگیم 300 دلار بود همونطور که nintendo switch قیمتش 300 دلاره
این بی ارزشی پول ما که ربطی به نینتندو و مایکروسافت و سونی نداره مقصرش خودمونیم , یه زمانی هم یه بسته پنیر شبنم 500 تومن بود الان باید 4800 تومن بدی
یه زمانی هم ماشین ال 90 اسم مینوشتن 12 میلیون الان میدن 40 میلیون

تا جایی که یادم میاد خودم wii آکبند رو 320 هزار آکبند خریدم xbox 360 حدود 380 تا 400 هزار میدادن و ps3 رو 450 تا 500 هزار میدادن
اینکه بگیم مثلا فلان کنسول به فرض 200 دلاره , 200 دلار ضربدر نرخ ارز روز مثلا 4000 تومن کنیم بگیم انقدره قسمت کنسول کلا اشتباهه
چنج پول بیشتر از 4000 تومن میشه + خود هزینه کنسول + شیپ + هزینه حمل و نقل + گمرکی + هزینه حمل از گمرک تا مثلا تهران + سود وارد کننده + سود مغازه دار = یه قیمت به مراتب خیلی خیلی بیشتر ( اینم بستگی داره به تعداد واردات اگر کمتر وارد بشه قیمت بیشتره - اما بیشتر وارد بشه قیمت کمتره )
درباره ویتا باید بگم خود من ویتا دارم - یه رم 8 گیگ آکبند ویتا نزدیک 100 هزار تومن میدن اما nintendo switch رم micro sd میخوره یه رم 8 گیگ خوب کلاس 10 میکرو اس دی رو 13 هزار تومن میارم نه نزدیک 100 هزار تومن

من قدیم حدود 7 سال پیش یه تبلت خریدم از برند فرانسوی ARCHOS , مدل این تبلت Archos 70 Internet Tablet-250GB بود , تبلت مموری کارت نمیخورد
اما 250 گیگابایت هارددیسک ssd داشت - پنل جلویی تبلت فلز بود - پشت تبلت پایه داشت - خروجی mini hdmi داشت - ویدیو هارو 3d میکرد برجسته سازی میکرد و ...........
این همه مزایا و برجستگی یه بدی داشت مشکل اصلیش همون هارد دیسک ssd بود با اینکه ssd ها خیلی خیلی سریعن بی صدان کم حجمن و گرون اما تبلت من داغ میکرد مثل اتو - لرزش داشت همیشه - باتری با کمترین نور صفحه و ..... بیشتر از 40 دقیقه نمیموند اونم آخرش حدش بود ( تبلتی که من خیلی گرونتر از ps3 خریدم )
پس میتونم بگم ایده هارددیسک داخلی برای کنسولی که پرتابله اصلا جالب نیست یا بگم مضحکه

درباره اینکه گفتی بازیا نینتندو 15 تا 20 گیگ باید باشه , شاید اصلا نینتندو نمیشناسی
چون نینتندو کلا به بهینه سازی معروفه , به ندرت میشه بازی نینتندو بالا 7 گیگ باشه - همین wii u بازی هاش روی دیک ها بلو ری 25 گیگی بودن , حالا برو تو اینترنت فرمت فشرده شده ( حجم واقعی بازی ها wii u ) لینک دانلودشونو ببین خیلی هاشون زیر 4 گیگن
یا یه نمونه دیگه اش بازی toystory 2 کنسول ps1 حدود 370 مگ بود - حالا همین بازی برای نینتندو 64 دانلود کن 9 مگابایته از زیپ خارج کنی 15 مگابایت میشه ( هر دو بازی کنی کیفیت و گرافیکشون یکیه )
یا رزیدنت اویل 2 نینتندو 64 که حجمش 62 مگابایته - کلا نینتندو تو بهینه سازی و استفاده فوق العاده از سخت افزار بهترینه
یا همین mario galaxy 2 که بازی سنتر نقد و بررسیشو داره , نوشته با اینکه سخت افزار wii یک سوم قدرت ps3 و xbox 360 داره اما این بازی mario galaxy 2 گرافیکش در حد بازی ها ps3

کنترل همون گیم پد برای شما مهمه؟ به گیم پدی که از ps1 و ps2 و ps3 زیراکس شده هیچ فرق نداره گیم پد نمیگم , تو ps4 همون گیم پد برداشتن یه اسپیکر اضافه کردن و .....
نمونه اش همون wii بالا 100 میلیون کنسول فروخت و پرفروشترین کنسول خونگی نسل هفت شد , پس به نظر شما 100 میلیون نفر جنگولک باز بودن فقط شما عاقل و بالغ بودی؟
اگر بخوای بالا 4 تا از کنسول ها نینتندو اسم ببرم هر کدومشون بالا 100 میلیون فروش کردن؟ , اینطوری که شما حرف زدی یعنی همه این آدما کم عقل و نفهمن بودن و شما فقط باهوش و عاقل بودی
تو حال نمیکنی با نینتندو خوب نکن برو هر چیزی دلت خواست بخر ( کسی که رو شقیقت اسلحه نذاشته یا نینتندو بخر یا مکشیمت , کسی هم مجبور نکرده نظرا بدون تحقیق و آگاهی داده بشه ) - تو یه نفری قرار نیست هر حرفی میزنی چه غلط چه درست به همه نسبت بدی اون فقط فکر خودته

من خودم مخالف شدید nintendo switch ام هیچوقتم نمیخرمش و به همه میگم نخرن , اما دیگه حرف الکی و باد هوا زدنم حدی داره

آخرین ویرایش:
چرا چون فکر میکردم بازیا رو با کارتریج میگیرم و نیازی به مموری حجم بالا ندارم . ولی از طرفی بازی ویتا گیر نمیومد و از طرف دیگه قیمتاش تو ایران تخیلی بود ... اتفاقی که کاملا برای سوییچ هم میشه متصور بود به خصوص که محبوبیت چندانی بین ایرانیا نداره
ادمی که از یه سوراخ دوبار نیش بخوره ........

اول ممنون که همون جوری که با ادب صحبت کردم جوابم رو دادی!!! بعدش در مورد قیمت ps3 الان ارزش دلار تو امریکا بالا رفته یا تو ایران پایین اومده که حرف من درست نیست.
در مورد کارت مموری هم حداقل برتری سویچ به ویتا اینه که مجبور نیستی مموری خود شرکت رو گرونتر بگیری.

حرفم در مورد دور هارد هم جواب حرف شما در مورد هارد برا نینتندو بود که اگر واقعا منصفانه حرف میزنید باید در اون مرد هم شاکی بودید.

اما حرف اخر از همه جالبتر بود که نینتندو رو تو ضمینه کنترلر بد میدونید پس شرکتایی که سعی کردن کار نینتندو رو تلید کنن چی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or